icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
6. feb 2017

@patkaamirko Tesim sa na sono s Tebou...Potom samozrejme sa tesime aj na fotecku anjelika krasneho 😉💃😇😘

luta13
6. feb 2017

@iva0905 Je to len a len na Tebe, ci budes testovat...Ja by som asi pockala, aby som nebola sklamana...Drzim vsak palceky, nech si najdes potom svoje vytuzene //...Boh Ta zehnaj! 😉

luta13
6. feb 2017

@ariana195195 nadherne babätecko, tesim sa velmi s Tebou a uzivaj krasne tehulkovanie a hlavne vela zdravicka obom prajem 😉😇🤰😘

luta13
6. feb 2017

@olylili super spravicka zas od Teba, no kopkanie uzivaj naplno, zacinaju Ti zlate casy 😉...Verim, ze za 3 tyzdne sa Ti ukaze v plnej krase "pipik" 👶😉🙏

patkaamirko
7. feb 2017

@luta13 dakujem moja 😍😍😍 inak ako si trávila tu nedeľu ? Môj drahý robil koláč, potom sme išli na prechádzku ale bola to taká romantika lebo malý zaspal v kociku 😃😃😃😃

patkaamirko
7. feb 2017

@olylili Ahoj moja, veľmi sa teším s Tebou,😘 je to nádherný pocit,máš naozaj neuveriteľne krásne bruško, také som mala pred pôrodom 🤗
Inak musím. sa pochváliť, že už nejaké čo-to cítim aj ja, ale nie v brušku ale tak dole nižšie pod bruškom alebo v maternici 🙂 overilo sa mi to tak, že sme akurát počúvali na tej strane srdiečko ❤ A už je to tak dva občas tri krát za deň 😇🤗

lentilka969
7. feb 2017

@luta13 🙂 vidím nejaký tienik ale niesom si istá

korytkaja
7. feb 2017

@patkaamirko Budem na teba mysliet Pati 🙂 ja sa uz tak neviem dockat ze neviem ci zaspim, lebo ako tehotna mam probloem so spankom co som, nikdy predtym nemala, a teraz ked viem ze ma caka sono tak som cela vo vytrzeni a ani v práci ani neviem na nic ine mysliet :D No ja cez to anglesounds budem pocuvat tak raz do tyzdna, aj keby som dokazala srdiecko pocuvat vkuse :D Ty sa nam tu potom pekne pochval s foteckou 🙂 a Brusko mas uz ake ?🙂

vilma30
7. feb 2017

@luta13 Dakujeeeeem a áno to teda baví, hlavne keď sú také pekné ciarky🙂 a hlavne kontrola ďaleko, tak sledujem či neslabnu. 😉

biba12
7. feb 2017

@luta13 niečo sa tam rysuje. Ale je to veľmi slabé. Treba pár dní počkať a znovu skúsiť test..ale to vieš 🙂

luta13
7. feb 2017

@patkaamirko Ahoj, no my sme boli cela rodinka nakoniec vo velkom detskom hracom centre, ci kutiku, ci ako to nazvat...Je to velke ako hala a je tam vela hracich prvkov, trampoliny, vozenie na autickach na zetony, skakacie hrady, smyklavky, bazen s gulickami pre najmensich atd...Takze fajn bolo, malicky sa tiez vyjasil, vybehal a starsi s plnym nosom sa vyblaznil na skakacich elementoch a povozil sa na auticku...No to bolo az poobede, ked sa maly doma vyspal v postielke...Kym spal, my sme hrali Jokera, popritom pozerali telku a relaxovali...No tak vy ste mali ozaj romantiku, ked maly zaspal v kociku 😉

lela123
7. feb 2017

@luta13 čo ja viem 😒

biba12
7. feb 2017

@miriamn76 neboj sa, všetko bude v poriadku. Toto už nie je duch, je to viditeľná čiarka. A inak medzi nami, ja keby si toto nájdem na teste po tom, čo si Ty preskákala, ak testujem ako žeravá každý deň, kým nepôjdem k lekárovi 🙂 už len pre ten pocit, že sú tam dve 🙂

ariana195195
7. feb 2017

@luta13 ďakujeme veľmi pekne 👶

luta13
7. feb 2017

@ejuska2586 ahoj, ako sa mas a ako prebiehaju vysetrenia?...Uz zistili pricinu, preco Tvoji anjelikovia odisli do Nebicka? 😇😢...Myslim na Teba, ze ako si na tom a tak reku, ze napisem...Prajem Ti pekny den ❤

luta13
7. feb 2017

@karmela, dobre ranko Ti prajem 🌞🌷❤

karmela
7. feb 2017

@luta13 dobre ranko mojko aj tebe a ďakujem za srdiečko

olylili
7. feb 2017

@patkaamirko tak super už si to len všetko pekne užívať 😊 dnes sa teším na tvoje sono potom sa nám hneď pochval😊👶

olylili
7. feb 2017

@luta13 tak dúfam aj ja bude to dlhe sono aj s tatkom tak uvidíme čo sa to tam skrýva😊

karmela
7. feb 2017

@patkaamirko ahojky tak dnes uvidis svojho drobca potom ho úkaž aj nám 😉

luta13
7. feb 2017

@karmela aj ja Dakujem za ❤ so spravou...Ci mylim sa, ze je od Teba?...Ak mozes, pozri mi vcerajsiu fotku testiku jednej zienke na predchadzajucej strane, ci tam daco vidis 😉...Dakujem 😉

luta13
7. feb 2017

@patkaamirko Myslime tu na Teba dnes vsetky, uzi si sono a aj drobceka na monitore😉...nezabudni nam hned podat info, co nove 😀

kotatko1232
7. feb 2017

@luta13 ajoj..ano su tam // .je slabsia ale je 😉

karmela
7. feb 2017

@luta13 niečo mini pici na tom teste je..Tak nech silnie 😉

karmela
7. feb 2017

@luta13 vidím aj na neupravenej tienik aj na upravenej

misiatkooo
7. feb 2017

Baby je tam nieco ?

biba12
7. feb 2017

@misiatkooo áno. Už ti mešká?

petra102
7. feb 2017

@misiatkooo ááno, je tam.. aj ja chcem :D

misiatkooo
7. feb 2017

@biba12 ja som po vklade este len 6 den nechcela som testovat tak skoro ale nedalo mi to dufam ze bude tmavnut 😊

misiatkooo
7. feb 2017

@petra102 este to nic neznamena ale dufam ze je to na dobrej ceste 😊