Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@chuchu86 uvidis že budeme čoskoro tehulky 😉 Berieš aj niečo iné okrem toho o ti nasadil Dr?Skus od nového cyklu alchemilku cajik 2xza deň rob ovu testíky..Ja ta chápem v tomto veľmi dobre..Tiež som chcela upraviť cyklus ale aj sa snažiť a nečakat..Tak Dr mi poradila takú alternatívu a som spoko..Cyklus sa upravil aj ovu je uz je to len o šťastí a dúfam že drahý má šibalov tiež ok..Ja som zdravá vraj ako rybka po ženskej stránke..Držím palčeky nevzdávaj to a sen sa naplní čoskoro
@patkaamirko
@nivea777
@miska_hryzka ďakujem Vám babulky za rady 😉 na utz me malinky vždy otočený bokom, že by aj to bol dôvod? No ale zas je pravda, že na to nemám trpezlivosť toľko hľadať, zapnem to na pár minút a pár krát pomaly prejdem po bruchu, aj stlacam ale potom to vypnem lebo potom mám hneď blbe myšlienky či srdiečko vlastne bije 😕
@vilma30 ahoj este mi nemeska 4.2. som cakala mrchu.
@kchan ty si v 17tt ? ved to by si už mala najst hneď si myslím.Ale moc s tým netreba hýbať a hľadať..My sme len priložili,chvíľu počúvali a len tak tým prístrojom sme trošku pohli alo keby ho nahnem do boku a tam už bolo riadne počuť a zase keď sme nahli do druhého boku tak bolo počuť moje 🙂 neviem či to môže byť dôvod, ale asi áno...
@patkaamirko áno 17tt..tiež si myslím, že by som ho už mala nájsť, no nechcem sa zbytočne znepokojovať...A zas ak je naozaj problém s tým tukom na bruchu, tak sa aj nečudujem😀
@kchan Ani ja nemám zrovna bez tukové bruško 😃😃 A našla som..Ale je pravda že ja som nehladala na brušku ale pod bruchom..No hádam už najdes, ale buď viac trpezliva, nájdi si čas, večer v posteli napríklad..ja mam malého takže vždy až keď príde muž okolo 11tej večer pokiaľ sa uložíme je aj 12 hodín tak vtedy počúvame...
Tak už mám výsledky hcg 1240 🙂
@patkaamirko ahoj 🙂 ja dobre uz mi nebýva tak zle cele noci tak som spokojná 🙂 uz sa neviem dočkať piatka idem na poradňu a opäť uvidím moju krásnu fazulku ❤❤ a uz sa mi podarilo cítiť prvé jemné pohyby bol to super pocit maličké mám dosť na predu a je ho cítiť rukou aj srdiečko akú mu bije 🙂 🙂 najhoršie máme snáď za sebou 🤰 a ty ako sa máš 🙂
@zuzuliena1 ja už tiež lepšie, včera sme počuli 1.krat srdiečko cez angelsound tiez cítim ako keby bublinky alebo jemne vibrácie ale to tak raz za deň občas... 🙂 to už neni fazuľka 😍😍😍 to už malé bábätko ❤💙 ja idem 7.februára na Sono, a tiež budeň mať aj ten screening tak sa teším...Potom chceme ísť tak za 3 4 týždne na súkromné Sono na pohlavie, k tomu aj 4D aj dvd s nahravkami a fotkami 🙂 plus aj fotky mi dajú 🙂 je to naj centrum ale cestuje sa tam vyše hodiny alebo hodinu..A prestupuje..nevadí stojí to za to lebo tuná mám len teraz 7.akože to prvé sono čo ma byt a potom až po 20 tt posledné.Takže ci chceme či nie musíme vyhadzovať peniaze na súkromné sona 😇🤗🤗🤗🤗
@patkaamirko boze to sas ani nezda ale je to dost penazi. A to 4D sono je dobre? Je to celmi pekny stav tehotenstvo, krasne si to napisala a hlavne ked si zacala pisat, ze ako si pocula prvy krat srdiecko bit tak sa mi az chlpy na rukach postavili🙂 Je to nadherny pocit cakat babo
@grandzero9 Noo vieš čo ku gynekológovi na normálne Sono 130 libier, na kliniku od 16tich rokov až 399 libier,niekde len 100 Libier a ten čo som našla ja, je za 50 libier 🙂 ďakujem , je to úžasný pocit, a po potrate je to blaho, alo sen z ktorého sa nechces prebrať 🙂 a hlavne pokiaľ som nepočula srdiečko som mala stále obavy, iba som sa modlila a prosila Boha ( inak nie som nejaká veľká kresťanka, naposledy som bola n kostole na omši a na spovedi asi pred dvomi rokmi 😃 ) Ale ten pocit keď sme počuli srdiečko, muž sa až rozplakal, mne totálny kameň zo srdca padol, hladkala som bábo na tej strane kde sme počuli srdečko, ubezpecovala že ho milujeme a že sa neho veľmi velmi moc tešíme ❤❤❤ a na záver sme mu sľúbili, že za odmenu že sa nám takto skoro a tak naaadherne ukázal, mu kúpime v piatok nieco pekne a neutrálne samozrjeme 🙂 ❤
@slniecko26 este tmavsi - super, velmi sa tu usmievam od stastia za Teba...Takze zajtrajsi tesik tu cakame znova 😉 ...Co keby si ich vsetky, ktore mas dala zajtra pod seba, aj so zajtrajsim a odfotila tak pokope? na porovnanie 😉
@anonymka11 chvilkami tam vidim nejky "tien" dusika, ale potom zas nie...Aj som to skusala upravit v PC, no nejde mi to dobre...Myslim, ze testni zas o 2 dni...Kedy mas dostat MS?
@patkaamirko Krasna spravicka dnes od Teba o ❤...Tesim sa s Tebou a uz len uzivaj tehulkovanie, konecne bez strachu, babike je u Teba uzasne v brusenku, tak si ju pekne hyckaj dobrym papanim - nezabudni na mliecko, ci kakao to babätka lubia 😉
@kchan určite bije 😉 toho som sa aj ja bála a teraz tu leží dvojmesacny zázrak 😉 čím vyšší tt tým sa ti bude srdiečko ľahšie hľadať a hlavne vela geliku.
@luta13 Jeej Ďakujem 😍 áno už keď mi je lepsie, tak už môžem postupne začať papať zdravo a viacej toho ako len suché pečivo ... Twraz si mi spravila chúťky na kakao vidíš ?😂😂😂 musím si spraviť 🙈
@miriamn76 @karmela @chuchu86...vy sväta trojica!!!...Tento rok musi byt pre vas pozehnany a vy vsetky 3 zienky si najdete na testikoch vytuzene //...Velmi vam to prajem, lebo sa tu stale mocete a sliedite ine cudzie testy a tie vase stale blede su!...Verim, ze coskoro tu budete jedna druhu predbiehat, ktorej ako silno tmavne ciarka 😉...Boh vas zehnaj vsetky 3 🙏🤰😘
@nivea777 super vyska a este aj k tomu super vaha...Ja sa nemam cim chvalit...Mam 159cm a momentalne 80kg...Pred druhym tehu 66kg a pred prvym 54kg...Jaj to boli casy...No snad raz zhodim, ked prestanem vyzierat sladke - je to moja droga teraz kazdy den daco sladke musi byt...No zas pred 3 dnami bolo 2 roky, co nefajcim vobec a ani neplanujem zacinat s tym znova 😉
@patkaamirko len si urobte kakavko mnamkove ☕😀😘
@luta13 😄😄 idem veru, už zohrievam mlieko 😂

@nivea777 iba hovorím moju skúsenosť