Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 joooj drobcek maly... :/ to vzdy tak zamrzii, ked sa dietatku stane nieco take.. pamatam sa ked sa moj brat ucil ako 3 rocny bicyklovat s pomocnymi kolieskami.. a tak narazil do drevenej terasy vonku pred restauraciou ze sii roztal cele usta, az mu zuby viseli.... och... :( maminka snad plakala viac ako on.. hroza...
dam, dam ak nezabudnem.. 🙂 v poslednej dobe vela zabudam.. ;D radsej si vzdy lahnem a vyspim to.. a potom som zmatena z toho aky je den.. :D
a inac, nechala som si aj testiky.. 🙂 pojdu potom do tehotenskeho dennika ked ho cely vyplnim, lebo teraz by mi iba zavadzali pri pisani.. 🙂
@petka1606 nie nič tam nevidím skús pozdejsie 🙂
@maja129 ahoj, mam asi podobny problem. Dnes rano som si urobila 25tkovy test, na ktorom takmer okamzite nabehla slabucka ciarka. Teraz som test zopakovala 10tkovy a je biely ako sneh. Ani by som netipovala tehotenstvo, keby mi uz 5ty den nebolo zle po kazdom jedle. Tak neviem, ci to nebol plany poplach
@tshirt mne sa zda ze tam sa robi ciarka zhora dole...
Ahojte babulky 🙂 taak ja sa veľmi teším, tOto ráno o jednej som s mužom oficiálne počula srdiečko cez angelsound 😍💗💓 Bolo to asi preto lebo bol dobre uložený na jednom mieste lebo inokedy to je katastrofa nájsť 🙂 😃 A bolo to počut a dost silno len na pravej strane v strede a ľavej už nie 😆 Bolo to tak rýchle, že to bolo ako keby výchor alebo silný vietor 🙂 Neskutočne sa tesim, a ako čerešnička na torte presne na tej strane kde sme počuli srdiečko som zacitila také bublinky 👶 🤰
@lenka6309 Ved este musis chvilu pockat. Je stale cely ruzovy.

@myskahryzka čo znamená celý ružový?😔
@lenka6309 Nebud smutna. Odfot ho o par minut, ked uschne a potom ho sem daj. Kolky si dpo?
ostal takýto...mám to považovať za chybný alebo iba negatívny?

@miriam111111 prepac, ja viem, ze to mas este nezmenene od prveho babätka, no tak som naschval rypla zo srandy, ze aby si si to tam uz zmenila...Musi to predsa nejak ist zmenit, ci?...Ak nie, kontaktovala by som adminku, nech s tym daco urobia 😉...Pekny den Ti prajem 😀
@myskahryzka
som 3 od vymeškania😑
@tshirt neni tam nič negativný je

@simbatko Nie spermie nijak neovplyvnia test, kedze spermie ti isli do jednej dierky a cikas (cize ocikas test) z druhej dierky.... logika nepusti ;)