Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky21 no niečo tam je len neviem či to nebude kanalik( skus neskor
@chuchu86 zlatko a testila si vtedy ked si začala brat tabletky? Ci neskôr? Mojko kúp si viac ovu testov aspoň 20ks lebo niekedy zo slabej čiarky naobed môže byt silná pozitívna večer nápr.Byt tebou testovala by som od 10-12dc až do 20dc keďže este nevieš ako sa ti úpravy cyklus..Ci na pôvodný alebo kratší ci dlhší.
@chuchu86 ak môžem pridať moju skúsenosť...tiež som mala dlhé cykly t.j. aj 63dňové. Doktor mi nasadil liečbu duphastonom...po polroku brania sa upravil na 40 dní....posledné dva mesiace už 30 a 29. Ešte mám tabletky na jeden cyklus a uvidíme ako bude chodiť ms bez nich a či sa konečne zadari 🤰
@luta13 moc dakujem,nie to mi tam ukazuje este od prvej dcerky.Ta sa mi narodila v juni 2014 a aj ked som oznacila ze sa mi uz narodila tak sa mi to neda vymazat. 🙂
Žienky chcem sa opytat.Mozem si rano spravit test,ked sme s muzom mali mojkanie na plno dnes?Ci?Dakujem

Baby vidím to iba ja? Asi si to len namýšľam, ale aj tak je to iba 10 dpo.