icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

satanka1
23. apr 2014

@zuzanka2211 radsej kup v dr.max..tie su spolahlive

dolce_principessa
23. apr 2014

@zuzanka2211 mysim ze nie..skusila som stmavit tu tvoju fotku a je to lepsie vidiet :D ja som mala podobneho ducha tak 3-4 dni pred ms 😀

humancare
23. apr 2014

Nedari sa Vam otehotniet? Mate cysty, alebo myomy, ktore sa Vam nedaju vyliecit? Prave pre Vas je tu cvicenie AVIVA, ktore je jedine na Slovensku. Uz sme pomohli viacerym zenam, ktorym sa nedarilo pocat babatko a nepomahali im ani umele oplodnenia. V maji robime prve 4hodinove cvicenie. Tento krat v Samorine. Nevahajte a prihlaste sa. Skuste prirodzenou formou pomocou jednoduchych cvikov otehotniet,alebo sa zbavit cyst a myomov.

zuzanka2211
23. apr 2014

@satanka1 Oki skusim teda tento.. 🙂

@dolce_principessa Posles prosim ta tu fotku sem? 😉

dolce_principessa
23. apr 2014

@zuzanka2211vidno to lepsie nie? 😀

zuzanka2211
23. apr 2014

@dolce_principessa Ano o trošku lepsie, diky 😉 Tak ja teda nakupim ine testy a vyskusam zajtra znova 😉 Potom dam vedieť..

ivet55
23. apr 2014

@dada87
@t1nulka baby ako ste dopadli? ja mám hcg 1119, teraz neviem či to je mmálo alebo vela, vidieť nieje nič, tak pôjdem znova v piatok na sono

dolce_principessa
23. apr 2014

@zuzanka2211 no dobre daj vediet...drzim palce nech je silnejsia 🙂

dada87
23. apr 2014

@ivet55 ahoj tak da sa povedat ze OK. 🙂 videla bublinku aj vacok mam prist o 2 tyzdne uz by malo byt aj srdiecko.neviem sa dockat dufam ze to bude ok. som 5 +6 🙂 1119 neviem co to znamena ale bolo tu uz ovveeeeeela menej co baby pisali.uvidis v piatok drzim prsty 😉 🙂 🙂

ivet55
23. apr 2014

@dada87 tak super gratulujem, my sme asi otehotneli ovela neskôr ako to vychádza podla ms

dada87
23. apr 2014

@ivet55 Dakujem. Aj ja si myslim ved podla MS to je blbost ratat tak ale od niecoho to musia ratat. 🙂
@ivet55

ivet55
23. apr 2014

@dada87 niečoho sa musia zachytiť, pri prvom tehu mi to presne sedelo podla ms ale to som si presne aj sledovala ovuláciu aj všetko a teraz ani netuším kedy bola

satanka1
23. apr 2014

@ivet55
@dada87 presne..oni to musia od niečoho rátať..máloktorá žena vie,kedy mala ovuláciu a kedy sa mohlo podariť..tak sa to ráta od prvého dňa poslednej ms...je to nelogické síce,lebo bábo má vlastne minimálne o 2 týždne menej...ale tak ráta sa podľa toho aj termín pôrodu aj všetko

ivet55
23. apr 2014

@satanka1 tak podla tej tabulky by mi to tak hranične aj sedelo, uvidíme či nabudúce už niečo uvidíme na sone, lebo už by malo byť vidno

zvolsiinylogin
23. apr 2014

@ivet55
@satanka1
bany, vysli vam niekedy na tehu testoch bezfarebna ryha? vcera bola jedna, dnes dve...asi zle tehu testy, vsak? obidva boli v jednom baleni... ☹

zvolsiinylogin
23. apr 2014

@zuzanka2211 vyzera ako moj....som zmetena, lebo moj mi pripada iba zvyrazneny kanalik bezfarebny...

dolce_principessa
23. apr 2014

@zvolsiinylogin nemas foto testu ? 😕

zvolsiinylogin
23. apr 2014

@dolce_principessa skor zly fotak, nezaostruje, vsetko je iba biele na fotke, okrem tej jednej kontrolnej ciary.... 😒

dolce_principessa
23. apr 2014

@zvolsiinylogin aaha a neskusala si na fotke stmavit farby? mozno by to bolo lepsie vidno 😀

ebi52
23. apr 2014

Ahojte 🙂 pridavam svojho dnesneho ducha, zajtra ma prist M... viem, no nevydrzala som 🙂 vy tam pls nieco vidite? dakujeeem a blahozelam vsetkym sikovniciam, ktorym sa duch zmenil na kolajnicu a tusenie na maleho cloviecika v brusku 🙂

zvolsiinylogin
23. apr 2014

ano, ja vidim, pekne zretelne.... 🙂

amonda
23. apr 2014

@ebi52 vidim, je tam duchova druha ciarka 😉 blahozelam a zelam, nech silnie

zvolsiinylogin
23. apr 2014

@dolce_principessa dajako som poslala cez vifinu z obycajneho fotaku, lebo mobilny je na dve veci.....je to neupravene....obidva su robene pred cca hodinkou....ak sa ti da, mozes ich skusit upravit..... 😠 neviem sama, co uvidim...

ebi52
23. apr 2014

@amonda dakujem , snad bude 🙂

zvolsiinylogin
23. apr 2014

@ebi52 ahojki, nevies mi dat nahodou tie moje nepodarene testy do negativu? neviem, akym systemom to mam upravit...

ebi52
23. apr 2014

@zvolsiinylogin ahoj , no zial som v praci tu nemam ziadny program okrem skicara 🙂 ale ak mas hocijaky program na compe na fotky, v kazdom mas aspon moznost stmavit to...

ebi52
23. apr 2014

@zvolsiinylogin a ja som robila ten isty ruzovy ako ty... skus si ho otvorit, lebo mne to nechcelo odfotit, kedze ta krabicka tam robi tien 🙂

t1nulka
23. apr 2014

@ivet55
@dada87 no koceny, dopadla som nijako :-/ dr. tam ani nebola, iba sestricka mi dala vymenny listok, ze si mam ist k terajsiemu dr po kartu a termin mi dala az 5.5. ☹

dolce_principessa
23. apr 2014

@ebi52 je to tam ..o dva tri dni bude urcite silnejsia :D
@zvolsiinylogin skusim ti to upravit...aj do negativu dat 🙂