icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
7. feb 2017

@soncita22 bohužiaľ nič nevidím hoci som ho stmavila nevidím ciarocku 🙄Ked si kúpila akciu testikov tak Skus prvý ranný namocit 😉

ikonica
7. feb 2017

@soncita22 drzim paluchy

karmela
7. feb 2017

@ereska moja uz ta prepustili ci robia este nejaké vyšetrenia? Veľa sil ti prajem moja a hlavne ďalšie tehu uz nech je celých 9mes.v zdraví a šťastí 😉😘

butterfly333
7. feb 2017

@soncita22 no žial nič tam nieje

matka295
7. feb 2017

@soncita22 ja keď si to priblížim tak tam niečo miniatúrne vidím. Koľko si DPO? A mrchu máš kedy dostať?

korytkaja
7. feb 2017

@patkaamirko Pati nadherne fotky 😍 neviem sa vynadivat ❤ aj brusinko mas krasne, podla mna rastiete 🙂 ty ten rozdiel mozno nevnimas ale ja ho vidim 🙂 no ja take brusko este nemam odfotim sa a hodim tu foto 🙂 a podla mna babato vyzera uplne ako dievcatko 🙂 vsak coskoro sa dozviete🙂 dalsi mas kedy? viem ze v GB je to dost nafigu s utz, asi si budes musiet zas sama vybavit co? A posielam ❤ pre mrnatko 🙂 🙂

soncita22
7. feb 2017

@karmela Nevadi,dakujem za tvoj cas a za to ze si sa s tou foto este aj pobavila! 🙂 A ten testik bol v akcii len jeden...🙂 Ale este mam v zalohe nejake dva...
@ikonica Dakujeeeem! 🙂
@butterfly333 Nevadi,co ma byt,to bude..pevne v to verim! 🙂
@matka295 Naozaj vidiiiis???? 😲 Mnooo nepoviem ti ani kolko DPO som,nakolko sa mi to velmi zle sleduje pri mojej nepravidelnej ms a ani to,kedy mam dostat,no momentalne som 27 DC...ale u mna je to este malinko...
A este som zabudla dodat,ze test je robeny na 26DC,nie dnes...😉

matka295
7. feb 2017

@soncita22 no nejaký náznak miniatúrny ano. Tak držím palce keď je ešte skoro tak ešte počkaj a urob neskôr test 😉 a daj vedieť 🙂

alilka
7. feb 2017

@soncita22 joooj a ja som sa už tak potešila keď som videla že píšeš a test tam hodeny 😊 ale žiaľ tiež tam nič nevidím 😑

patkaamirko
7. feb 2017

@korytkaja Ahoj moja,Ďakujem,🙂 noo ďalší mám až 27.marca čo je vlastne posledný..Jasné potom budeme chodiť súkromne.Ale ešte pred tým posledným Sonom ideme súkromne na Sono kde sa zameriavajú na pohlavie...Myslíš že ako dievčatko ?😇😇🤗🤗 Ja som tak nad tým rozmýšľala že to je asi jedno..Ajtak asi vyzerajú rovnako ešte v takomto období babatka 🤔Ďakujem za ❤ 🙂

darinkazv
7. feb 2017

ahojte snazilky a mamulky.drzim vam vsetkym palce.my krasne rastieme a uz pred skoro 2tt sme dostali aj knizocku.ocinko je cele dni v siedmom nebi.brusko rastie zas rychlejsie.kazdym tehu mi ho vidno skor.uz aj dievcata mi povedali,ze maminka,ved ty uz mas babatkovske brusko. 😁 podarene su.

ejuska2586
7. feb 2017

@patkaamirko Dakujem moja. Este uvidime, co povie genetika. Dovtedy cakame.

ejuska2586
7. feb 2017

@karmela Dakujem. Ale z marca nic nebude. V aprili nas caka este genetika. Takze az koniec aprila, zaciatok marca...

ejuska2586
7. feb 2017

@karmela *maja (nie marca)

karmela
7. feb 2017

@ejuska2586 že este musíte čakať na tie výsledky až tak sa možte snažiť? Tak nech rýchle plynu dni aby Vám to zbehlo aby sisi hladkala v máji uz tehu bruško

karmela
7. feb 2017

@darinkazv no tehu brusinko ti uz rastie pekne😊 A muž zlatý ako si vychutnáva tehulkovanie s vami 😊 Veľa zdravicka prajem a pekne tehu

korytkaja
7. feb 2017

@patkaamirko hlavne nech je zdrave a pekne nech rastie ❤ ja mam brutal stres pred zajtrajskom. Velmi dufam ze je vsetko ok. Nemam ziadne tazkosti ale stres tam je. Drz palceky 🙂

darinkazv
7. feb 2017

@karmela dakujeme.no veru vychutnava plnymi duskami.aj tebe krasne tehulkovanie.my sme s terminom na rozmedzi august september. ☺

kristinatina86
7. feb 2017

@korytkaja zajtra sa drž! Budem na teba myslieť, urcite je vsetko v poriadku 😉

darinkazv
7. feb 2017

@karmela mne ten mobil blbo ukazuje diskusiu.Mi pri tebe ukazalo korytkaju.Tak to vyzeralo,ze ty cakas v septembri babo.preto som napisala pekne tehulkovanie aj tebe.prepac. ☺😊

karmela
7. feb 2017

@darinkazv zlatko ja este niesom tehu

karmela
7. feb 2017

@darinkazv nevadí možno je to znamenie že budem tento rok 😉

ereska
7. feb 2017

@karmela mojko este ano nic mi nerobia iba injekcie na stiahnutie maternice a zajtra sono a dufam ze ma pustia uz lebo na psychiku hruza

karmela
7. feb 2017

@ereska verím ti zlato uz nech si domka zo svojim mužom ktorý ti bude oporou..a želám ti čím skôr úspešne tehu mojko nech vyplnis v srdiečku smútok za šťastie

ejuska2586
7. feb 2017

@karmela Hej tak. Kym nebude genetika, musime cakat. Dakujem. Snad sa dockam.

kotatko1232
7. feb 2017

@ejuska2586 ahojkyy ja som uz po ovulke..tak uz len cakat.a ty ako sa mas??

patkaamirko
7. feb 2017

@korytkaja Ja Ti držím silno palčeky, teším sa na Tvoje Sono, daj nám hneď vedieť ako dopadlo a tiež aj fotku 🙂 ❤ poprosíme 😁

patkaamirko
7. feb 2017

@ejuska2586 Aha..aha..nevadí, uvidíš, že budú výsledky Dobré, tomu ja verím 🙂
bože..Keď ja tak spomínam výsledky..Dnes mi robili screening test a povedali že výsledky pokiaľ budú dobré, pošlú domov listom.Pokiaľ zle, budú mi volať...No keď mi budú volať už budem vediet že neni dobre.Má porazí...A ešte toľko čakať.Asi dva tri týždne ? neviem presne...

luta13
7. feb 2017

Zienky moje, prosim o kuk na dalsi anonymny testik 😉...Mne sa tam mari minidusik, no nie som si ista, ci mi uz nesibe...Dakujem vam ❤

tygricatko
7. feb 2017

@luta13 Tento je negativny 😒