Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 hadzem sem aktualne info po "kontrole" :D
kontrola prebehla mega rychlo.. vacsinou len otazky typu ako sa mam a ako sa citim.. zmerala mi tlak a tot vsio.. 🙂 nejake odporucania som dostala ze ak ma bolia krize tak si mozem pomoct teplym kupelom alebo hodinami plavania pre tehotne, takze som si hned aj nejake nasla.. a inac to je asi vsetko.. ziadne meranie bruska, ziadne pocuvanie srdiecka.. ach.. asi si bduem musiet pockat... no nevadii.. zevraj by som uz mala zacat citit v najblizsej dobe pohyby tak sa budem tesit aspon na to... 🙂 neviem sa vlastne dockat az nieco ucitim.. 🙂
@miriamn76 ahoj este nemeska mala by som mat okolo 4.2. si myslim. Cyklus mavam 32-33 dnovy. 2.1. som mala mrchu. Zajtra rano skusim znovu.
Stále vás sledujem 😍 ❤ a urcite sem.dám svoj test mrcha ešte nikde 😉
@chuchu86 je mi luto, co si tu dnes pisala o tych tabletkach 😢...No musis vydrzat moja mila, naprv Ti upravi cyklus, potom Ti da zas ten dalsi liek na pravidelnu ovulku...A potom mozete s muzikom skusat...Tak nejak som to mala pochopit, ze to Tvoj Dr.myslel??? 😲 ...No hroza, mas stale trapenie 😢...Jedine, co je fajn, ze si silna zena a ze to zvladnes a neboj, tento rok nam tu budes mavat testikom s // pred xichtami 😉...Verim tomu!...Boh Ta zehnaj a pomahaj Ti v tom, nech sa toho co najskor dozijes 🙏🤰...Prajem Ti to z celeho ❤
@slniecko26 krasne ti tmavne čiarka tak pekne v zdraví želám celé tehu
@slniecko26 krasa to je inspiracia pre mna dufam ze aj ja este raz najdem na teste take palicky☺
@karmela ahoj tiez sa mi zda ze tam nieco vidim 😊

@nisa_666 niečo tam je Skus ráno testik