Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzanka2211 mysim ze nie..skusila som stmavit tu tvoju fotku a je to lepsie vidiet :D ja som mala podobneho ducha tak 3-4 dni pred ms 😀
Nedari sa Vam otehotniet? Mate cysty, alebo myomy, ktore sa Vam nedaju vyliecit? Prave pre Vas je tu cvicenie AVIVA, ktore je jedine na Slovensku. Uz sme pomohli viacerym zenam, ktorym sa nedarilo pocat babatko a nepomahali im ani umele oplodnenia. V maji robime prve 4hodinove cvicenie. Tento krat v Samorine. Nevahajte a prihlaste sa. Skuste prirodzenou formou pomocou jednoduchych cvikov otehotniet,alebo sa zbavit cyst a myomov.
@satanka1 Oki skusim teda tento.. 🙂
@dolce_principessa Posles prosim ta tu fotku sem? 😉
@dolce_principessa Ano o trošku lepsie, diky 😉 Tak ja teda nakupim ine testy a vyskusam zajtra znova 😉 Potom dam vedieť..
@zuzanka2211 vyzera ako moj....som zmetena, lebo moj mi pripada iba zvyrazneny kanalik bezfarebny...
@dolce_principessa skor zly fotak, nezaostruje, vsetko je iba biele na fotke, okrem tej jednej kontrolnej ciary.... 😒
@zvolsiinylogin aaha a neskusala si na fotke stmavit farby? mozno by to bolo lepsie vidno 😀
@dolce_principessa dajako som poslala cez vifinu z obycajneho fotaku, lebo mobilny je na dve veci.....je to neupravene....obidva su robene pred cca hodinkou....ak sa ti da, mozes ich skusit upravit..... 😠 neviem sama, co uvidim...
@ebi52 ahojki, nevies mi dat nahodou tie moje nepodarene testy do negativu? neviem, akym systemom to mam upravit...
@zvolsiinylogin ahoj , no zial som v praci tu nemam ziadny program okrem skicara 🙂 ale ak mas hocijaky program na compe na fotky, v kazdom mas aspon moznost stmavit to...
@zvolsiinylogin a ja som robila ten isty ruzovy ako ty... skus si ho otvorit, lebo mne to nechcelo odfotit, kedze ta krabicka tam robi tien 🙂
@ebi52 je to tam ..o dva tri dni bude urcite silnejsia :D
@zvolsiinylogin skusim ti to upravit...aj do negativu dat 🙂

@zuzanka2211 radsej kup v dr.max..tie su spolahlive