icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kacenaaa
27. jan 2017

@zuzanab32 plus mínus 40 dní aj menej 35 38 40 a tak teraz som 32DC 🙂

trblietava
27. jan 2017

@maja129 dakujem pekne 🙂 a ten agnucaston je na predpis ci volnopredajny? A ako dlho trvalo kym si otehotnela? Uz si bola aj u lekara?

maja129
27. jan 2017

@trblietava agnucaston je voľne predajný v lekárni, niektoré ho poznajú aj ako drmek obecný...no 2 roky sme sa snažili

trblietava
27. jan 2017

@maja129 tak to teda musi byt radosti 😍 uz si to oznamila aj tatinovi? 😉

maja129
27. jan 2017

@trblietava áno ten bol z toho v šoku, ale v príjemnom, teraz mi nedovolí doma ani vysávať, aby som sa nenámahala a mňa z toho dobre neporazí, som zvyknutá stále niečo doma robiť, nielen tak nečinne sedieť 😒

zuzanab32
27. jan 2017

@kacenaaa tak to mas este cas,ja ze ti uz meska. Som zvedava na dalsi ovu😉

trblietava
27. jan 2017

@maja129 tak to je prirodzene ze sa boji ale nemoze to tak velmi prehanat pohyb len prospeje aj ked ja chodievam cvicit takze ked zistim ze sa zadarilo tak prestanem ale bezny pohyb urcite nezaskodi skus mu to nejak vysvetlit 🙂

kacenaaa
27. jan 2017

@zuzanab32 ešte aspoň pol hodinu a idem nato 🙂

kacenaaa
27. jan 2017

Baby ja som asi nejaký vadny kus :/

kacenaaa
27. jan 2017

Tu ho máme môj teraz robený ovu test ja uz ničomu nechapem :/

rula
27. jan 2017

😂 Ty si úkaz
Podľa mňa si v tom, počkame si na modrý testík 👶

miriamn76
27. jan 2017

@kacenaaa ty si tehu uvidis ze ciarka na tehu teste stmavne tiez☺

kacenaaa
27. jan 2017

Prečo je stále pozitívny? Ja neviem som Z toho smutná :( lebo stále neviem nacom som

kacenaaa
27. jan 2017

@miriamn76 ale je možné aby bol taký aj keď tehu niesom?

patkaamirko
27. jan 2017

@olylili No Ahoj...Objednali má na 7.februára o 10tej ráno 😍😍 bože to je taaaaaaaak dalekooooooo 😃😇 neviem sa dočkať

kacenaaa
27. jan 2017

@rula ja na výstavku a nadpis toto je jediná žena ktorá mala 5 dní pozitívny ovulačný test :D

rula
27. jan 2017

@kacenaaa no, aj tie testy nemusia byť spoľahlivé. Nabudúci cyklus ak nebudeš teraz tehu si zaobstaraj nejaké kvalitnejšie testy, ak nie si tehu tak tie testy nie su in Ordnung.

biba12
27. jan 2017

@kacenaaa bude aj zajtra ;)

patkaamirko
27. jan 2017

@kacenaaa Ahoj,podľa mňa si tiež tehu, ešte som sa nestretla s týmto ( u seba ) že by som mala takéto ovu testíky bez ovu..Alebo resp.takto dlho..Ja som bez ovulky mala úplne čistý ovu test, keď som mala ovu tak bol silný jeden deň! Na ďalší už bol tiež silný síce, ale bol negatívny..Takže držím palce a skús ďalší testík , tehu testík z ranného mocu ;)

rebeka211
27. jan 2017

@kacenaaa Ahoj,nie su to nahodou pepino testy?

kacenaaa
27. jan 2017

@rebeka211 áno prečo?

rula
27. jan 2017

@kacenaaa lebo tie sú známe tým, že duchujú

kacenaaa
27. jan 2017

Tu sú všetky od kedy som bola u lekára aby ste videli že to asi vadne testy nebudú lebo takéto som nemala

trblietava
27. jan 2017

@rula pocula si to aj o pepino tehotenskych testoch?

rebeka211
27. jan 2017

@kacenaaa Mam pocit,ze tieto ovu testy su najcitlivejsie ake poznam.Mozno by to chcelo skusit aj iny ovu test,ci bude takto pozitivny,kedze tehotensky je este zatial negativny.

rebeka211
27. jan 2017

@kacenaaa Skus sa spytat v skupinke-"ovulacne testy pre skusene i neskusene" ake maju s tymito testami skusenosti a mozno ti aj poradia preco ich mas par dni pozitivne. 😉

miriamn76
27. jan 2017

@kacenaaa to neviem moja

nina4
27. jan 2017

@kacenaaa pokladik ja dam ruku do ohňa za to ,ze budeš tehu ti vravim ja som aj na tom tehu videla // 😉 no ešte budem veru pozerať ako ti to celé dopadne ale verim,ze z tohoto bude tehu 😘

kchan
27. jan 2017

@kacenaaa je pravda že pepino testy ukazujú slabšiu tú tehu čiarku, ale určite neduchuju. Skús kúpiť v dr max lekárni testy volajú sa lady max tuším a tie teda ešte som sa nestretla s tým aby niekomu duchovali. Držím ti palce, ja verím že si tehu !

luta13
27. jan 2017

@ereska krasne ruzovkave //...No jednoznacne Ti silno drzim palceky, nech silneju 😉...Boh Ta zehnaj!...Ovutesty zbytocne nerob, az uz ked bude na tehuteste sytejsia ciarka...Ale aj tak je to len na Tebe 😉