Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili doporučujem oboje. A zaplatiť si nadštandard na Kramároch určite. Prvého som rodila na Antolskej, sestry výborné,lekár skvelý. A druhého na Kramároch. Personál výborný, sestra mi počas pôrodu masírovala kríže, kontrolovala, milá bola. A potom tiež to bolo fajn, nemala som žiadny problém. Ale ten nadštandard je na Kramároch potrebný 🙂 A pri oboch som mala zazmluvneného lekára.
@michaella17 Blahoželám 🙂
@trblietava neboj vijde to nabudúce určite tento rok to dáme všetky čakateľky na tehu 😊😉kedy má prísť ms? Ked tak kúp inú značku testu 😉
@maja129 blahoželám ten zelený vidieť krasne druhu čiarku 😊
@michaella17 blahoželám krasne čiarky 😉
@karmela tak aj ja verim ze sa podari tento rok 🙂 mne ms mala prist 19teho preto tie testiky...zatial som skusala len mamatest no uvidim ako to bude pokracovat v najblizssich dnoch 🙂
@trblietava radšej si zožeň lady max alebo pepino ale lady max sú top nerobia falošných duchov..Tak držím palčeky..A mávaš pravidelný cyklus ?
@trblietava oskúšaj iný test, ja som mala cemio, lady max a nejaký od medfarmy, na cemiu mi vybehla druhá čiarka hned-reagoval najlepšie, na tých dvoch iných do 2minút
@tina101 supeer krasny testí držím palčeky.

@tina101 krásna ružová čiarka!!! Bábätku sa u teba páči a už je pekne udomácnené. Taká výrazná a ešte pred mrchou, waw. Gratulujem. 😘
Ďakujem vám za krásne odpovede 🙂 potešili moooc :*
@ejuska2586 Všetko len to najlepšie prajem 🙂

@adria88 Ďakujem :-*
@ejuska2586 Všetko najlepšie k narodeninkam prajem, veľa zdravia, lásky a šťastia, a čoskoro už aj tehotenstvo s úspešným koncom a verím že tentoraz to tak už aj bude 🙂 pekne osláv, veď narodeniny sú len raz za rok 😀

@patkaamirko Ďakujem moja.

@miriamn76 dakujem, len nech čiarky dalej pekne silneju