icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

petra102
7. feb 2017

@misiatkooo A čo si podstúpila? ivf či iui? prišla som sem po dlhšom čase, tak nesledujem 🙂 moc ti držím palce, aby ti to vyšlo ❤

misiatkooo
7. feb 2017

@petra102 ivf u nas iui nebolo mozne mali sme na figu spermiogram 😑 a dr mi hovorila ze mam az tak na 10 den skusit test nech sa zbytocne nestresujem ale nedalo mi to to cakanie je neskutocne tazke. Zajtra rano skusim znova a dufam ze bude uz len tmavnut a vsetko bude v poriadku 😊 a velmi pekne dakujem za podporu ❤

petra102
7. feb 2017

jeeej, tak super!! ver, že to vyjde. si na dobre ceste 🙂 ja som akurát dnes 10.deň po IUI a u mňa testík vyšiel bielo biely :/ muž mi hovorí, že nemám zúfať, že uvidíme. Až 13.2. ideme na krv.. ale aj tak pochybujem. myslím, že už by mi mohol test ukázať slabulinkého ducha :/

luta13
7. feb 2017

@misiatkooo vidim //...neskutocne Ti drzim palceky, kedze to mas urcite tazke, takto otehotniet a nie prirodzene 😔...No Boh s vami a nech / tmavne..🙏...Kludne pridaj potom dalsie testiky, budeme sa tesit s Tebou 😉

misiatkooo
7. feb 2017

@luta13 dakujem krasne ste tu skvele kocky ❤ je to tazke ale vsetky to zvladneme. Dufam ze testy budu silniet zajtra skusim znova a velmi dakujem za podporu naozaj si to vazim 😊

karmela
7. feb 2017

@misiatkooo áno vidím tak nech pekne tmavne 😉

eliska1986
7. feb 2017

Ahojte.Potrebujem poradit ci aj vy to tak mavate.Ked menstrujete ze ked krv odchadza z vas ci aj z vas tak odchadza krv akoby v blane.Je to normalne?

sibalka21
7. feb 2017

@eliska1986 Ano, je to normalne...

bluebell0412
7. feb 2017

@karmela
@luta13 ahojte az teraz som sa sem dostala...ďakujem za reakcie
Ms mám dostať o 3dni. Ja vidím čosi slabucke no nechcem si robiť nádeje ani nič preto som sem včera pridala foto aby ste aj vy pozreli snazila som sa to lepšie vyfotit no lepšie to asi nevyfotim tak pridám druhy foto.

luta13
7. feb 2017

@petra102 taktiez silno drzim palceky, nech si co najskor najdes na testiku silnejuce // a potom nech prezijes to najkrajsie tehulkovanie, nakonci ktoreho budes mat v naruci svoje vysnivane, vonave, nadherne babätko...Boh Ta zehnaj! 😀🙏

luta13
7. feb 2017

@misiatkooo trosku som Ti upravila testik 🙂...Neviem, ci je to lepsie ako Tvoj original...Pekny den Ti prajem 😘

sasenka04
7. feb 2017

@zenuska11 samozrejme 😊

karmela
7. feb 2017

@bluebell0412 no niečo mini slabunke sa mi tam vidí a pokial viem tak lady max neduchuje tak nech silnie

luta13
7. feb 2017

@bluebell0412 Vidim ducha druhej ciarky, testuj zas o 2 dni, nech pekne stupne Hcg 😉...Ked testnes, daj oba testy pod seba a tak odfot, najlepsie pri dennom svetle...Budem verit s Tebou, ze si na dobrej ceste 😉

zenuska11
7. feb 2017

@sasenka04 písala som 🙂

sofija18
7. feb 2017

Mno jo....tak zase nič....1 DC....menzes prišiel zase skor.Na 26 deň..... tak skúšame ďalej ☹

luta13
7. feb 2017

@bluebell0412 trosku som Ti upravila fotku 😉

karmela
7. feb 2017

@sofija18 Ach mojeno mne by mala prísť do štvrtka ta vcelia materská kasicka ak to teraz nevijde tak snáď ona pomôže aj ty sisi uz objednala? Držím ti moc palčeky aby další cyklus bol úspešný mojeno..Dobehneme @miriamn76 😉

karmela
7. feb 2017

@luta13 pekne si to upravila 😉

bluebell0412
7. feb 2017

@karmela
@luta13 dakujem tak viete nechcem si robit nadeje ani nič sama som vcera na to pozerala ci si to nenamyslam ze nieco vidím.

sofija18
7. feb 2017

@karmela No mala by dnes 🙂 ale ona sa cez MS neuziva, az ked skonci...tak to by som mala akurát... ano dobehneme 🙂 🙂 hmm...ale budem ovu testy robit uz od dnes, lebo ja mavam MS aj 6-7 dni, a takyto kratky cyklus este nie.... tak by sme tutu mutu aj cez MS ked tak...uvidíme, budem testovat...ach.Ale asi mi to rozhadzal zase Inofolic ☹, beriem ho 6 tyzden

19nikuska86
7. feb 2017

@sofija18 mna MS skusa inak. v posledom obdobi mam dost dlhe cykly. uz aj keby som bola tehotna, nejak ma to nenapadne ani skorej skusat. :(

luta13
7. feb 2017

@sofija18 je mi luto, ze MS prisla, no drzim palceky na tento cyklus, snad to bude uz ten spravny cyklus a vsetko bude na spravnom mieste - rybky tam , ked byt maju atd...😀 🙏

zuzu1986
7. feb 2017

@sofija18 mne kazal DR.matersku uživat od 1DC a pred MS 5-7dni vysadit,nakolko sa nesmie v tehotenstve

karmela
7. feb 2017

@sofija18 ouuuu tak ten inofolic som počula že rozhadzal viacerým kockám cyklus aj mojej sesterke..Ja užívam na úpravu cyklu aj na ovu agnucaston vitamín E a kys.listovu teraz 800..Ja mávam 26dc cykly a ovu je väčšinou na 10dc teraz som 12dc a stále pozitívny ovu test..No uvidíme možno sa teraz ms dostaví neskôr o 2dni alebo keby radšej nedošla a našla som //..Aj tebe to veľmi želám..A ked sa ti skrátil cyklus tak laskujte aj hneď po ms až do 12-13dc každý druhý tretí deň..Nech aj borci naberu sily..Ty chceš tu kasicku užívať na úpravu cyklu? Ja som čítala že na pomoc k otehu sa môže každý deň 1mg aj počas tehu do prvého trimestra ci som to zle pochopila ja?

trblietava
7. feb 2017

@luta13
@karmela tak ja dnes /, nevadi nabuduce 🙂 len skoda tych falosnych ciarok predtym,co davali nadej...

karmela
7. feb 2017

@trblietava tak tie falošne čiarky takzvané tiene aj mne dávali nádeje a nič ms došla 😔🙄 pošli foto

ariana195195
7. feb 2017

baby prosim vas včera som dostala prvý krát tehotenskú knižku a neviem či mám brat aj tie vitamíny čo su priložene k tomu alebo stačia aj tie čo beriem kyselina listová plus železo sestrička nič nepovedala 😀 dakujeeeeeeeeeeeeem

trblietava
7. feb 2017
luta13
7. feb 2017

@trblietava no skoda, ale kym nepride MS, stale mas nadej 😉 ...Hod fotecku 🙂, mozno tam "vyvolame dajakeho dusika" 🙂