Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dadulka271 vobec sa prosim Ta neospravedlnuj a jasne, ze nie si blba, to si vobec nemyslim 😉 ...Ja som Ti len napisala svoj nazor na Tvoj prispevok...Jednoznacne myslim, ze bez ohladu na to, kedy Ti vybrali teliesko, a kedy ste mali styk si tehotna...takze bud este skus testovat, alebo si dohodni termin u Dr., nech Ti odoberie krv, ak mas aj dalsi test s // 😉...Drzim palceky, nech si tehu a nech nosis svoje vytuzene 3 babätko pod srdcom 😘;
@karmela chapem ta 😀 hladanie duchov v case pred ms ma nieco do seba 😂 ja verim ze si najdes pekne // kolajnicky este pred ms ak budes testovat a budu tmavnut 🙂 este ma zaujima na ktory den od ovu dostanes ms ak sa nezadari?na 14ty?
😕hmmm asi je to len kanalik
@luta13 čo tam prosím ta furt vidiš? test je negativny....píše ze rano mala test negativny....a podla foto je biely, jedna čáreerčka, má dlhé cykly...tak ked uz nech sa testuje na 40 den cyklu a nie stale v rozmedzi.
@katkaa182 občas sa treba prebrat do reality ako funguje zensky cyklus ....testujete skoro, pri nepravidelných cykloch a guru luta vam na kazdy negativny napiše ze tam ,,niečo vidi,, Veštica Teodora hard...ale tak ludia su radi klamany..znie to lepšie. 😘
A je to verejne forum, ak si chceš hladkat ego bez komentarov ktore ti nešteklia uši tak si zaloz sukromu skupinu howk. Schválne sem pod inym nickom tresnem negativny test čo napiše...
@trblietava ahoj, ako pokracujes?...Este si potom testovala, ci?...MS stale nikde?
@zunajda tu je vidiet // 😉
@kristinatina86 myslela som ze slabsie krce krvacam viac :(
@luta13 ahojky, no uz som netestovala asi este pockam lebo mam taky pocit akokeby na ms prsia a podbrusko bolia ☹ ms zatial nikde tak skusim pockat 2 dni a spravim, keby nieco hodim aj foto 😉
@zunajda aj mne sa tam nieco mini zda 😉
Aj ja vas vsetky zdravim ste upne uzasne dakujem za vsetky srdieckaaaaaa
@ereska ja som tiez pisala o kŕčoch. Mrzi ma, ze krvácas viac, ale verim, ze to ustane. Davaju ti aj infúzie? Mysli pozitívne, velmi ti prajem, nech to dobre dopadne
@trblietava áno na 14-15 dpo uz mi príde ms..No tento mesiac neviem neviem ci niečo bude ci nieje náhodou anovulak lebo dnes by som mala mat plodne dni ale čiarka na ovu teste je veľmi slaba..ty ms nikde ? A test nič? Držím ti palce
@karmela aj ja mavam priblizne 14ty 15ty den tak skusim pockat kedze dnes som myslim 12ty den ak som si to dobre vyratala...to znamena ze mavas aj anovulacne cykly?ci to moze mat kazda zena?☹ tak pockaj mozno sa ti to trosku posunulo, skusaj este testiky..ja skusim testnut o tie 2dni a uvidime, kedze ms by este len mala prist..tento mesiac sa mi teda dost posunula ovulka.dakujem aj ja ti drzim palce 🙂
@trblietava áno každá žena môže mat anovulacny cyklus,mne to len nejak nesedí lebo mám hlien bolesti podbruska..No uvidíme ako to dopadne
@trblietava a teraz si nerobila test?
@karmela hmm tak potom by to mala byt ovu..mozno testik strajkuje 😀
@karmela Ahoj...ja som tak mavala ked som mala ovulku 😀 este pred tym nez som brala lieky...cize mozte sa snazit teraz 😀
@karmela v piatok naposledy co som sem hodila aj foto 🙂
@trblietava Velmi Ti drzim palceky na // 😀😘

@ereska ahoj,pozdravujem ta, citam, ze stale krvacas, snad to uz konecne ustane. Pekne oddychuj, drz dlane na brusku. Ak sa Ti bude uz chciet na wc tak skus, uvidis, mozno nebude treba tlacit a pojde to samo. Pu teply cajik nie vodu.🙂