icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

milos32nika21
24. jan 2017

Baby, baby som stastna konecne mi prisla mrcha bez vyvolavacky po tristvrte roku vdaka dupastonu...teraz na 15 dc budem musiet dupaston zase brat otazka da sa kupit v lekarni aj bez predpisu ci musim ist k doktorke??

monikasel
24. jan 2017

Ahojte. Ja som tiež nahánala takzv. duchov. Každý mesiac som mala na teste slabučkeho ducha a bolesti. Už som sa vytešovala že sa to podarilo. Ale zistili mi cystu a to bol moj dovod prečo som mala neustále na teste ducha. Potvrdila mi to aj gynekologička. To len pre zaujímavost.

karmela
24. jan 2017

@milos32nika21 no super moja nedá sa bez predpisu je na predpis jedine keby si mala známeho lekárnika/cku 😉

milos32nika21
24. jan 2017

@karmela no tak pojdem za doktorku nech mi predpise chcela som ist zanou nech mi spravi aj tie hormonalne testy ale to az ked mi mrcha skonci....a budem aj ovu testy robit okolo 10 dc som zvedava ci budu pozitivne a este mam doma par sackov inofolicu asi aj ten minem

kacenaaa
24. jan 2017

Môžem mať ovu v 30 Dc? 🙂

meli8412
24. jan 2017

@kacenaaa Kolko si dpo? Prečo robíš ovu testy?

nikky81
24. jan 2017

@kacenaaa bud ovu alebo tehu 😉

kacenaaa
24. jan 2017

@meli8412 ja neviem to je to že neviem či som ovuláciu mala podľa lekára áno... Tehu test nemám až zajtra idem do mesta 🙂

luta13
24. jan 2017

@milos32nika21 super, ze MS dorazila, velmi sa tesim s Tebou...Uz len prajem krasne straveny cas s manzelikom pod perinou a koncom cyklusu na testiku //...Silno drzim palce...Boh Ta zehnaj, no tentokrat uz naozaj nech Ti to vyjde 😉...Prajem zo ❤

karmela
24. jan 2017

@milos32nika21 no moja hormonálny mi robila aj počas ms a potom uz si nepamätám aj v strede ovu asi

luta13
24. jan 2017

@kacenaaa Konecne krasne pozitivny ovu testik 😉...No ak si podla Dr.ovulku uz mala, tak toto bude na 99% tehu - moj nazor...Kup testiky a testuj potom z ranneho mocu...No ak nevydrzis do pozajtra rana, testni aj zajtra behom dna...Velmi Ti drzim palce, nech je babätko v brusku Tvojom uz 😀...Kedy si mala mat MS?

karmela
24. jan 2017

@kacenaaa a kedy na ktorý dc dostávaš ms? No môže to byt aj ovu ak mávaš dlhé cykly ale určite by som skúsila aj tehu

luta13
24. jan 2017

@monikasel zaujimava informacia...No ja jej neverim, neviem preco, mam z toho blby pocit...Pretoze tehutest Ti ukaze druhu / az ked Ti stupa Hcg...Alebo si pouzivala zly typ testov, ktore sa tu casto spominaju a duchuju, neviem...Tak, ci onak Ti drzim palceky, aby si si na teste nenasla len dusikov, ale krasne // 😉

kacenaaa
24. jan 2017

@luta13 posledná ms bola 25 decembra ale ja mám dlhší cyklus tak 35-40 dní

milos32nika21
24. jan 2017

@luta13 jjuujjj cicka to by som musela mat najskor aj ovulacne cykly ved uvidime...
@karmela hej tak msyslis ze mam ist za nou aj ked mi prisla ms nech mi spravi hormonalny?? Co sa vlastne robi pri tom hormonalnom?

olylili
24. jan 2017

@milos32nika21 hormonalny profil sa robí na 3 deň cyklu odobratím krvy

ariana195195
24. jan 2017

Baby prosím vás mali ste nejakú aplikáciu v mobile ohľadom tehotenstvá? Ktorá aplikácia je najlepšia? Ďakujem 😍

heryteri
24. jan 2017

@ariana195195 Nutrimimi😊

trblietava
24. jan 2017

Ahojte vidite tam nieco? :D

olylili
24. jan 2017

@trblietava ja nie

heryteri
24. jan 2017

Nedávno som si tu baby u Vas zistovala ci som tehu a dnes uz mam prvu fotku drobca😘 a termin mam 15.8...ak si to krpec rozmysli o den skor,tak pride zrovna na 15-te vyrocie vztahu maminy a tatina💖

nivea777
24. jan 2017
ikonica
24. jan 2017

@heryteri krasna fazulka.. drzim nam obom paluchy nech fazule pekne rastu 🙂 juj neviem sa dockat dalsieho sona

olylili
24. jan 2017

@heryteri jeeeeeeeeeej krásne veľa šťastia

milos32nika21
24. jan 2017

@olylili vazne?? Ja som v ppndelok dostala ale domov pridem az vo stvrtok tak to by som m0hla ist hned ku doktorke.

olylili
24. jan 2017

@milos32nika21 to nie jedine sa objednať budúci cyklus

luta13
24. jan 2017

@heryteri nadherne drobciatko a veru ten datum o den skor by bol perfektny...No tak, ci tak budu mat najkrajsi darcek k vyrociu doteraz 😉...Titul babka + dedko ich neminie 😉...No na fotke vidim obe rucky, ocko, nostek...Pekne babätecko...Uzivaj aj nadalej krasne a zdrave tehulkovanie 😀

olylili
24. jan 2017

@milos32nika21 ale môžeš za ňou zájsť niekedy sa robí aj v 6 deň mne robili 3krat a stále v tretí deň treba sa informovať

milos32nika21
24. jan 2017

@olylili no vo stvrtok zajdem zanou a ked nic aspon nech mmi este ten dupaston predpise

kacenaaa
24. jan 2017

Prepáčte mi že sem stále pridávam fotky ale určite to poznáte keď si chcete všetko spájať s tehu :/... Toto je dnešný a vcerajsi robený vždy okolo 15 hod... Pred vyše týždňom som spinila z krčka a neviem no asi je čas na tehotenský test 🙂