Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maja129 dakujem pekne 🙂 a ten agnucaston je na predpis ci volnopredajny? A ako dlho trvalo kym si otehotnela? Uz si bola aj u lekara?
@trblietava agnucaston je voľne predajný v lekárni, niektoré ho poznajú aj ako drmek obecný...no 2 roky sme sa snažili
@maja129 tak to teda musi byt radosti 😍 uz si to oznamila aj tatinovi? 😉
@trblietava áno ten bol z toho v šoku, ale v príjemnom, teraz mi nedovolí doma ani vysávať, aby som sa nenámahala a mňa z toho dobre neporazí, som zvyknutá stále niečo doma robiť, nielen tak nečinne sedieť 😒
@maja129 tak to je prirodzene ze sa boji ale nemoze to tak velmi prehanat pohyb len prospeje aj ked ja chodievam cvicit takze ked zistim ze sa zadarilo tak prestanem ale bezny pohyb urcite nezaskodi skus mu to nejak vysvetlit 🙂
Baby ja som asi nejaký vadny kus :/
😂 Ty si úkaz
Podľa mňa si v tom, počkame si na modrý testík 👶
Prečo je stále pozitívny? Ja neviem som Z toho smutná :( lebo stále neviem nacom som
@olylili No Ahoj...Objednali má na 7.februára o 10tej ráno 😍😍 bože to je taaaaaaaak dalekooooooo 😃😇 neviem sa dočkať
@kacenaaa Ahoj,podľa mňa si tiež tehu, ešte som sa nestretla s týmto ( u seba ) že by som mala takéto ovu testíky bez ovu..Alebo resp.takto dlho..Ja som bez ovulky mala úplne čistý ovu test, keď som mala ovu tak bol silný jeden deň! Na ďalší už bol tiež silný síce, ale bol negatívny..Takže držím palce a skús ďalší testík , tehu testík z ranného mocu ;)
@rula pocula si to aj o pepino tehotenskych testoch?

@zuzanab32 plus mínus 40 dní aj menej 35 38 40 a tak teraz som 32DC 🙂