icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
26. jan 2017

@miriamn76 no ja nevravím že každý jeden duchuje len myslím tým že čiarka nesilnie..Alebo zmizne zlatko..

kristinatina86
26. jan 2017

@karmela dakujem ti pekne, si zlata ❤

miriamn76
26. jan 2017

@marsellinpir to je dobre☺ale aj keby nie je ruzova ciarka

kristinatina86
26. jan 2017

@korytkaja Dakujem, aj ja sa velmi tesim a vam tiez vela zdravicka, nech bábätko pekne rastie, potom pošli aj ty fotecku 🙂 ja som dnes dostala uz aj knizku 🙏

patkaamirko
26. jan 2017

@paulimauli Noo estw by sme museli voľačo podnikať s drahým ale bojíme s atak radšej abstinujeme 😄 Sama sebe sa divim, ako to viem vydržať 😂😂

patkaamirko
26. jan 2017

@smajla27 Ale mne tam dole nič netrci 😔 iná mám pocit taký strpnuty ako keď má nastrihli pri pôrode vieš čo myslím však? A neviem sa stiahnut no proste ako keby tam mam dačo vnútri ale netrci to zvonku..

Či? ty sito tiež tskto isto cítila? Aj to pichanie, trhanie ? 🙂

korytkaja
26. jan 2017

@kristinatina86 aj ja som dnes dostala knizku 🙂 fotku som nedostala lebo ma pokazenu tu vec. Som sa dnes nevedela vynadivat na ten nalinky zazrak kt sa tak strasbe vrtel ze som sa musela sustredit aby som ho zazrela cely aspon na chvilku 😀Ale nabuduce uz dostanem fotecku 😍 tak nech nam obom pekne rastu mrnatka a teda aj bruska 🙂a nech su zdravi a nic im nechyba 🙂 kedy mas naplanovanu najblizsiu poradnu?🙂

kacenaaa
26. jan 2017

Baby v pondelok ale aj dnes strašná bolesť hlavy cítim sa ako opýta zavrate :/ už neviem čo mám robiť ťaham v robote vkuse už 14 dní A ešte 4 treba :/ takúto bolesť nepoznam katastrofa

smajla27
26. jan 2017

@patkaamirko ja si uz nepamatam ake to bolo na zaciatku ☹ teda ako ta krcova zila zacinala, akou bolestou.. len viem ze som jasne vedela urcit miesto kde ma to boli.. a viem este, na zaciatku som tam mala malu hrcku.. mozes to mat aj ty, ale aj nemusis.. keby to bolo to, tak to by bolo asi fajin, ze ? Uplne mi pomahalo ked som lezala, vtedy ma nebolo nic..

trblietava
26. jan 2017

@karmela no ved prave..to robia asi naschval aby sme kupovali dalsie 😀

trblietava
26. jan 2017

@karmela aj ty chces babo? 🙂

patkaamirko
26. jan 2017

@smajla27 mňa neboli že určite miesto..mna to boli tam dole vnutri celé 🤔 Áno ano yo by som bola kľudná joooj 🤗
Ale asi to nebude ono keďže ja to mam pravéže aj keď len ležím..Ráno sa len zobudím a už to mám..

kristinatina86
26. jan 2017

@korytkaja tak nabuduce bude uz aj fotecka 🙂 ja som sa uz nevedela dočkať a ked som ho videla, bol to nádherný pocit, este ked doktorka povedala, ze srdiecko bije ❤ pri prvom tehu som sa toho nedočkala, potratila som v 7tt, preto mi teraz dala pre istotu Duphaston, ale cítim, ze teraz bude vsetko v poriadku 🙏 moje bábätko bolo uplne v klude, vobec sa nevrtelo, snad to je ok, asi to bude pohodak jeho otcovi 😀 poradňu mal 16.2. a ty?

miriamn76
26. jan 2017

Dievcata pre povzbudenie negativny test aj tak bola tehu☺zazraky sa deju😀http://najmama.aktuality.sk/clanok/247960/miss-...

smajla27
26. jan 2017

@patkaamirko drzim palce nech sa to vyriesi, hlavne nech je vsetko v poriadku.. tam v uk to je tazke, som tam bola prvych 6 mesiacov takze ta chapem.. domov sa nechystas teraz dakedy ? Mozno tu na mk je nejaka gynekologicka ktora by ti vedela nejak poradit.. je tu taka skupina Zdravotnici na MK tusim..

karmela
26. jan 2017

@trblietava áno chcem druhé babo este a budem uz spokojná 😊

karmela
26. jan 2017

@miriamn76 ty naša vzbudilka 😉

patkaamirko
26. jan 2017

@smajla27 Ďakujem moja 🙂 dúfam že to nie je nič vážne.Ooch to nieee ja nemám na Slovensku rodinu, to keď pôjdeme len sbokrovcami Ale radšej ani lietadlom nepôjdem pokiaľ som tehotna..Možno niekedy po pôrode ale vieš ako no😂😂😂manzel povedal že to radšej pôjdeme na dovolenku do Álp 😂😂

patkaamirko
26. jan 2017

@smajla27 idem pozret tu skupinu 🙂

korytkaja
26. jan 2017

@kristinatina86 my mame poradnu 13.2 🙂 ale na sono idem aj 8.2 ze posiela aj do centra prevencie rakoviny (tam dostabem aj fotecku) cca tyzden pred poradnou. Tak budem vidiet bubacika 2x. Duphaston berem aj ja. Teraz mi dala aj magnezium. Aj ty si taka nedockava ze dnes si videla drobca a uz sa nevies dockat zas?🙂 a usto je v pohode mozno malo siestu a teraz sa v tebe vrti len ty o tom uz nevies 🙂 to budene rodit cca rovnako 🙂

patkaamirko
26. jan 2017

@smajla27 ja to tam neviem nájsť...

smajla27
26. jan 2017

@patkaamirko toto je vonco 😉 https://www.modrykonik.sk/group/6796/detail/
Snad sa nejaka odbornicka najde v skupine.. mal by tam byt aj zoznam odbornikov, asi v opise o skupine..

patkaamirko
26. jan 2017

@smajla27 Ďakujem 😘

simona_simi
26. jan 2017

@luta13 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď ... 🙂 až mi slzy vbehli do očí lebo toto sú veci, ktoré sú pre matky prirodzené aby to bábätko od nás nebrali ... máš pravdu SVK je zastaralé a po pravde ani neviem ako sa zamerať na výber pôrodnice ... Rakúsko mám ja dosť ďaleko a ak by bolo treba sa rýchlo dostaviť neviem, či je reálna šanca to stihnúť ... ale beriem si tvoju radu k srdcu a budem myslieť nato ako si to ty porovnala ... ešte raz Ďakujem 🙂

kristinatina86
26. jan 2017

@korytkaja tak to si užiješ dva krat, ja si este počkám 🙂 ja som sa uz cely tyzden nevedela dočkať a teraz ako píšeš zase 😀 neskutočný príval stastia dnes som zažila.. mas pravdu, to moje teraz možno vystrája, ked ja sa uz chystam spat 🙂 inak najprv som myslela, ze sme uplne nativnsko, ked si pred časom pisala, v ktorom si týždni, ale trosku sa nam to líši. Kedy mas predpokladaný TP? Ja zatial 31.8., ze nabuduce este upresnime lebo podľa sona vychádza trosku inak

kristinatina86
26. jan 2017

@korytkaja *narovnako

luta13
26. jan 2017

@kristinatina86 spominana fotecka je tu ❤...No nemam slov, nadherne babuliatko a nesmierna radost verim ze u vas doma teraz panuje 😉...No vdaka este raz za spravicku 😉

luta13
26. jan 2017

@petrahanka testiky super a krasne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 🤰...Nech k princeznicke pribudne princ...Prajem zo ❤🙏

trblietava
26. jan 2017

@karmela tak tiez drzim palce nech sme uz tehu coskoro 🙂

luta13
26. jan 2017

@korytkaja Gratulujem k tehuknizke a na fotecku sa tesime tu vsetky potom 😉...Uzivaj krasne tehulkovanie aj nadelej 😀