Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@looola no len nato sa neda nemysliet. Občas nato myslim no pri mojej praci na 3 smeny som rada že stihame ten sex tak uvidíme kedy sa zadarí.
@karmela n
@karmela no tak test som spravila uz teraz a nic len krasna / 😀 tak uz ani rano netestujem uz ma tie testy dozrali 😂
@nivea777 ano tiez pochadzam z Vrabel🙂no som uz odstahovana🙂
@butterfly333 to mi je jasné že sa to na to nedá vedome nemyslieť, len niekedy človek po toľkých sklamaniach už nastaví myšlienky na iné vtedy sa často stane že sa splnia predchádzajúce túžby 🙂
@trblietava starsi ma 8,5r. a drobcek bude mat 12.2. 16 mesiacov 😉...Pozri do blogu, mam tam aj fotky v albumoch ❤
@maciatko950 zahlasovane a drzim palceky, aby si bud vyhrala, alebo bola na prvych miestach, aj to je uspech 😉 - inak sliepocka krasna, si sikulka...Co sa tyka babätka, neboj, pride coskoro, verim tomu, len sa sustred teraz na stuzky, a necakane sa objavia aj // na testiku...Väcsinou to tak byva, ked to najmenej clovek caka, ako aj u mna to bolo oba razy...No prajem Ti to zo ❤...Boh Ta zehnaj! 🙏😘
@trblietava vôbec nič nanom nebolo?🙄
@bluebell0412 ja bohužiaľ nevidím nič 😒
@bluebell0412 nič nevidím
@bluebell0412 nedá sa spraviť lepšia foto?
@bluebell0412 test je negatívny
@bluebell0412 niečo velmi slabunke ale nie som si uple ista
@bluebell0412 nic tam nieje
@luta13 cez vikend som uz vobec netestovala.. pockala som do dnes a idem o chvilku k lekarovi tak ja dufam ze to potvrdi ... dakujem vsetkym za rady ohladom testiku 🙂 ... stale na nho pozeram a modlim sa aby tam bolo mimco. 🙂
@claude12345 Myslime na Teba, drz sa...Verim, ze tam babätko bude a ze budes stastna...Cakame len na dobre spravy od Teba 😀
@karmela tak teraz ked pozeram na fotku daco sa mi tam zda ale ja som v praci a test doma 😀

@ala82 podla menstruacie asi 5+0 davaju mi kanavit a na udrzanie mam z centra estrimax a ultrogestan a prednison a fraxik uz nech je zajtra a viem viac okolo obeda budu vysledky a ked som sa pytala primara teraz ci bude zajtra to sono no vy di len nic neordinujte lezte a je to skoro nic nebude vidiet jaj som z toho na prasky