Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava hehe tak ja sa niekedy bavím aj sama na sebe,že si pripadam ako drbnuta.🙈 Ja este len očakávam ovu tak testujem vo veľkom ale ovu testami zatial..Zatial si vravím že tehu kúpim až ked bude meškať len zatial sa tak nestalo este aby som vydržala..Možno mi tukne niečo do hlavy a uz sa znormalizujem a počkám kým mi nepríde ms a // mi oči otvoria 😛😉
🙏❤ myslime na Teba.
🙏❤
@claude12345 toto nie je stara diskusia.. je vecne ziva :D a na tvojom teste vidim ducha
@claude12345 Ahoj, si robíš srandu ? 😃 však tam je pekná ciarka, žiadny duch ;) Si tehulka 🙂
@claude12345 šak to aj slepy vidi...🤰👍 Budes mamina
@claude12345 ta druha ciarka je tam jasne viditelna ale akasi nejaka tenucka skor ako kanalik? vykusaj test zajtra rano 🙂
@claude12345 no zver sa nam, pridej aj pribeh ako to bolo a ake mas priznaky....💃
Chcu vysledky este jedneho hcg a zase krvacam nechcu sa tam velmo sparatasi ci sa to neukludnii neviem
snažíme sa s priatelom o babo treti mesiac tak by som bola rada ak by to vyšlo ... :D zatial ms meška 3 dni bola som dnes u lekara vzal mi krv takže v pondelok budu vysledky...ale ja som nedočkava tak som si spravila teraz testík a bolo tam toto 🙂 neviem čo si mám o tom myslieť lebo niekde som čítala že ked ms meška 3 dni tak ta čiarka by mala byť taka silna ako kontrolna .....
príznaky : citlive prsia,pobolievanie v podbrušku,a troška naladovosť žiadne ine nemám ...
@claude12345 ak ti meska 3 dni, ciarka vobec nemusi byt silna ako kontrolna.. Ale zda sa mi , ze je naozaj nejaka tenucka, ako kanalik.... Skus zajtra rano dalsi testik, z ranneho bude urcite ciarku lepsie vidno 🙂

@trblietava vidim ju☺