icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

slniecko26
1. feb 2017

@miriamn76 ahoj velmi velmi velmi ti to zo ❤ prajem.

miriamn76
1. feb 2017

@slniecko26 dakujem krasne😘

karmela
1. feb 2017

@miriamn76 zlatko ty budeš mat // na teste..Mám z teba dobrý pocit teraz 😘 Tak verím že sa naplní

@slniecko26 áno trosku som jej len upravila foto a vidím😊 Vy si krasne užívajte nech v tebe drobček pekne rastie

nivea777
1. feb 2017

@tshirt bola tam tá čiarka aj pred uplynutím limitu?? Lebo po 10minutach už test môže byť falošný

maja129
1. feb 2017

@slniecko26 krásne Ti silneje čiarka 🙂

karmela
1. feb 2017

@katkaa182 áno je pozitívny testik 😊

karmela
1. feb 2017

@tshirt to je aký testik značka lady max? Ci niečo iné?

anonymka11
1. feb 2017

Baby vidite tam nieco?

nisa_666
1. feb 2017

Baby dnes 7dpt. Neupravene

maja129
1. feb 2017

@nisa_666 už ich pekne vidno 🙂

tshirt
1. feb 2017

@karmela dakujem 🙂 snad sa tento mesiac budeme radovat vsetky. Aj ked, teraz asi nie je vhodny cas... Zena mojho brrata vcera potratila. Tak to mame v rodine trosku tazke 😢

ereska
1. feb 2017

@nisa_666 juchuchuuuuu parada krasneee

patkaamirko
1. feb 2017

Ahojte, tak s radosťou oznamujem, že sme sa mýlili s tým srdiečkom čo som.písala že sme ho poculi 🙂

počuli sme ho včera, 😍😍 na 100000000000000% a našiel ho muž hneď na 1.krat 😂 A veru žiadny silný vietor, ani výchrica nič !!
Bol to normálny silný tlkot srdca,ale veľmi veľmi rýchly ❤❤❤v pozadí bol on trošku pocut aj môj aké ten som ani nevnímala 😉😃Moje malé drobciatko žije, už sa nebojím 🤗😇 a už mi ani neni ďaleko do 7.februára na Sono 😃😂 mne stačí že počujem srdiečko..Ženy, ja som nevedela spať od šťastia, muž bol hotový celý 😃

patkaamirko
1. feb 2017

@nisa_666 krásne 🤗 Gratulujem a pekne tehulkovanie 🙂

patkaamirko
1. feb 2017

@anonymka11 Ahoj, ja tam nič nevidím...koľko DPO si?

patkaamirko
1. feb 2017

@zuzuliena1 ajoj moja ako sa máš ? Ako sa ti darí ? 🙂

karmela
1. feb 2017

@patkaamirko no vidíš zlatko určite v tebe bude krasne rast až kým ho nebudeš držať v náručí a Nebojaj užívaj si😉😘

nivea777
1. feb 2017

@patkaamirko ja som tiez najprv počula nieco ine,ale po chvili som ho nasla a odvtedy uz kazdy den..vela zien si to myli so svojim srdcom

karmela
1. feb 2017

@tshirt pre bábätko je vždy vhodný čas,ak sa snažíte..bohužiaľ mrzí má že co sa deje v poslednej dobe veľa ženám že prídu o bábätko..tak nech pekne silnie

karmela
1. feb 2017

@nisa_666 pekne ti tmavnu čiarky 😉

patkaamirko
1. feb 2017

@karmela Dakujeeemmm áno áno už konečne už som podľa sona 12+1 takže už aj to aj rizikovejsie obdobie za mnou a k tomu ešte srdiečko,nič krajšie som nepočula nikdy..Len škoda že pri malom som ani nevedela že niečo také existuje 😂 ani že môžem mať fotku zo scanu ani to som netušila..Ani pohlavie som nejako nebola netrpezliva..Ale jasné že som sa veľmi veľmi tešila na malého 🙂 😘 Toto je také iné, je silno vytúžené a vymodlene, už len koli potratu... 😘😘😘

kattyy3
1. feb 2017

@katkaa182 je krasne pozitivny taky som mala asi po 5dnoch meskania ms

patkaamirko
1. feb 2017

@nivea777 Ale kde však to sa nedá porovnat 🙂 ved to naše je také pomalé tam úplný rozdiel pocut..Ak sa mi bude dať, keď muž kúpi kábel ktorý tam pasuje, tak to aj nahram 😇🤗 ja som ani nespala od šťastia 😍

kchan
1. feb 2017

@patkaamirko
@nivea777 baby prosím vás a kde resp.v akej časti ste našli srdiečko? Ja ho neviem vôbec nájsť, tuším raz som ho našla a odvtedy vždy zachytim svoju tepnu ☹ môže to byť aj tým že ho nepočujem že mam trošku viac tuku na bruchu?? ☹

patkaamirko
1. feb 2017

@kchan Ahoj my sme našli včera, teda bolo to tak v noci..Na pravej strane podbruska, tak nižšie k panvovej kosti.. držím palce aby si našla čím skôr 🙂 tiež som zvedavá či dnes nájdem

nivea777
1. feb 2017

@kchan nasla som ho dole,skoro tam kde zacinaju gatky..musis prilozit,trochu skus pritlacit na kozu a pockaj..po kuskoch sa posuvaj dalej..ak ale babo je chrbatikom tak aj to moze byt dovod preco nepocujes

miska_hryzka
1. feb 2017

@kchan môže to byť aj tukom, čo máš na brusku mne to tiež povedali na utz. Daj si dostatok geliku, nech ti prenesie lepšie zvuk a isto ho nájdeš 🙂

nivea777
1. feb 2017

@miska_hryzka dost zalezi tuk a tuk..rozdiel je ked zena ma 40kg nadvahu a ked ma tuk taky,ze nema vypracovane svaly..ja som tiez neni vychrtlina..mam 173cm a 58kg

chuchu86
1. feb 2017

@karmela - ďakujem veľmi pekne, držím nám všetkým palce //

vilma30
1. feb 2017

@slniecko26 ahoj, koľko ti mešká MS pri takomto teste? Porovnávam so sebou 😀