icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ereska
31. jan 2017

@slniecko26 jeej super to mame taky rovnaky budeme v oktobrovkaaaach drzim paste

luta13
31. jan 2017

@myskahryzka Pekne a presne si to vystihla Tvojim komentom 😉

patkaamirko
31. jan 2017

@luta13 Noo ja tam vidím ale len tak od spodku sa rysuje..

patkaamirko
31. jan 2017

@luta13 Stiahla som subtu fotku a troška upravila jas, pozri..ved tam je zretelna a kanál to neni! Ten by bol úplne tenucky no však toto je hrubé 🙂

luta13
31. jan 2017

@biba12 jasne, ze sa to poriesi samo, len som naschval oznacila nase "hlavne ducharky", ktore sa tu najviac angazuju a chcela som pocut ich nazor na kamoskin testik 😉...Jedno je iste: Vsetky jej drzime silno palceky, nech jej MS meska minimalne 9 mesiacov a nech ma na testiku cez vikend krasne // 😀...Boh zehnaj ju!

biba12
31. jan 2017

@patkaamirko @luta 13 ďakujem dievčatá, zlaté ste. Snáď jej to vyjde 🙂

korytkaja
31. jan 2017

@slniecko26 je tmavši 🙂

patkaamirko
31. jan 2017

@biba12 držím silno palce 😘

lela123
31. jan 2017

@luta13 niečo slabunke tam vidím

nivea777
31. jan 2017

@luta13 chvíľu niečo vidím,potom sa to stratí a takto dookola..Ale ja týmto testom neverím :(

sibalka21
31. jan 2017

@luta13 nejaka ta ciarka sa tam mari, ale tymto testim netreba moc verit, kedze dost duchuju :-/

miriamn76
31. jan 2017

@luta13 moja ja som ho videla sj na neupravenej foto no moze to byt kanalik nepametas ake som mala ciarky a tehu to nebolo? V kazdom pripade nech testuje nrskor drzim.jej palce☺

luta13
31. jan 2017

Dakujem vam super zienky za vase nazory 😉...Idem hrat so starsim synom Jokera, malicky zaspal, mame chvilku klud 👶😉😂

maja129
31. jan 2017

@ereska a slniečko, aj vy máte taký hlien, ja som takýto mavala aj pred kramami, tak nič nerobím ked ho cítim tak stále utekám na wcko či som nahodou nedostala, už mi šibe z toho 😴

karmela
31. jan 2017

@luta13 no vidím dusika co si dala fotecku mojo 😉Niesi slepá a ak tak Potom sme slepé obidve 😂

karmela
31. jan 2017

@ereska blahoželám 😉😘 teším sa myslela som si že budeš počuť takúto radostnú správu ..Tak len pekne tehulkujte v zdraví

luta13
31. jan 2017

@maja129 aj ja som tak zo zaciatku tehu stale behala na wc pozerat, ci som nedostala MS a to vzdy len ten biely tehu hlien bol...Ale taaaaaaaaaaaaaaaaaaa uz veru neprislaaaaaaaaaaa 😂🤰😇...A ani Tebe uz nepride, az buduci rok 😉..Lahni na gauc a relaxuj, to je teraz najdolezitejsie - oddychovat - nech sa babätko poriadne v Tebe "zakutre" 😘

ereska
31. jan 2017

@maja129 no aj ked si vkladam ultrogestan tak take mokroo 🙂 zevraj to byva aj cele tehu 🙂

ereska
31. jan 2017

@karmela dakujeeeem

karmela
31. jan 2017

@ereska
@maja129 áno kocky taký hlien ci hustejší ci riedsi je v tehu normálne tak nebojte 😉

ikonica
31. jan 2017

@luta13 strasne jemnucne nieco na tom teste je... len ja mam pocit, ze uz vidim duchov aj tam kde nie su.... chcelo by to lepsie foto

luta13
31. jan 2017

@ikonica stacila by fotka v uhle zospodu akoby som pozerala, lebo ked na test pozriem "zospodu", vidim / jasnejsie 😉...Som zvedava na vikend, ako tato "bibina" kamoska dopadne...Verim, ze ciarka bude tmavnut 😉

ikonica
31. jan 2017

@slniecko26 gratulujem je to jasne tehu

karmela
31. jan 2017

@sardinka336 Ach bode môj niesom dokonalá ale ty si asi vo všetkom a tak ironicky komentovať hlavne

miriam111111
31. jan 2017

@luta13 ale moja za co sa ospravedlnujes bolo mi jasne ze to zo srandy no uz som to skusala tolko krat a neslo tak som sa na to vykaslala ale skusim to teraz zmenit na ten druhy TP a mozno to pojde 😀 :-*

chuchu86
31. jan 2017

Ahojte Babi,
Dnes som volala s dokim.
Povedal že spinenie v prvom mesiaci pri užívaní progesterónu je normálne.
Som mu spomenula aj tie ovu testy že boli negatívne, povedal,že môžem mať zas anovulacny cyklus.
Že ten progesterón mi vypísal na úpravu ms, ze po troch mesiacoch mi potom vypíše clostibelgit.
Ja nerozumiem teraz už vôbec ničomu.
Ako môžem dostať ms keď mám anovulacny cyklus?
Ani otehotnieť neviem, zbytočne beriem tie hlúpe tabletky 😭

sasenka04
31. jan 2017

@anonymka11 mne vysiel pozitivny test az po tyzdni a pol meskania ms a teraz som uz v 22tt takze ver ze nic nie je nemozne...a 2 tyzdne po meskani doktor na utz este nic nevidel 😊

nisa_666
31. jan 2017

Kocky vidite daco? Dnes 6dpt

ereska
31. jan 2017

@nisa_666 ja tam vidim dusiiiik

karmela
31. jan 2017

@chuchu86 Ach Jaj zlatko verím ti že čakať kým sa upraví cyklus a potom zas kým príde ovu je nanič..Prečo ti nepredpise hneď clostil..Skus piť aj alchemilku alebo Skus ten agnucaston on je na úpravu cyklu aj na vyvolanie ovulácie..Držím ti palčeky