Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dakujem vam vsetky
@luta13 ahoj, až teraz som si prečítala čo si mi písala ohľadom toho môjho testu. Dnes som si skúšala robiť test a znova mám strašne slabú druhú čiarku, takže neviem čo si mám o tom myslieť. A aby toho nebolo málo, mám brutálnu chrípku a teplotu okolo 37,3 max 37,6... tak fakt neviem. prsia ma nebolia. v podstate mi nič neni, okrem chrípky. A na teste znova slabučká čiarka. Skúsim ti ju poslať do súkromnej správy, len neskôr, lebo som v práci :(
Dievcata idem sa pochvalit sice sa bojim nech to nezakriknem este neni nic iste. Mesiace neuspesneho snazenia uz som ani neverila ze tie dve // este niekedy uvidim. Miesaju sa vo mne pocity stastia radosti ale aj strachu dnes 11 dpo robeny na obed pepino test mrcha ma dojst vo stvrtok tak pfuj pfuj pfuj dufam ze uz nedojde
Ahojte baby, mam otázku, či niektorá z Vás tu mala negatívne testy aj počas meškania menštruácie( týždeň ) a potom neskor pozitívny po dlhšom meškaní. Ďakujem 🙂
@miriamn76 ja to tam vidim 🙂 budem drzat palce
@trblietava dakujem☺
@miriamn76 moja tiez ju vidim!!!! To je krasne 😊 neboj urcite bude vsetko dobreeee a ciarka bude krasne silniet!
@slniecko26 @karmela dakujem a dufam ze bude tmavnut a ak ano ze to bude teraz do uspesneho konca☺
@miriamn76 držím palčeky aby ms neprišla.
@butterfly333 dakujem krasne☺
@miriamn76 pozri 🙂
@ereska mrzi ma ako to dopadlo ☹ vela sil želám a drzim palce, nech to nabuduce vyjde ❤
@trblietava ju je uplne pekne vidno pekna ruzova na zivo len fotak to tak nezachyti☺vidim ju aj bez okuliarov

@biba12 dakujem