Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ariana195195 nadherne babätecko, tesim sa velmi s Tebou a uzivaj krasne tehulkovanie a hlavne vela zdravicka obom prajem 😉😇🤰😘
@luta13 dakujem moja 😍😍😍 inak ako si trávila tu nedeľu ? Môj drahý robil koláč, potom sme išli na prechádzku ale bola to taká romantika lebo malý zaspal v kociku 😃😃😃😃
@olylili Ahoj moja, veľmi sa teším s Tebou,😘 je to nádherný pocit,máš naozaj neuveriteľne krásne bruško, také som mala pred pôrodom 🤗
Inak musím. sa pochváliť, že už nejaké čo-to cítim aj ja, ale nie v brušku ale tak dole nižšie pod bruškom alebo v maternici 🙂 overilo sa mi to tak, že sme akurát počúvali na tej strane srdiečko ❤ A už je to tak dva občas tri krát za deň 😇🤗
@luta13 🙂 vidím nejaký tienik ale niesom si istá
@patkaamirko Budem na teba mysliet Pati 🙂 ja sa uz tak neviem dockat ze neviem ci zaspim, lebo ako tehotna mam probloem so spankom co som, nikdy predtym nemala, a teraz ked viem ze ma caka sono tak som cela vo vytrzeni a ani v práci ani neviem na nic ine mysliet :D No ja cez to anglesounds budem pocuvat tak raz do tyzdna, aj keby som dokazala srdiecko pocuvat vkuse :D Ty sa nam tu potom pekne pochval s foteckou 🙂 a Brusko mas uz ake ?🙂
@patkaamirko Ahoj, no my sme boli cela rodinka nakoniec vo velkom detskom hracom centre, ci kutiku, ci ako to nazvat...Je to velke ako hala a je tam vela hracich prvkov, trampoliny, vozenie na autickach na zetony, skakacie hrady, smyklavky, bazen s gulickami pre najmensich atd...Takze fajn bolo, malicky sa tiez vyjasil, vybehal a starsi s plnym nosom sa vyblaznil na skakacich elementoch a povozil sa na auticku...No to bolo az poobede, ked sa maly doma vyspal v postielke...Kym spal, my sme hrali Jokera, popritom pozerali telku a relaxovali...No tak vy ste mali ozaj romantiku, ked maly zaspal v kociku 😉
@luta13 ďakujeme veľmi pekne 👶
@ejuska2586 ahoj, ako sa mas a ako prebiehaju vysetrenia?...Uz zistili pricinu, preco Tvoji anjelikovia odisli do Nebicka? 😇😢...Myslim na Teba, ze ako si na tom a tak reku, ze napisem...Prajem Ti pekny den ❤
@patkaamirko tak super už si to len všetko pekne užívať 😊 dnes sa teším na tvoje sono potom sa nám hneď pochval😊👶
@patkaamirko ahojky tak dnes uvidis svojho drobca potom ho úkaž aj nám 😉
@patkaamirko Myslime tu na Teba dnes vsetky, uzi si sono a aj drobceka na monitore😉...nezabudni nam hned podat info, co nove 😀
@luta13 ajoj..ano su tam // .je slabsia ale je 😉
@misiatkooo áno. Už ti mešká?
@misiatkooo ááno, je tam.. aj ja chcem :D
@biba12 ja som po vklade este len 6 den nechcela som testovat tak skoro ale nedalo mi to dufam ze bude tmavnut 😊
@petra102 este to nic neznamena ale dufam ze je to na dobrej ceste 😊

@patkaamirko Tesim sa na sono s Tebou...Potom samozrejme sa tesime aj na fotecku anjelika krasneho 😉💃😇😘