Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava niečo mini slabucke vidím aj na originál fotke len Skus inú značku testika lebo tieto vraj duchuju falošne..tak nech je ráno silnejšia
@luta13 ani nie negatívne ja určite nie som negatívny človek ja len poviem pravdu na rovinu nevytvaram v človeku ilúzie aby som ho potešila lebo o to ťažšie sa bude vyrovnávať s pravdou a to mu ublizime viac lekár nepotvrdil tehu a v sobotu tehu test negatívny tak zatiaľ to z môjho pohľadu nevyzerá na tehotenstvo môj názor
@milos32nika21 áno chod zajtra alebo jej cinkni že chceš HP a povec jej ktorý deň cyklu si 😉
@patkaamirko viem o com hovoris...Ja som tiez cele dni doma len s malickym, s tym este "nepokecam"...Muz v praci, syn v skole...A najlepsie kamosky rozutekane po svete...Jedna zostala na SK, dalsia je vo Viedni a tretia sa vydala a zije v Kanade ☹...Tu mam jednu nemecku "kamosku", no ona chodi von len obcas a ak sa jej ja neozvem, ona akoby nezila, takze nula bodov - zatial 🙂...Verim, ze jarne pocasie nas obe vytiahne na spolocne prechadzky s kocikom aspon raz tyzdenne 😉...Ona ma o 2,5 mesiaca mladsiu dcerku...
@olylili ani ja rada nedavam zbytocnu nadej ale podla toho, co vidim len hodnotim...Tieto jej ovutesty vyzeraju fajn a verim, ze ak spravi tehutest budu tam aspon slabucke //...No cas ukaze vysledok...Som aj ja velmi zvedava na jej tehutestik 😉...A ak som sa Ta dotkla, tak prepac mi ❤
@olylili to hej hej..ale teraz kupujem tie eco výrobky ako som tehotna 😃😃 aby som sa nenadychala tých škodlivych pachov..
@patkaamirko to ja nie ja dýcham všetko 😀 len savo mi robí zle
@karmela pridem az vo stvrtok domov tak az vo stvrtok pojdem...hadam nebude mat s tym problem inak nechapem preco mi ho nespravi sama od seba
@luta13 presne.. vieš my sme tu len rok aj niečo, sme v byte kde je jedna izba, žiadna obyvacka a hlavne žiadny dvor :( keby aspoň ten dvor máme, tak je lepšie aj pre malého...Ale tak zatiaľ nám to stačilo na začiatok, ale už tento rok sa chceme sťahovať do domu..Už máme nejaké vyhliadnute..
@olylili Ďakujem krásne a pozeram,ze Ty mas uz ake velke brusko,aj ja chceem😘
@luta13 Som to mozno zle napisala,ale to ja s priatelom budeme mat 15-te vyrocie,sme spolu od mojich 15rokov😉😊
@ikonica dakujem a jasne dame to obe do uspesneho konca a tiez sa tesim na kazde sono. Najblizsie idem k tomu vychyrenemu Dr.Grochalovi,tak na sono unho sa tesim este viac😊
@milos32nika21 lebo je pinda tvoja gyndacka ked tvoj cyklus dokáže riešiť len vyvolavackami 😠 Navrhni jej to ty máš nato nárok 😉
To asi lebo to bude tretie Tvoje babatko😉 hiiiii,dakujem za pripomenutie-musim si zaktualizovat uz profil, aktualne byvam na strednom Slovensku,tak Ti neporadim😕
@olylili Noo myslím že je to jedno pokiaľ si na slovensku nezaplatis tak nemáš luxus :( Ale dúfam že si vyberieš nejakú dobrú a že sa tam budeš cítiť dobre moja 😘 a hlavne nech sa o teba a maličké riadne starajú..A aký máš názor ty pre mňa..Porad mi..Neviem či rodiť v nemocnici, kde je to tiež pekne, dá sa tam rodiť vo vode, pokiaľ nebude obsadena vaňa 😕 ďalej môžem rodiť v birthing centre, kde je to nádherné a mám istotu že mám v izbe aj tu vaňu, muž tam môže v izbe aj s malým somnou aj spať, bude tam mať gauč a fotelu..Aj telku..Budú sa tam o mňa vedieť postarať rovnako ako v nemocnici ale výhoda tohoto centra je ze že tam budem mať pôrodnu asistentku a v nemocnici by pri mne možno boli aj traja a to ja neznesiem..Ale bojím sa, čo ak nastanú komplikácie a budú mi musieť robiť cisársky ? 😨 A možno nebudú musieť ale ajtak sa bojím..Musím nad tým rozmýšľať, lebo do pôrodu je len 6 mesiacov v podstate a to ubehne tak rýchlo ako jeden deň 🙂 a musím sa tam do toho centra zaregistrovať a bola by som rada keby sa dám už idem aj po pozerať a tak nech ma poznajú nech o mne vedia 😃😃Teším sa že nebudem musieť byť nasilu nastrihnuta aj keď nebude treba..Ako pri malom vôbec nebolo treba a nastrihol má len preto že nemal čas.. ( tak mi to povedal Dr. že nemá čas na mňa že mám rýchlo tlačiť ) a spravil mi aj vonkajšie aj vnútorné sitie...A môžem rodiť v polohe aká bude mne vyhovovať 🙂 pri malom som rodila v podstate do kopca alo keby..A bez plodovej vody 😄 doteraz nevieme kde sa podela 🤔 ani neodtiekla doma ani v nemocnici. .Tak čo mám robiť ? kam radšej ísť ??
@patkaamirko tak ja som mala prvý pôrod nie veľmi príjemný mala bola na mňa veľká ja som chudá a úzka mala 4kg a tak mi robili kliestovy pôrod dotrhali a dostrihali má no hrôza prišla na druhý deň keď som sa nemohla postaviť na nohy skoro na rentgen tam sa zistilo že ako ju zo mňa ťahali zlomili mi panvu dva mesiace som pofačovana ležala ako tak na nohy a zopár krokov som urobila o tri mesiace neprajem to nikomu stehy mám až po zadok a trhlinu na krčku druhý porod cisársky na druhý deň som behala ako keby som nebola ani zosivana no bolesť panvy je do dnes a hlavne v tehu lekár vraví že toto je moje posledné tehotenstvo lebo sa už nemusím postaviť na nohy
@olylili :( och bože.... moje zlaté.. Si si prežila..Ani neviem co ti mam na toto napísať ....
@patkaamirko sú rôzne situácie preto si chcem vybrať dobrú nemocnicu s dobrým personálom
Ďakujem za srdiečko😊💝
@olylili to áno nech to stojí aj milión ! O peniaze twraz nejde...A čo teda mne radis? Kde mám rodiť ? teda aký máš názor
@patkaamirko tak asi skôr v tom centre aspoň podľa opisu
@paulimauli Super teším sa s tebou 😍 máš dvojičky ?dobre vidím vi sa mi to len zdá ? 😃🤗😇

@meli8412 @olylili co sa tyka Kaceny tu, tak tie negativne tehutesty davala davnejsie, ked aj ovutesty mala uplne este taktiez neg....Teraz dlhsie testuje len ovutestami a tie ma vcera, dnes pozitivne, takze myslim, ze ak urobi najblizsie tehutest bude aj ten mozno uz pozitivny...Je velmi vela zien, ktore maju kopec ovutestov "v baleni" a pouzivaju ich na zistenie tehu...U kazdej stupa Hcg inak, takze vopred tazko predpokladat, co ktorej a kedy ukaze 😉...Nic v zlom zienky, len ste trosku negativne k tomuto jej testovaniu 🙂