Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@myskahryzka Pekne a presne si to vystihla Tvojim komentom 😉
@luta13 Noo ja tam vidím ale len tak od spodku sa rysuje..
@luta13 Stiahla som subtu fotku a troška upravila jas, pozri..ved tam je zretelna a kanál to neni! Ten by bol úplne tenucky no však toto je hrubé 🙂
@biba12 jasne, ze sa to poriesi samo, len som naschval oznacila nase "hlavne ducharky", ktore sa tu najviac angazuju a chcela som pocut ich nazor na kamoskin testik 😉...Jedno je iste: Vsetky jej drzime silno palceky, nech jej MS meska minimalne 9 mesiacov a nech ma na testiku cez vikend krasne // 😀...Boh zehnaj ju!
@patkaamirko @luta 13 ďakujem dievčatá, zlaté ste. Snáď jej to vyjde 🙂
@slniecko26 je tmavši 🙂
@biba12 držím silno palce 😘
Dakujem vam super zienky za vase nazory 😉...Idem hrat so starsim synom Jokera, malicky zaspal, mame chvilku klud 👶😉😂
@maja129 aj ja som tak zo zaciatku tehu stale behala na wc pozerat, ci som nedostala MS a to vzdy len ten biely tehu hlien bol...Ale taaaaaaaaaaaaaaaaaaa uz veru neprislaaaaaaaaaaa 😂🤰😇...A ani Tebe uz nepride, az buduci rok 😉..Lahni na gauc a relaxuj, to je teraz najdolezitejsie - oddychovat - nech sa babätko poriadne v Tebe "zakutre" 😘
@slniecko26 gratulujem je to jasne tehu
@sardinka336 Ach bode môj niesom dokonalá ale ty si asi vo všetkom a tak ironicky komentovať hlavne
@luta13 ale moja za co sa ospravedlnujes bolo mi jasne ze to zo srandy no uz som to skusala tolko krat a neslo tak som sa na to vykaslala ale skusim to teraz zmenit na ten druhy TP a mozno to pojde 😀 :-*
Ahojte Babi,
Dnes som volala s dokim.
Povedal že spinenie v prvom mesiaci pri užívaní progesterónu je normálne.
Som mu spomenula aj tie ovu testy že boli negatívne, povedal,že môžem mať zas anovulacny cyklus.
Že ten progesterón mi vypísal na úpravu ms, ze po troch mesiacoch mi potom vypíše clostibelgit.
Ja nerozumiem teraz už vôbec ničomu.
Ako môžem dostať ms keď mám anovulacny cyklus?
Ani otehotnieť neviem, zbytočne beriem tie hlúpe tabletky 😭
@anonymka11 mne vysiel pozitivny test az po tyzdni a pol meskania ms a teraz som uz v 22tt takze ver ze nic nie je nemozne...a 2 tyzdne po meskani doktor na utz este nic nevidel 😊

@slniecko26 jeej super to mame taky rovnaky budeme v oktobrovkaaaach drzim paste