Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte baby, potrebujem vasu pomoc - krvacam. Som 13 den cyklu, 3 dni si robim ovulacne testy a stale su negat. Vzdy mam slabe spinenie zhruba v termine ovulacie, teraz som chcela skontrolovať aky mam hlien a bum cela ruka krvavá. Strasne som sa zlakla, bezala som do kupelky a uz som mala aj tie zrazeniny. Kusky sliznice co sa vylučujú pri ms a to som nikdy pri ovulka nemala. Trvalo to Asi hodinu. Teraz nic. Sttasne sa bojim, nemam zisdne krce. Priatela mam v zahranici, sex sme mali len minuly mesiac v termíne obulacie ale ms mi dosla načas. 28 den a mala som ju 5 dňovú silnú sj so zrazeninkami ako vzdy. Ja neviem mozem byt tehotna a potracat? Alebo to poznate sj by? Gynekologicke sa dostanem az piatok prosim pomôžte mi
@patkaamirko ja som sa teraz zobudila, bola som nakojit maleho, lebo spal a zobudil sa s placom a nakoniec som teda zaspala pri nom..Teraz sme vstavali pred 20 minutami 😂😂...Vy co uz kakavko vypite? 😉
@missellis ja by som letela na pohotovost, nech Ta pozru...Mohla si byt tehulka a zeby to bol spontanny potrat?, aj to moze byt...Niktora z nas tu nie je doktorka a rady tu Ti vobec nepomozu, kazda z nas Ti akurat tak povie, ze utekaj na pohotovost, nech Ta pozru, pripadne zachrania, co sa zachranit da, ak si nahodou tehu a babätko tam este je!!!...No drzim palceky, nech to vsetko dobre dopadne 🙂
@luta13 ďakujeme ty nás anjel zlatý ja verím silno že tento rok to dáme veru všetky a budeme sa tešiť z brusiniek a neskôr z voňavých bábätiek 😍Nič si z váhy nerob zhodis moja.Mas krásnych zdravých chlapcov..Ja mám 165 a momentálne 76kg pred malou som mala 56 kým som otehu tak som pribrala na 65 až vtedy som otehu a šla som rodiť ako 103kg ti poviem mojko..Bola som slonica fajne ale hlavne sme obe zdravé a po pôrode som dala všetko dole este viac..Aj teraz som chcela riešiť váhu ked pôjde dole budem rada ak nie tak otehu a až potom sa tým budem zapodievať...A tebe želám zlatko este krásnu voňavú slečnu malú 😘
@patkaamirko ďakujem pekne zlatko veru sme tu na jednej lodi a ja sa teším z každej pozitívnej a peknej správy ako si napísala dnes aj ty..Tak sa len pekne v zdravicku vitesuj svojmu rastúcemu brušku a drobcekovi zlatému..
Dakujem Vam baby, cakam na maminu kym dojde z prace, urobim si tehotenský test, ak bude pozitivny letíme na pohotovost, ak nie pojdem gynekologicke len nech to pozrie, krvacanie uz prestalo
DAkujem vam baby za srdiecka a aj za pozitivne spravy. Dam vediet ci to bolo len nejake zblbnutie tela alebo co..
@luta13 ale ako vám bolo fajn 🙂 Ja som sa tiež snažila zaspať, lebo ma prepadla totalna únava, ale nedalo sa zaspať pri malom.Hej vypite 😇 ma malý kopol do boku, jasné že nechcel a teraz ma všetko boli..celé kríze a podbrusko 😔
@karmela Ďakujem,už nech je na svete moje malé drobciatko🤗 Aj ty budeš mať čoskoro uvidíš, Potom si prosíme fotky bruška ;) :*
Kocky ja mam teraz take nafuknute brusko ako som mala pri malej v 5-6 mesiaci. Je to dobre? Nic mi teraz ani nechuti jest. Ani sladke mi nechuti. Proste nemam na nic taku chut.
@slniecko26 ja mám tiež nafúknuté
Babulky dne mi zistili ze mam polycysticke vajecniky.Nasadila mi duphaston.Napriek tomu ze ma asi caka dlha cesta predomnou aby sa mi upravil cyklus atd.Nooo ale ked ze chceme miminko tak nieco vydrzim ;) Chcem sa vas opytat aky caj by som mohla pit..ci je nejaky co by ma trosku ppdporil..A mate skusenost ze ste mali polycysticke vajecniky a otehotneli ste ci??Dakujem
@slniecko26 ja mam uplne to iste. Brucho nafuknute, na sladke ani pomyslenie a to som velky maskrtnik.😉
No baby, test je negativny.... Tak zbehnem gynekologicke, ci nejaka cysta alebo co. Vzdy mam ovulacne krvacanie ale taketo este nebolo. Baby myslite ze mozem mat negativne ovulacne testy a byt prítomne ovulacne krvacanie? To nastáva pred ovulaciou ci? Ze az o par dni budem ovulovat?
Babenky zlaté prosim o radu...som v 5tt tehu a idem teraz na wc a tmava krv :( čo to moze byt? Prichádzam o babo? :( prosím nie...
@missellis no jednoznacne zbehni ku gynekologicke 😉...A co sa tyka ovulacneho krvacania, v tom Ti ja vobec neporadim, to som nikdy nemala...Drzim palce, nech si co najskor v poriadku...A tehutest moze byt negativny a Ty kludne mozes byt teraz tehulka, ved uvidis, co Ti povie Dr....🙂
@slniecko26 Slniecko moje krasne tehotne usmiate!...Jasne, ze je vsetko v poriadku, zmeny su casto take viditelne, pretoze hormony s Tebou "plieskaju" ako sa im zachce, takze akakolvek zmena v nafuknutosti, ci v chuti, ci nechuti na nejake oblubene ci neoblubene jedlo, je teraz normalna...Alebo aj nechut jest celkovo je bezna zo zaciatku tehu...Bud v pohodke a uzivaj vegetik...Vsetko je tak, ako byt ma - jedz to, na co mas chut 😀...Nezabudni sa usmievat 🌞😉
Zienky, neviem, ci to sem mozem dat bez suhlasu autorky, no aj tak davam 🙂...Testik patri jednej skvelej zienke, ktora mi ho poslala do IP a ja som ho trosku upravila, tak chcem od vas pocut nazory, ci tu vidite aspon naznak //, alebo dusika...Dakujem vam za uprimne odpovede 😘...Podotykam, ze je robeny na 6DPO!

@luta13 moje zlate dakujem.krasne nech su tvoje slova vyslisane☺sliedim tu stale tie pozitivne testiky my dodavaju nadej. Dnes som si volala za vysledky z krvi vsetko mam uplne v poriadku aj stitnu☺akurat mam zvyseny cholesterol tak snad po zdravotnej stranke nebrani nic