icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sofija18
7. feb 2017

@karmela Mne inofolic este sarapatu nespravil...skor naopak...pomohol....uz sme raz boli tehotní....ale.....no nedopadlo to dobre.... ☹ ☹ ale vtedy pomohol, tak neviem co sa deje. no kašičku asi budem užívat každý deň, objednala som si 2 pixle, tak vyuziívam poctivo všetku a budem sa sledovat....@zuzu1986 praveze sa može uzivat aj počas tehu..... na podporu rastu plodu. Ja som si objednavala odtialto http://www.vceliamaterskakasicka.sk/?gclid=Cj0K... tak som si naštudovala 🙂 ale celkovo mi pomože /teda dufam/ pri viacerých tazkostiach..... @karmela a ten agnucaston som neskušala ešte....ten si zaobstaram ked tak po kasicke, ked neuspejeme...len to nechcem vsetko naraz kombinovat.

sofija18
7. feb 2017

@luta13 ja sa nevzdááááám 🙂))

sofija18
7. feb 2017

@karmela no asi aj ovu bude skor....lebo co som sem davala foto tak pri tom 27 dnovom cykle som mala ovu skorej okolo 10 dna...tak ja sa budem teraz testovat od zaciatku MS...

luta13
7. feb 2017

@trblietava vidim stale slabulinkeho dusika...Preco nejdes k Dr. na krv?...Ja by som uz davno isla, keby mi meskala MS...No je to na Tebe, ako spravis 🙂

eliska1986
7. feb 2017

@zuzu1986 kto povedal ze sa nesmie materska kasicka jest v tehotenstve?

sofija18
7. feb 2017

@19nikuska86 Aj ja som tak mavala. 32-34 dnove...potom naopak.no chodili si ako chceli 🙂 ale nemozeme sa vzdavat, ja verim, ze na kazdu to čaka 🙂 ci skor, alebo neskor... :-*

sofija18
7. feb 2017

miriamn76 ježiš 😀 😀 😀 až teraz som sa preklikala 😀 😀 tiško srdečne obrovitansky gratulkujem :-* ten je kráááááááásny 😀 😀 jupi jou jou 🙂 ja zas nič 😀 tak nevadi, o mesiac ta doženiem :-* fakt sa teším z teba 😀 teda z vas 😀 :-*

trblietava
7. feb 2017

@luta13 dakujem no ja tentokrat nevidim nic sice som nerobila rano test...ale to by tam nieco bolo idem o tyzden 14teho ak v tom case nebudem mat ms 🙂 chcela som ist skor ale dr mala marodku

trblietava
7. feb 2017

@luta13 este na porovnanie foto testu 24.1

karmela
7. feb 2017

@trblietava zlato najbližšie použi buď pepino alebo lady max testy..Držím ti palčeky najbližšie

lela123
7. feb 2017

@karmela mini pici, niekedy človek vidí hocičo, hlavne keď príde z práce 😂👏😂😂

karmela
7. feb 2017

@sofija18 áno pri krátkom cykle je skôr ovu ja som mala raz hneď po ms držím ti moc palčeky..Ja tiež neviem ci tento cyklus niečo bude bolo malo lásky nejako nevyšiel Čas Ach

karmela
7. feb 2017

@lela123 tvoj testik ?

trblietava
7. feb 2017

@karmela dakujem 😉 uz budem len tieto co si napisala lebo tie mamatesty na zaciatku ma poplasili...potom som uz testovala len pepino testami.ale teraz uz nerobim uz sa mi ani nechce ked tam nic nie je :grinning az doktorka povie co sa to so mnou deje..aj ja ti drzim 😉 ❤

karmela
7. feb 2017

@trblietava nasad si niečo na úpravu cyklu alebo nech ti niečo poradí Dr napr alchemilk čaj alebo mne moja Dr poradila agnucaston každému sadne niečo iné..drzkam palce nech je všetko ok

karmela
7. feb 2017

@sofija18 aj ja som chcela stamadial objednať len mm vraj má niekoho co mi to uňho objednal lebo majú včelára známeho, mal mi doniesť včera a este nič..🤔 Tak snáď sa jej dočkám

lela123
7. feb 2017

@karmela Nieee, ja som myslela, že to mini pici som si ináč prečítala 😀

trblietava
7. feb 2017

@karmela urcite sa na to popytam 🙂 a pomohlo ti to?meskala ti ms?

karmela
7. feb 2017

@lela123 aha uz chápem aj ja ako si to myslela to pici 🙈😂

karmela
7. feb 2017

@trblietava tak mne ten agnucaston pomáha dosť nechcela som žiadne hormóny ci antiku..Tak sme zvolili s Dr tieto lieky sú dobre pri snazeni aj na vyvolanie ovulacie plus úpravu cyklu..Má sa brat 3mes..a potom by malo byt dobre uz a ked otehu tak ho vysadiť

trblietava
7. feb 2017

@karmela tak super dakujem za radu mozno aj mne pomozu 🙂 a ktory mes.ich beries ty?

karmela
7. feb 2017

@trblietava este na 18 dni mi vychádzajú tabletky uz ich beriem dlhšie ja len predtým som ich brala ked som si spomenula a teraz uz druhý mesiac poctivo a ms chodí podľa ovulky pekne..

meli8412
7. feb 2017

@trblietava Daj pod seba testy a tak od foť. Keď bude krásne viditeľné, že silnejú, tak je to jednoznačné. Len ak sa pamätám na predošlé, nevidím tam zmenu, myslím si, že buď moc skoro testuješ, alebo nie si tehu, ale dúfam že sa mýlim. Držím silno palce.

trblietava
7. feb 2017

@meli8412 praveze nesilneju skor tam uz nic nevidno... takze tehotna asi niesom..no uvidime co bude u doktorky, dakujem za podoru 😉

trblietava
7. feb 2017

@karmela tak len pekne ber poctivo dalej a verim ze ti pomoze k vytuzenym // 🙂

meli8412
7. feb 2017

@trblietava Dúfa, že dostaneš len dobre spravy.

zuzu1986
7. feb 2017

@sofija18 ja som uživala matersku kašičku ale v tobolkach pred 6rokmi a muž macu a E selen a zinok/nakolko mal zly spermiogram a Dr.neveril že sa to podari normalne/ a za 2mesiace sme ostali te a to sme čakali na // skoro 5rokov ale tak nejako sme to nesilili.Tak podla mna je to super

trblietava
7. feb 2017

@meli8412 verim ze ano aspon nech vysledk budu ok...

19nikuska86
7. feb 2017

@sofija18 ja sa tiez nevzdavam. verim, ze to pride uz coskoro. moc sem nepristievam, ale citam to tu casto. kazdej drzim palce. a tesim sa z kazdeho pozitivneho testiku. 👍

patkaamirko
7. feb 2017

Ahojte moje zlaté 😘🤗 Prepáčte že tak neskoro, no boli sme ešte v obchode s mužom, a varila som aby mal do práce papať 🙂
@olylili
@karmela
@korytkaja
@luta13 atd.. 🙂 😝
Taaakkk zienky moje drahé, veľmi Vám ďakujem, že na mňa myslíte, ako sa somnou tešíte, je to pre mňa veľmi vzácne a vážim sito 😇😍😍😍 ĎAKUJEM ! ❤
Takze, dnes sme mali to sono, malička vyvadzala riadne, nechcela sa ani fotiť 😂 skrývala si tvaricku 😇🤗 s rucickami tak sme nasmiali s mužom a s Dr. ☺ Vedieme si veľmi dobre, máme 9.4 cm s nozkami, teda 6.4cm od hlavičky po zadoček, muž vravel, že podľa výrazu tváre alebo tak že to vyzerá na dievčatko, aj jedna pani nám to povedala, Tak Vás prosím zienky, a @luta13 😄 posúd/dte 🤗😉 zaplatili sme si 3 fotky a pani nám dala 4 🙂 Robila screening, aj krv mi brali, tak výsledky budú dúfam čoskoro ;) sme veľmi šťastní, ja sa neskutočne teším 💪💪👌❤❤❤ neviem sa rozhodnúť,tak sem pridám všetky 4 fotky lebo každá je iná 😂