Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sasenka04 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 dievčatko 💪👌👍❤💕 waw 🙂 teším sa s Tebou veľmi 😇 A už máš aj nejaké meno vymyslene ?
@zuzuliena1 no na tej druhej fotke, co si sem dala vyzera ako maly nasraty chlapcek - zlate aj tak...No nech je to to, po com Tvoje srdce tuzi, prajem Ti to 😉...A samozrejme, nech ste obaja zdravi, to je naj 😘
Ďakujem dobrej dušičke za srdiečko :kvety pre teba 😘
Ja by som sa tak chcela podeliť s vami o moju nahrávku srdiečka 🤗😍😍😍 Ale nedá sa mi to iba fotky tu je možné pridať ?
Som.taká nadšená z toho že by som to najradšej pustila celému svetu 🤗😙 Cítim sa ako keby čakám mimi prvý krát, bude to asi tou stratou...............
Oveľa inak prežívam toto tehu, via si užívam každú minútu, a som vďačná za to 🙂
@patkaamirko zlatko len si konečne užívaj ochvilku nám sem capnes fotecku s tvojim druhým pokladikom a budeme sa spolu s tebou tešiť a rozplývať 😉 A hádať ci to bude chlapček alebo dievčatko.Hlavne nech ste zdravucky a nech vás obídu všetky zle veci uz 😘
@luta13 ahoj pri upratovani som nasla este test 😀 tak som ho teraz spravila zo srandy aj ked uz cakam ze dostanem ms...nieco sa mi tam zazdalo ale to uz je asi len vyplod mojej fantazie 🙂
@patkaamirko Tesime sa tu vsetky s Tebou, ze si takato rozziarena a usmiata konecne!!! 😀...Viem si predstavit Tvoje nadsenie z nahravky, verim, ze je to najkrajsi zvuk na Zemi...Pocut tlkot srdiecka svojho babätka ukryteho v brusku pod Tvojim srdcom 😍...Uzivaj tieto pocity, urcite su nezamenitelne 😉 ...Este ked pribudnu riadne kopanceky, to bude dokonale uplne 😘
@trblietava nemylis sa, ja tiez vidim slabucku druhu /, ci jej ducha, alebo ako to povedat...No bola si uz u Dr. na kontrole a na krv?...Ved si sa tu uz dlho neozvala a u Dr. si uz tusim mala mat termin, ci mylim sa? 🙂
@trblietava niečo tam je len zase dušik neviem ci pravý ci nie..tenké to je
@trblietava no nezazdalo, carecka a ruzova.... tak to som zvedava, ale ms asi nepride🙏
@luta13 no mala som ist ale ona maroduje a tak ma objednala az na 14.2 tak si este pockam 😀 ale podla mna som mala ovulku 25.1 takze ms cakam okolo 7.2...ale uvidime kedy konecne pride dnes uz meska 16ty den...ale to asi nie je ta prava ciarocka to uz by boli kolajnice ak by som bola 🙂
@karmela aj mne sa zdalo ale v prvych sekundach bola celkom doruzova a tak zbledla 😀
@trblietava aha ty nevieš kedy bola presne asi ovu..Ale ked bola láska tak mohlo za zadarit..ti mešká 16dni ms? No to by mali byt uz silne //
@rula musime cakat, ale mam pocit ze pride uz ma brucho zacalo boliet 😒
@karmela ved prave ze neviem ale tak podla mna a podla hlienu toho 25.teho a bola aj laska tak uvidime ci z toho vznikne maly zazrak ❤
@karmela pocitam ze som cca 4 dni pred ms
@trblietava aha takze potom nemešká no to by potom mohlo niečo znamenať..Uvidis no držím palčeky
@karmela dakujem 😘
@karmela a napodobne 😉
@trblietava no uz netestuj, uvidis, ci pride MS za tie 4 dni, ak nie, potom testuj...Alebooooo testuj hned zajtra z ranneho mocu...Ak nemas testiky, utekaj kupit...Najlepsie ked mas moznost kupit si Dr. Lady max, tie ukazuju krasne //, ale len ked si tehulka, inak nic...Srandujem - prepac 😉...No drzim Ti silno palceky, nech MS uz tento rok nepride 😀🙏🤰
@luta13 dakujem😀 uz asi radsej pockam na ms a ak nepride za 4 dni tak potom 😉 dufam aj ja ze nepride 🙏

@missellis negativny ak to je ovu test