icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

trblietava
5. feb 2017

@karmela 3 by boli trojcata 😀

butterfly333
5. feb 2017

@karmela ja som vzdy pri každom tehu krvacala až do 4mesiaca potom mi zašivali krčok a skoro cele obe tehu som preležala v nemocnici.
@ereska držim palce aby bolo všetko v poriadku.

alilka
5. feb 2017

@ereska to je divné že fraxiparin to pichaju..No síce ..Ono je to milne lebo to nieje len že na riedenie..Pri fraxiparine predchádzala vlastne zrazeninam krvy ktoré by mohlo zastaviť "prívod" pre bábo a tým pádom by si potratila..Alebo by sa ukončila akcia srdiečka..Takže asi z toho dôvodu ti to dávajú..Ja si tiež picham fraxiparin,mám trombofilny stav..Nebrali ti náhodou krv na rozbor?

karmela
5. feb 2017

@trblietava no daj pokoj tu uz bola aj taká diskusia že ked má tri čiarky na teste ci budú dvojičky 🙈🤣

trblietava
5. feb 2017

@karmela vazne? 😀 tak svokre sa snivalo minule ze kocikovala dvojicky 😅 tak uvidime rano

nivea777
5. feb 2017
gaby22
5. feb 2017

Ahoj potrebujem poradit mam mat za 2 dni ms no vcera som si robila test rano a vysiel mi d 2 ciarkami ale ta 2 bol slabucky duch a neska som zopakovala a duch sa stratil poradte ci mozem byt tehu alebo nie

vilma30
5. feb 2017

@gaby22 a testy boli rovnakej znacky? Pises, ze vcera si robila rano test, dnes si robila tiez z ranneho?

meli8412
5. feb 2017

@gaby22 Pokiaľ nepríde ms, vždy je šanca. Držím silno palce a testuj, keď ti bude meškat.

gaby22
5. feb 2017

@vilma30 ano boli s raneho a neska bol ini test tusim women secret a vcera obycajny pruzkovy

vilma30
5. feb 2017

@gaby22 ono je aj dost dolezite ci mali oba testy rovnaku citlivost. Ja by som pockala tie 2 dni a ked nedojde mrcha tak testni znova. Drzim palce.

domci1203
5. feb 2017

@nivea777 a ty odkial si?🙂 ja chodim ku dr Kovacovi u nas .

kotatko1232
5. feb 2017

@karmela nie neskusala...

nivea777
5. feb 2017

@domci1203 tiez z vrábeľ..no teraz som uz prestahovana..poznam ta z videnia

ereska
5. feb 2017

@alilka brali mi krv vcera na rozbor a na hcg a este ster ale ten ster bude asi az v pondelok ved to je hruza v takom stave cakat tolko a vysledky
@butterfly333
@karmela dakujem

butterfly333
5. feb 2017

@ereska neboj musiš verit všetko bude dobre len sa nestresuj.

patkaamirko
5. feb 2017

@ereska Jaaj moja viem ako sa cítiš......Mna nechali dva týždne vo veľkom krvácaní v nadeji, že je dieťa v poriadku, lebo krcok mám zavretý.Ja som ale už vedela že je neskoro....A aj to potom potvrdil ultrazvuk..Neviem či mas aj kúsky sliznice, ja som mala a dost veľké a aj kontrakcie- klasické pôrodné..

alilka
5. feb 2017

@ereska a výsledky krvy si mala dobré?Ja to nechápem..U nás keď mi vezmú krv na HCG do 2hodiny si vždy idem po výsledky..A to som len z Michaloviec,nieže nejaké extra "veľkomesto" 😊 neviem čo to inde tak dlho trvá..

domci1203
5. feb 2017

@nivea777 no to mi je teda') ako sa volas?🙂 mozno ta aj ja budem poznat🙂

eliska1986
5. feb 2017

Jejda babulky ze aka nahoda ze ste z Vrabel🙂

nivea777
5. feb 2017

@eliska1986 aj ty?

matka295
5. feb 2017

@alilka no to aj mňa zaráža to čakanie.... U nás v Sobranciach mám výsledky aj do 15 minút na počkanie .... Asi to bude tak že čím menšie mesto (čím väčší zapadákov) 😝 tým menej čakania 😂

matka295
5. feb 2017

@ereska veľmi ti držím palce aby sa to čím skôr upravilo. 🙏 verím že všetko bude dobré a že to drobček zvládne ❤. Uvidíš ešte nám tu budeš dávať fotky z Utzv že ste obaja ok. Hlavne oddychuj a mysli pozitívne 🍀

ereska
5. feb 2017

@butterfly333 dakujem

@alilka tu je vsetko mozne tu vykendy maju asi volno v nemocnici a chcu vyssie platy hruza

@matka295 dakujem ste uzasneee

korytkaja
5. feb 2017

@ereska verim ze ste v poriadku 🙂 moja babka krvacala pri troch detoch a vsetky v poriadku vynosila, ani nevedela ze je tehu skoro cely prvy trimester. Tym som chcela povedat ze maj vieru babatko je v poriadku 🙂 Ano krv nevesti nic dobre, ale je naozaj veeeela veeeela zien kt krvacali a maju krasne babatenka 🙂 a ty budes jednou z nich 😘

ereska
5. feb 2017

@korytkaja musime len verit je to v rukach bozich 🙏

ala82
5. feb 2017

@ereska neboj.pokial to nemáš potvrdené že to nieje ok tak len oddychuj a nemyslí na zlé.krvacanie ešte nič nemusí znamenať.pri druhej dcére som krvácala skoro do 20tt bola som aj v nemocnici ale nepomáhalo len to trochu ustálili a keď má pustili tak sa to vrátilo do starých koľají.potom ma prestalo baviť brať toľko liekov čo nepomáhali tak som si povedala že čo ma byť tak bude a sekla som z liekmy a predstáv si do dvoch týždňov som prestala krvácať.pri poslednom 5 synovy som krvácala dva razy ale lieky my to ustálili že to prešlo ale aj zmiernilo.uvidis čo ti povedia zajtra.drzim palce.neboj nič neni stratené a treba veriť.v ktorom si tt?a čo ti tam dávajú?

looola
5. feb 2017

@luta13 mne to vôbec nevadí že povzbudzuješ žienky, je to milé a je super že ešte sú ľudia ako Ty že úprimne doprajú šťastie iným v tomto už " falošnom" svete kde je skôr závisť . Ja si nerada robím " falošné nádeje" a potom zbytočné sklamania a len preto by som neradila ani iným to testovanie uz pár dni po ovulácii 🙂

butterfly333
5. feb 2017

@looola ja napriklad netestujem vobec ani testy nekupujem nemam doma teda len ovu. Jedine až ked bude ozaj meškat aspon 3dni a bude aj bt vysoka potom kupim a testnem. Je to zbytočne sa stresovat. Snažíme sa už to budu 3roky. Tak načo sa stresovat. Verim že to pride v ten spravny cas.

looola
5. feb 2017

@butterfly333 možno to príde vtedy nečakane ked to už naozaj " vzdáš " a úplne vypustíš z hlavy 🙂.