Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jana121212 je to tam 🙂 gratulujem..pozri o pár strán dalej tak isto som mala...a teraz už riadna kolajnica
@jana121212 no každým dnom stúpa HCG ale rozdiel uvidis mozno uz zajtra a pozajtra urcite. 🙂 nemáš zač 😉 ciarka bude postupne pekne silniet
@jana121212 určite budeš mať o 2 dni silnejší..ja som sa ten 10DPO úplne slepila a tú čiarku som videla len ja a už som si myslela,že si ju tam domýšľam...hlavne na tom tvojom poslednom ju už je pekne vidno...o 2 dni máš kolajnicu 🙂
Baby kedy to oznamite rodine a znamym? Po potvrdeni u dr alebo az po 3 mesiaci ? 😀
@dolce_principessa ja som pri dcerke az po 3 m, a chystam sa aj teraz tak ak sa neprekecnem ovsem. 😉
@amonda ahoj kukni album dva su od vcera a ten 2 dnesny ale uz neviem co mam povedat ,,lebo zacinam spinit ako na mrchu tak asi nic ,,,
@satanka1 Aha, lebo mna celkom prekvapil gynekolog, ze mi to dal automaticky, ale je pravda, ze ja som potratila v 24tt dvojky, takze maternica bola veeeeelka. No ja som si vsak myslela, ze ked nemam problem, tak ze vsetko bude oka. Ja som mala dutinku a som 5+2tt, tak uvidis a drzim moc palec
@satanka1 Dakujem budem testovať, tento je RapiClear a citala som tu, ze nie je nic moc.. Tak zbehnem kupit mamatesty a testnem opat zajtra, pobolieva ma ale sem-tam podbrusko a aj krize ako na mrchu, mala by som ju dostat tak za 2-3 dni, tak verim ze vobec nepride.. 😅
@dolce_principessa Nie je to len ten kanalik, kde by sa mala ukazat druha ciarka? 😖

poprosim o nazor, co si myslite o tychto testoch. bohuzial som si ich spravila velmi skoro a teraz neviem na com som. vcera rano (10 alebo 11 dpo) som si spravila rapiclear s citlivostou 10, to je ten uplne horny a zdalo sa mi, ze tam nieco vidim, na fotke to asi nie je vidiet. nebola som si ista, ci je to kanalik alebo slaba ciarka a chcela som si to overit dnes rano. vo vsetkych dm-kach a lekarnach mali len 25-kove testy alebo test rapiclear, ktory som uz nechcela. nakoniec som si teda v tescu kupila intimed s citlivostou 25, ten je odfoteny na zvysnych fotkach (11 alebo 12 dpo). neviem co si mam o tom mysliet, ci to nemoze byt len kanalik presvitajuci. s testami nemam velmi skusenosti, za cely zivot som minula aj s tymito dvoma na fotkach asi 7 testov (rapiclear, intimed a pepino) a tie boli vzdy uplne biele.