icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

domci1203
29. jan 2017

@trblietava CAR je Centrum asistovanej reprodukcie. A ten clostylbelgit je liek na podporu otehotnenia vlastne. Predpisuje sa zenam, ktore maju problem s ovulaciou. Pri tomto lieke musi byt zena alebo aspon by mala byt pod dohladom doktora🙂... Neboj urcite sa Vam zadari chce to len fakt cas;) a trpezlivost a daj si spravit hormonalny profil ten ti zodpovie na vela otazok co sa tyka hormonov. Drzim palce:*

trblietava
29. jan 2017

@ikonica no vidis a nakoniec ti nebolo treba ziaden vitamin 😀 tak to mas pravdu take vysetrenie by asi bolo treba aby ma neposielali kade tade a nakoniec zistime ze mozno je problem u neho..to je asi lepsie riesenie, dakujem 😉 a mozno ako vravis aj to pomohlo, niekedy staci tak malo aby sme ostali tehu

trblietava
29. jan 2017

@domci1203 dakujem za vysvetlenie a za radu 😉 aj ja ti drzim palce nech ciarka silnie a je vsetko v poriadku, urcite daj vediet 😘

ereska
29. jan 2017

@karmela dakujem krasne vsetkym no verime ze to konecne dotiahneme do stastneho konca 🙂

ikonica
29. jan 2017

@trblietava u nas to bolo komplikovane aj tym, ze priatel ma turnusovu pracu, tak niektore mesiace to bolo uplne bez sance na uspech.... a ja som tiez mala strasne narocny rok v praci.. som rada, ze sme sa s kolegynami nescvokli... ale uz je lepsie... koncom roka nastalo ukludnenie situacie a asi si moje telo povedalo, ze uz nam to babo povoli :D

domci1203
29. jan 2017

@trblietava za malicko;) rada som poradila ak viem🙂 aj tebe drzim.palce aby sa zadarilo🙂 a dam vediet ako dopadol zajtra test🙂

trblietava
29. jan 2017

@ikonica chapem aj moj muzicek nie je stale doma obcas sa miname no ale to je v dnesnej dobe da sa povedat ze asi ,, normalne,, Dokonca je uz zazrak ak zena otehotnie len tak bez pomoci lekara bez nejakych doplnkov, vysetreni...je to tazke mozno aj pre ten stres atd..velmi velke naroky su na nas kladene hlavne sa tyka prace..ale to by sme polemizovali donekonecna...zadari sa kazdej a hotovo! 😀

vilma30
29. jan 2017

Baby, čo vravíte na tento test? Ja tam tu čiarky síce vidím, ale nepríde vám ako kanálik? A zasa nie je robeny z ranného moču 😁

trblietava
29. jan 2017

@vilma30 vyzera to ako // 😉

miriamn76
29. jan 2017

@vilma30 neni to kanalik je pekna ruzova a viditelna☺

barborabl
29. jan 2017

@vilma30 podla mňa je tam 👏

kchan
29. jan 2017

@vilma30 krásna ružová čiarka, a keby bol testik robený z ranného moču, bola by asi ešte krajšia 🙂 gratulujem a nech čiarka silnie každým dňom! 👶

karmela
29. jan 2017

@vilma30 veď tam máš dve čiarky 😊

marsellinpir
29. jan 2017

Ahojte
Tak moj testik nakoniec negativny. Niv uz nenarobim. Snad nabuduce.

ereska
29. jan 2017

@marsellinpir ahoj moja co to mas za testy ? ja co mam taketo tu z modreho konika oni vobec neukazuju a ostatne druhy gravitest aj pepino uz pekna ciarocka

marsellinpir
29. jan 2017

@ereska lekarne plus lebo pepino nemali

marsellinpir
29. jan 2017

@ereska preco?

lentilka969
29. jan 2017

@ereska ak sa môžem spýtať aký druh toho testu z koníka neukazuje ? Lebo som si teraz objednala aby som vedela 🙂

sofija18
29. jan 2017

Ahojte dievčatá, teraz som s testovaním začala neskôr, lebo som sa prizabudla 😒myslite ze ovu prebehla skôr?? Alebo vobec? Mávam nepravidelnú menštruáciu od 27-33 deň. Teraz posledné 3 mesiace 27 dňový...ja uz som z toho jelen🙊....ťuťu muťu je každý druhý deň 😀

vilma30
29. jan 2017

Ahojte, ak viete poraďte prosím. Aké máte skúsenosti s dr Max testami? Dočítala som sa tu, že pepino a mamatesty duchuju.

nivea777
29. jan 2017

@vilma30 pepino a dr max su dobre.. mamatesty a gravitesty duchuju.. mozno sa stane ze obcas zaduchuje aj pepino a dr max..ale to je velmi male %

sofija18
29. jan 2017
vilma30
29. jan 2017

@nivea777 super, vďaka, lebo posledný test čo som tu pridávala bol pepino, tak som sa zľakla, že je to falošný duch. Ale teraz som si urobila dr Max a myslím, že tam ten duch je. 🙂

sibalka21
29. jan 2017

@sofija18 No vyzera to, ze ovu uz bola, ked ciarka slabne, nie?

marsellinpir
29. jan 2017

A po zaschnuti

marsellinpir
29. jan 2017
olylili
29. jan 2017

@marsellinpir negatívny

sofija18
29. jan 2017

@sibalka21 asi ano.... ale neslabne... ona tam uz na druhý deň vobec nebola.... ani len naznak😒tak zas další mesiac 🤕

karmela
29. jan 2017

@sofija18 ahojky ak máš teraz posledné mesiace 26 dňový cyklus tak ovu je tým pádom skôr..Ja mávam 26dc a ovu na 10-12dc ale ked bola láska každý druhý deň tak ste sa strafit mohli😉 Ak by si mala nazad 33dc tak ovu môžeš mat neskôr aj na 19-20dc

karmela
29. jan 2017

@vilma30 ja používam len lady max alebo pepino..Ale neboj neverím v tvojhom prípade že sú falošne pozitívne testy veď ti silnejú