Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ikonica no vidis a nakoniec ti nebolo treba ziaden vitamin 😀 tak to mas pravdu take vysetrenie by asi bolo treba aby ma neposielali kade tade a nakoniec zistime ze mozno je problem u neho..to je asi lepsie riesenie, dakujem 😉 a mozno ako vravis aj to pomohlo, niekedy staci tak malo aby sme ostali tehu
@domci1203 dakujem za vysvetlenie a za radu 😉 aj ja ti drzim palce nech ciarka silnie a je vsetko v poriadku, urcite daj vediet 😘
@trblietava u nas to bolo komplikovane aj tym, ze priatel ma turnusovu pracu, tak niektore mesiace to bolo uplne bez sance na uspech.... a ja som tiez mala strasne narocny rok v praci.. som rada, ze sme sa s kolegynami nescvokli... ale uz je lepsie... koncom roka nastalo ukludnenie situacie a asi si moje telo povedalo, ze uz nam to babo povoli :D
@trblietava za malicko;) rada som poradila ak viem🙂 aj tebe drzim.palce aby sa zadarilo🙂 a dam vediet ako dopadol zajtra test🙂
@ikonica chapem aj moj muzicek nie je stale doma obcas sa miname no ale to je v dnesnej dobe da sa povedat ze asi ,, normalne,, Dokonca je uz zazrak ak zena otehotnie len tak bez pomoci lekara bez nejakych doplnkov, vysetreni...je to tazke mozno aj pre ten stres atd..velmi velke naroky su na nas kladene hlavne sa tyka prace..ale to by sme polemizovali donekonecna...zadari sa kazdej a hotovo! 😀
@vilma30 vyzera to ako // 😉
@marsellinpir ahoj moja co to mas za testy ? ja co mam taketo tu z modreho konika oni vobec neukazuju a ostatne druhy gravitest aj pepino uz pekna ciarocka
@ereska lekarne plus lebo pepino nemali
@ereska preco?
@ereska ak sa môžem spýtať aký druh toho testu z koníka neukazuje ? Lebo som si teraz objednala aby som vedela 🙂
Ahojte dievčatá, teraz som s testovaním začala neskôr, lebo som sa prizabudla 😒myslite ze ovu prebehla skôr?? Alebo vobec? Mávam nepravidelnú menštruáciu od 27-33 deň. Teraz posledné 3 mesiace 27 dňový...ja uz som z toho jelen🙊....ťuťu muťu je každý druhý deň 😀
Ahojte, ak viete poraďte prosím. Aké máte skúsenosti s dr Max testami? Dočítala som sa tu, že pepino a mamatesty duchuju.
A po zaschnuti
@marsellinpir negatívny

@trblietava CAR je Centrum asistovanej reprodukcie. A ten clostylbelgit je liek na podporu otehotnenia vlastne. Predpisuje sa zenam, ktore maju problem s ovulaciou. Pri tomto lieke musi byt zena alebo aspon by mala byt pod dohladom doktora🙂... Neboj urcite sa Vam zadari chce to len fakt cas;) a trpezlivost a daj si spravit hormonalny profil ten ti zodpovie na vela otazok co sa tyka hormonov. Drzim palce:*