icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
3. feb 2017

@trblietava vidim ju☺

biba12
3. feb 2017

@ereska neboj sa, budete v poriadku. Obaja. Držím palce, nemôžeš ísť na pohotovosť?

karmela
3. feb 2017

@trblietava hehe tak ja sa niekedy bavím aj sama na sebe,že si pripadam ako drbnuta.🙈 Ja este len očakávam ovu tak testujem vo veľkom ale ovu testami zatial..Zatial si vravím že tehu kúpim až ked bude meškať len zatial sa tak nestalo este aby som vydržala..Možno mi tukne niečo do hlavy a uz sa znormalizujem a počkám kým mi nepríde ms a // mi oči otvoria 😛😉

karmela
3. feb 2017

@biba12 ereska je uz v nemocnici pod dohľadom tak verím že budú z nej odchádzať stále dvaja

miriamn76
3. feb 2017

@sasenka04 krasna fotecka a velmi pekne meno☺

miriamn76
3. feb 2017

@ereska tento krat to dopadne dobre musis tomu verit☺

biba12
3. feb 2017

@karmela jaaj ha, no verím že to vyjde. Toto ma fakt mrzí, tak sa tešila. Teraz len držať palce.

rula
3. feb 2017

🙏❤ myslime na Teba.

rula
3. feb 2017

🙏❤

rula
3. feb 2017
ereska
3. feb 2017

@biba12 ja lezim v nemocnici krvacanie zase zacalo uvidime co bude ci sa drobcek udrzi

@rula dakujem vam vsetkym kocky

claude12345
3. feb 2017

Ahojte ...viem ze to je stara diskusia ale neviete mi poradit ...robila som si test a som z toho jelen ja tam nieco vidim len neviem ci si to nahodou nenamyslam.

ikonica
3. feb 2017

@claude12345 toto nie je stara diskusia.. je vecne ziva :D a na tvojom teste vidim ducha

patkaamirko
3. feb 2017

@claude12345 Ahoj, si robíš srandu ? 😃 však tam je pekná ciarka, žiadny duch ;) Si tehulka 🙂

rula
3. feb 2017

@claude12345 šak to aj slepy vidi...🤰👍 Budes mamina

ikonica
3. feb 2017

@ereska a beries duphaston? ascorutin? preco sono az v pondelok?

zuzanka_h
3. feb 2017

@claude12345 ta druha ciarka je tam jasne viditelna ale akasi nejaka tenucka skor ako kanalik? vykusaj test zajtra rano 🙂

rula
3. feb 2017

@claude12345 no zver sa nam, pridej aj pribeh ako to bolo a ake mas priznaky....💃

ereska
3. feb 2017

Chcu vysledky este jedneho hcg a zase krvacam nechcu sa tam velmo sparatasi ci sa to neukludnii neviem

claude12345
3. feb 2017

snažíme sa s priatelom o babo treti mesiac tak by som bola rada ak by to vyšlo ... :D zatial ms meška 3 dni bola som dnes u lekara vzal mi krv takže v pondelok budu vysledky...ale ja som nedočkava tak som si spravila teraz testík a bolo tam toto 🙂 neviem čo si mám o tom myslieť lebo niekde som čítala že ked ms meška 3 dni tak ta čiarka by mala byť taka silna ako kontrolna .....

rula
3. feb 2017

@ereska no, chce to len trpezlivost a pokoj....to je dobre, ze Ti to tam nenarusaju, malinke snas najde teplu perinočku a bude sa mu u Teba pacit.

claude12345
3. feb 2017

príznaky : citlive prsia,pobolievanie v podbrušku,a troška naladovosť žiadne ine nemám ...

sibalka21
3. feb 2017

@claude12345 ak ti meska 3 dni, ciarka vobec nemusi byt silna ako kontrolna.. Ale zda sa mi , ze je naozaj nejaka tenucka, ako kanalik.... Skus zajtra rano dalsi testik, z ranneho bude urcite ciarku lepsie vidno 🙂

ikonica
3. feb 2017

@ereska aha ja som myslela ci aspon vonkajsie sono nespravia...

zunajda
3. feb 2017

@luta13 prosím Ťa,čo si myslíš o tomto teste?

rula
3. feb 2017

@zunajda nooooo....a kedy si ho robila? a kolky DPO si ?

zunajda
3. feb 2017

@rula dnes ráno...nič som tam však nevidela a bežala som do roboty. Teraz som rozobrala test a zrazu druhá čiarka....inak som 29dc

karmela
3. feb 2017

@zunajda no je tam určite aj druha čiarka

karmela
3. feb 2017

@ikonica vonkajším sonom este nič neuvidia to až neskôr..Zo začiatku sa robí Sono zo spodu

kattyy3
3. feb 2017

@zunajda je tam krasna druha ciarka