icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
31. jan 2017

@nisa_666 niečo tam je Skus ráno testik

rula
31. jan 2017

@nisa_666 ano, vidim, ani prikukat netreba, 🙏sa nech Ti tmavne.

chuchu86
31. jan 2017

@karmela -dakujem ti pekne
Dnes porodila švagriná takže to ešte pridalo ku depke.😥
Myslela som si,že budem to znášať lepšie, že sa budem tešiť.

meli8412
31. jan 2017

@chuchu86 Juuuuj, moja, ja ta veľmi dobre chápem. Keď sme sa snažili s manželom 4 roky a potom sestra mi povedala, že je tehotná, a to skúšala iba jeden cyklus, cítila som sa veľmi zle a to som ešte nemala žiadne dieťa.

chuchu86
31. jan 2017

@meli8412 - ďakujem 😉

kudusko
31. jan 2017

@nisa_666 ahoj áno vidím držím palceky aby to už vzalo 😃

domx
31. jan 2017

@luta13 hadzem sem aktualne info po "kontrole" :D
kontrola prebehla mega rychlo.. vacsinou len otazky typu ako sa mam a ako sa citim.. zmerala mi tlak a tot vsio.. 🙂 nejake odporucania som dostala ze ak ma bolia krize tak si mozem pomoct teplym kupelom alebo hodinami plavania pre tehotne, takze som si hned aj nejake nasla.. a inac to je asi vsetko.. ziadne meranie bruska, ziadne pocuvanie srdiecka.. ach.. asi si bduem musiet pockat... no nevadii.. zevraj by som uz mala zacat citit v najblizsej dobe pohyby tak sa budem tesit aspon na to... 🙂 neviem sa vlastne dockat az nieco ucitim.. 🙂

slniecko26
31. jan 2017

@miriamn76 ahoj este nemeska mala by som mat okolo 4.2. si myslim. Cyklus mavam 32-33 dnovy. 2.1. som mala mrchu. Zajtra rano skusim znovu.

kacenaaa
31. jan 2017

Stále vás sledujem 😍 ❤ a urcite sem.dám svoj test mrcha ešte nikde 😉

luta13
31. jan 2017

@kacenaaa verim, ze MS nepride uz tento rok vobec 🙏😘🤰...Dobru noc prajem 😉

sticker
luta13
31. jan 2017

@chuchu86 je mi luto, co si tu dnes pisala o tych tabletkach 😢...No musis vydrzat moja mila, naprv Ti upravi cyklus, potom Ti da zas ten dalsi liek na pravidelnu ovulku...A potom mozete s muzikom skusat...Tak nejak som to mala pochopit, ze to Tvoj Dr.myslel??? 😲 ...No hroza, mas stale trapenie 😢...Jedine, co je fajn, ze si silna zena a ze to zvladnes a neboj, tento rok nam tu budes mavat testikom s // pred xichtami 😉...Verim tomu!...Boh Ta zehnaj a pomahaj Ti v tom, nech sa toho co najskor dozijes 🙏🤰...Prajem Ti to z celeho ❤

miriamn76
31. jan 2017

@kacenaaa tak toho tvojho tehu testu sa uz neviem dockat😀. Dufam ze uvidim krasne //. Drzim palce

luta13
31. jan 2017

@nisa_666 vidim dusika a drzim palceky, aby silnel...Testuj zas o 2 dni 😉

luta13
31. jan 2017

@nisa_666 skusala som Ti upravit trosku fotku, ze ci nebude lepsia, no Tvoja povodna sa mi nakoniec zda aj tak lepsia 😉...Asi som uz unavena, idem spat...Tebe vsak drzim palceky na dalsi testik 😀...Boh Ta zehnaj! 🙏

katkaa182
1. feb 2017

Ahojte dievcata 🙂 rano robeny, len foteny asi po 8 minutach. Myslite ze moze byt pozitivny?

biba12
1. feb 2017

@katkaa182 určite áno 🙂

katkaa182
1. feb 2017

@biba12
Dakujem pekne za odpoved 🙂 je dost skoro robeny, skusim o par dni, snad bude silniet, lebo som po umelom a uz by potesilo, keby vyslo 🙂

meli8412
1. feb 2017

@katkaa182 Jeeeee, anoooo, jeeee toooooooo taaaaam!!!!!!

biba12
1. feb 2017

@katkaa182 držím palce, veľa sťastia🙂

miriamn76
1. feb 2017

@katkaa182 je tam drzim palce nech silnie☺

korytkaja
1. feb 2017

@chuchu86 beres duphaston? ja som pri nich na 2. meisac brania otehotnela, takze som ovu musela mat, podla mna je to dost individualne kazda sme ina, ale aj ja som citala ze stopnu ovu, preto si niektore dievcata robia ovu testy a tabletky zacnu brat az po ovu 🙂

tshirt
1. feb 2017

@katkaa182 krasna ciarka, potisku gratulujem 🙂 ja dnes takto - 10 dpo. Ale dobre odfotit sa to dalo az po 15 minutach. Tak neviem, ci je to ciarka

miriamn76
1. feb 2017

@tshirt nieco tam je ale aby si mala istotu skus o dva dni znova drzim palce☺

karmela
1. feb 2017

@chuchu86 verím,že je ti tažko a takisto verím že tento rok sem nacapime všetky pozitívne testy..Možno ovu aj bola len si nevistihla mojko..Sleduj si to najbližšie ovu testikmi..

karmela
1. feb 2017

@tshirt aj ja tam niečo vidím akoby aj náznak druhej čiarky aj taký tieň na konci..Skus este neskôr testnut

slniecko26
1. feb 2017

Ahojte baby dnesny ranny testik. Este budem testovat zajtra a potom zavolam k lekarke.

karmela
1. feb 2017

@tshirt take niečo tým myslím

karmela
1. feb 2017

@slniecko26 krasne ti tmavne čiarka tak pekne v zdraví želám celé tehu

miriamn76
1. feb 2017

@slniecko26 krasa to je inspiracia pre mna dufam ze aj ja este raz najdem na teste take palicky☺

slniecko26
1. feb 2017

@karmela ahoj tiez sa mi zda ze tam nieco vidim 😊