Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 dakujem tak teda skusim aj iny test 🙂 ms zatial nikde :D tiez som ostala prekvapena lebo na tom 1.som ciarku videla...tak sa nechame prekvapit co z toho bude..a dakujem 🙂
@karmela dakujem skusim teda aj nejaky iny 🙂 a vies co su mesiace ked dorazi presne ale aj take ked meska...dnes som 39 DC a ms mavam zvycajne 30-32 DC
@trblietava tak držím paluchy a ovu vieš kedy bola?
@karmela ovu si nesledujem ale podla hlienu mam pocit akoby bola teraz :D uz som z toho popletena
@luta13 ahoj moja.. 🙂 ja tehulkujem relativne rychlo.. najskor nevolnosti, tak som sa aj odnaucila sem chodit.. a teraz stale unavena.. tak vacsinu casu prelezim ci prespim.. 🙂
23.2. mame druhe sono, a uz sa dozvieme aj pohlavie.. nemozem sa dockat.. no a to prve sono to bolo cisto ako zazrak.. slzicky a neopistaelny pocit, ze som toho drobceka videla.. zrazu to pre mna nabralo uplne iny rozmer.. ono tam naozaj je, zije, bije mu srdiecko.. prekrasny pocit.. myslim ze kazda tehulka alebo mamicka asi vie o com rozpravam.. na to sa neda zabudnut ked prvykrat uvidite svoje babatko.. 🙂 a inac dobre.. 🙂 cim vo vyssom tyzdni som, tym sa citim stastnejsia a vdacnejsia.. 🙂 takze si to zacinam naplno vychutnavat.. momentalne 14tt+5 myslim.. dakujem inac za opytanie.. ty sa ako mas?? 🙂 pripajam fotocku zo sona.. 🙂
Dobry vecer..vcera som sem pridavala fotky tehu testov..som33dc a teda vlastne neviem presne ci som tehu.Pozajtra spravim dalsi.test.len sa vaas chxem opytat ci ste mali na zaciatku tehu.bolest podbruska a krizov ktora sem tam vraxi aj do chrbta.Dakujem
Dievcata neviem od koho som dostala ❤ ale dakujeeem☺☺
@marsellinpir to je aký testik? Lebo tam na konci sa mi niečo marí to uz je suchý?
@domx Teeeda, ako krásne rastiete. Prajem len a len zdravíčko tebe i bábenku. 😘🙏👶
@marsellinpir je taaaam 😘
@karmela gms mamatest kazetovy
@domx jeeej aké krásne bábo. 😘😘😘😘😘
@maja129 krásny testík gratulujeeem prajem krásne tehulkovanie. Podla mňa cysta neukaže pozit.testík.
@butterfly333 niekto tu už minule spomenul, že niekedy sa cysta správa ako tehotenstvo a ukazuje čiarky, tak preto sa bojím. Robila som si aj Pepino, tam bola tiež čiarka, ale nie až taká silna
@marsellinpir mne sa zdá, že tam vidno slabého ducha
@chuchu86 moja to je normálne lebo lf hormon máš v tele stále akurat počas ovu je hladina vyžšia.
@maja129 aj ja som mala cystu a nemala som tehu test pozit. Neboj toto je určite tehu a teš sa. 😘😘😘😘

@kacenaaa neviem ale myslim ze pri takom silnom ovu teste by sa uz nieco ukazalo aj na tehu. Kazdopadne drzim palce aby rano boli // ☺