Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Poobede sa ozvem s tým ovu ešte 🙂 :* :*
@karmela cyklus obcas meska ale nie tak dlho..testik som robila 24.januara co som sem davala fotku s duchom a tak na druhy den rano..este skusim zajtra rano 😉 a dakujem ❤
@patkaamirko ahoooooj ako sa dnes citis? Už je to lepšie?
@erickatt Áno vie, mala narodeniny a muž to nevydržal a prehovoril má aby sme jej to povedali.
@trblietava no tak určite rste Skus test moja..Aký cyklus mávaš zvyčajne ?
@olylili Ahooj zlatko, vieš čo večer som myslela že umrem, nepichalo ma, ale mala som tlaky a bolesti..Boli sme rozhodnutí že ideme ráno na pohotovosť ale zase nejdeme 😕 lebo je už 9 hodín preč a o pol 2 musí muž do práce..To do vtedy nestíhame keďže sa pol dňa čaká len v čakárni 😵 Ale dnes ráno som sa zobudila zatiaľ stále ležím a nepociťujem žiadne pichanie či bolesti 🙂 Ty čo..Aj dnes si sa objimala s wc misou? 😀 🙂 Ja sa asi pôjdem, volako mi je blbo...
@patkaamirko len jej nič nevrav o tehu že sa niečo deje aby ta zase nestresovala blbimi názormi.Neboj verím že po prvom trimestri uz bude len dobre
@karmela Ahoj, vieš čo ona ani neriesi..nejako sa ani nepýta ani nič..Tak je dobre..Ale vcera volal muž s otcom teda mojim svokrom a TEN si pýtal vidieť bruško 🙂 chápeš to? Že on con sa to dozvedel len tak od nej Q skôr sa pýta na mňa ako ona..Tak sa tešil že mi už pekne vykuka a povedal že len nech pekne donosim a že si mám dávať pozor..Nieee nič nevedia čo mi je... ;)
@karmela vacsinou 30 az 32 dnovy
@patkaamirko vidíš svokor je zlatý svokru radšej ani nerieš..Radšej nech sa nepýta a nevie svokra nič ako počúvať potom bludy co dúfam že si tento krát odpustí a bude ta podporovať
@patkaamirko tak len pekne lež 😉...vieš čo des nie akurát sme prišli z nakupu zjedla som dva jogurty a 4 rožky 😀 a už sa budím na strašný hlad aj v noci že musím niečo zjesť už to začína ale vôbec nikde nepriberam len do bruška ktoré už mám poriadne nosím už tehu nohavice 😊
@olylili To aj ja nosím tehu nohavice 😃 dosť rýchlo mi narástla maternica a tie moje slim rifle ( s,xs) asi ťažko zapnem teraz 😃 Ale ti je dobre 🙂 mne včera známa poradila v jednom slovenskom obchode že majú rožky každý utorok a štvrtok tak včera bol muž kúpiť..jak som si pochutnala? Si nevieš predstaviť..Po takej dlhej dobre rožok v ústach 😃😃Idem volať ale mojej midwife a poviem jej o tomto som zvedavá čo mi na to povie a ešte jej poviem že stále nemám appointment pre scan, ktorý má byť v 12tt a ja som už 12+2 alebo +3 a je piatok takže pokiaľ sa dostanem na scan tak budem už aj v 14tt tak nech tam už láskavo zavolá a vybaví to 😂
@patkaamirko jaaaaaaaj ešte nemáš hej? Tak áno to jej zavolaj ja idem v piatok na krv a tripple test chcem vedieť aj pohlavie 😊👶
Žienky, nezahlasujete za Žihadielko v Galante (ak teda nehlasujete za iné mesto)?
@olylili Nee nemám, ešte som neni zrejme ani objednaná, povedAla že zistí a zavolá mi neskôr...Som zvedava co mi povedia..Lebo sa má pýtala či som mala 13.januára scan, lebo som mala vieš .Takže je dosť možné že tak skoro mi ho nedajú lenže mi majú robiť screening test a ten sa robí len do 14tt? Či ?
@patkaamirko áno len do 14tt potom sa už nedá
@karmela hej nebudem jej nič rozprávať, však má nezáujma 😃😆 Včera sme akože spolu volali ale to bolo také no..Ani mu ani bu..Tak som sa bavila so švagrom...S ním som vždy blbla 😂
@olylili no volal tam estw raz muž, 😂😂 som sa na ňom smiala 😂😂 vraj mi zavolá že má booknut na ten scan a muž že ale pohnite si lebo mám mať screening test a že som v 13tt ( 12+2/3 ) 😃😃😃

Nič moje zlaté.... To nič ved uvidím poobede ešte urobím posledný ovu test... Šanca by tam bola keby bol zas taký tmavi ako včera 🙂