icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jana121212
22. apr 2014

poprosim o nazor, co si myslite o tychto testoch. bohuzial som si ich spravila velmi skoro a teraz neviem na com som. vcera rano (10 alebo 11 dpo) som si spravila rapiclear s citlivostou 10, to je ten uplne horny a zdalo sa mi, ze tam nieco vidim, na fotke to asi nie je vidiet. nebola som si ista, ci je to kanalik alebo slaba ciarka a chcela som si to overit dnes rano. vo vsetkych dm-kach a lekarnach mali len 25-kove testy alebo test rapiclear, ktory som uz nechcela. nakoniec som si teda v tescu kupila intimed s citlivostou 25, ten je odfoteny na zvysnych fotkach (11 alebo 12 dpo). neviem co si mam o tom mysliet, ci to nemoze byt len kanalik presvitajuci. s testami nemam velmi skusenosti, za cely zivot som minula aj s tymito dvoma na fotkach asi 7 testov (rapiclear, intimed a pepino) a tie boli vzdy uplne biele.

karmela
22. apr 2014

@jana121212 no vyzera to na tehu lebo ciarka ti zosilnela.Tak držím palce 🙂

satanka1
22. apr 2014

@jana121212 je to tam 🙂 gratulujem..pozri o pár strán dalej tak isto som mala...a teraz už riadna kolajnica

jana121212
22. apr 2014

@satanka1 tvoj som videla 🙂 gratulujem. ja uz od rana pozeram fotky v tomto fore a porovnavam.
@karmela dakujem za odpoved 🙂 asi bude najlepsie ak by som nejak vydrzala 2-3 dni a potom si spravila dalsi test

karmela
22. apr 2014

@jana121212 no každým dnom stúpa HCG ale rozdiel uvidis mozno uz zajtra a pozajtra urcite. 🙂 nemáš zač 😉 ciarka bude postupne pekne silniet

satanka1
22. apr 2014

@jana121212 určite budeš mať o 2 dni silnejší..ja som sa ten 10DPO úplne slepila a tú čiarku som videla len ja a už som si myslela,že si ju tam domýšľam...hlavne na tom tvojom poslednom ju už je pekne vidno...o 2 dni máš kolajnicu 🙂

dolce_principessa
22. apr 2014

Baby kedy to oznamite rodine a znamym? Po potvrdeni u dr alebo az po 3 mesiaci ? 😀

dada87
22. apr 2014

@dolce_principessa ja som pri dcerke az po 3 m, a chystam sa aj teraz tak ak sa neprekecnem ovsem. 😉

ivet55
22. apr 2014

@dada87
@t1nulka Tak ja som sa dnes dostala nkoniec aj k doktorovi, ešte poobede ma zobral, a dopadla som tak nijako... nebolo ešte nič vidieť a to som podla ms už v 7 tt, takže bud som otehotnela ooooovela neskôr alebo to bude mimomaternicové, tak zajtra idem na krv, držte mi pršteky :(

dada87
22. apr 2014

@ivet55 to by uz v 7 malo nieco vidiet alebo si mohla neskor nooo moze byt.ale preco vychadzaju do kelu od 1. dna MS ved to je taka blbost podla mna ved mozme oteh.po nej alebo este pred MS .No snad to dobre dopadne

ivet55
22. apr 2014

@dada87 pri prvom sme už videli v 7 tt krásne biť srdiečko, no ved uvdíme zajtra čo ukáže krv

asimama
22. apr 2014

@dada87 a tak od niecoho sa musia odrazit 😀

t1nulka
22. apr 2014

@dada87 tak u mna to tak isto ratat nebudu 😀 ja mam cyklus nepravidelny ako nikto 😀 aj Petka odhadovali podla velkosti 😅

amonda
23. apr 2014

@satanka1 Ahoj, bola si uz u lekara? Ak sa nemylim, tak si mala MA, dal ti lekar automaitcky teraz duphaston? Dakujem za info/

amonda
23. apr 2014

@kristinka28 Ahoj, ako dnes testy?

kristinka28
23. apr 2014

@amonda ahoj kukni album dva su od vcera a ten 2 dnesny ale uz neviem co mam povedat ,,lebo zacinam spinit ako na mrchu tak asi nic ,,,

satanka1
23. apr 2014

@amonda včera som sa objednala a dal ma na pondelok 28.4. ,pýtala som sa,či si mám nasadiť duphaston(mám ho doma) povedal,že zatiaľ nie...neviem,či v pondelok niečo uvidí,lebo budem len 4tt+5

amonda
23. apr 2014

@satanka1 Aha, lebo mna celkom prekvapil gynekolog, ze mi to dal automaticky, ale je pravda, ze ja som potratila v 24tt dvojky, takze maternica bola veeeeelka. No ja som si vsak myslela, ze ked nemam problem, tak ze vsetko bude oka. Ja som mala dutinku a som 5+2tt, tak uvidis a drzim moc palec

satanka1
23. apr 2014

@amonda aj ja tebe 😉 ....muselo byť strašné prísť o dvojičky v takom vysokom tt ☹

amonda
23. apr 2014

@satanka1 Ak si spomenies, daj mi vediet, ci ti da ten duphaston 🙂

satanka1
23. apr 2014

@amonda ok 🙂

satanka1
23. apr 2014

@amonda máš aj ty pobolievanie v podbrušku?

amonda
23. apr 2014

@satanka1 sem tam hej, obcas je to ako pichanie, obcas je to stipkanie, dnes ma akosi vajecniky bolia, ale nie je to caste.

satanka1
23. apr 2014

@amonda mňa už asi týždeň pobolieva podbruško...také slabé...v pohode...len sa už teraz bojím všetkého...pravú stranu cítim viac...na dotyk nič..len tak vo vnútri

amonda
23. apr 2014

@satanka1 podla mna je to normalne, zubrienka si robi priestor 🙂 bud v pohode, aj tak bude vsetko tak ako ma by, nijako to neovplyvnime 🙂 a v pondelok dostanes obrazok...

zuzanka2211
23. apr 2014

Ahojte zienky, chcem sa vas opytat, ci vidite na tejto fotke slabeho ducha, alebo len ten kontrolny kanalik, alebo vobec nič 😅 ? Test je z dneška rána.. Dakujem 😉

satanka1
23. apr 2014

@zuzanka2211 slabucky duch...drzim palce,aby bol o 2-3dni silnejsi

zuzanka2211
23. apr 2014

@satanka1 Dakujem budem testovať, tento je RapiClear a citala som tu, ze nie je nic moc.. Tak zbehnem kupit mamatesty a testnem opat zajtra, pobolieva ma ale sem-tam podbrusko a aj krize ako na mrchu, mala by som ju dostat tak za 2-3 dni, tak verim ze vobec nepride.. 😅

dolce_principessa
23. apr 2014

@zuzanka2211 nieco slabuliinke tam vidno... 😀

zuzanka2211
23. apr 2014

@dolce_principessa Nie je to len ten kanalik, kde by sa mala ukazat druha ciarka? 😖