Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@soncita22 no žial nič tam nieje
@patkaamirko Pati nadherne fotky 😍 neviem sa vynadivat ❤ aj brusinko mas krasne, podla mna rastiete 🙂 ty ten rozdiel mozno nevnimas ale ja ho vidim 🙂 no ja take brusko este nemam odfotim sa a hodim tu foto 🙂 a podla mna babato vyzera uplne ako dievcatko 🙂 vsak coskoro sa dozviete🙂 dalsi mas kedy? viem ze v GB je to dost nafigu s utz, asi si budes musiet zas sama vybavit co? A posielam ❤ pre mrnatko 🙂 🙂
@karmela Nevadi,dakujem za tvoj cas a za to ze si sa s tou foto este aj pobavila! 🙂 A ten testik bol v akcii len jeden...🙂 Ale este mam v zalohe nejake dva...
@ikonica Dakujeeeem! 🙂
@butterfly333 Nevadi,co ma byt,to bude..pevne v to verim! 🙂
@matka295 Naozaj vidiiiis???? 😲 Mnooo nepoviem ti ani kolko DPO som,nakolko sa mi to velmi zle sleduje pri mojej nepravidelnej ms a ani to,kedy mam dostat,no momentalne som 27 DC...ale u mna je to este malinko...
A este som zabudla dodat,ze test je robeny na 26DC,nie dnes...😉
@korytkaja Ahoj moja,Ďakujem,🙂 noo ďalší mám až 27.marca čo je vlastne posledný..Jasné potom budeme chodiť súkromne.Ale ešte pred tým posledným Sonom ideme súkromne na Sono kde sa zameriavajú na pohlavie...Myslíš že ako dievčatko ?😇😇🤗🤗 Ja som tak nad tým rozmýšľala že to je asi jedno..Ajtak asi vyzerajú rovnako ešte v takomto období babatka 🤔Ďakujem za ❤ 🙂
@patkaamirko Dakujem moja. Este uvidime, co povie genetika. Dovtedy cakame.
@karmela Dakujem. Ale z marca nic nebude. V aprili nas caka este genetika. Takze az koniec aprila, zaciatok marca...
@karmela *maja (nie marca)
@ejuska2586 že este musíte čakať na tie výsledky až tak sa možte snažiť? Tak nech rýchle plynu dni aby Vám to zbehlo aby sisi hladkala v máji uz tehu bruško
@patkaamirko hlavne nech je zdrave a pekne nech rastie ❤ ja mam brutal stres pred zajtrajskom. Velmi dufam ze je vsetko ok. Nemam ziadne tazkosti ale stres tam je. Drz palceky 🙂
@korytkaja zajtra sa drž! Budem na teba myslieť, urcite je vsetko v poriadku 😉
@karmela Hej tak. Kym nebude genetika, musime cakat. Dakujem. Snad sa dockam.
@ejuska2586 ahojkyy ja som uz po ovulke..tak uz len cakat.a ty ako sa mas??
@korytkaja Ja Ti držím silno palčeky, teším sa na Tvoje Sono, daj nám hneď vedieť ako dopadlo a tiež aj fotku 🙂 ❤ poprosíme 😁
@ejuska2586 Aha..aha..nevadí, uvidíš, že budú výsledky Dobré, tomu ja verím 🙂
bože..Keď ja tak spomínam výsledky..Dnes mi robili screening test a povedali že výsledky pokiaľ budú dobré, pošlú domov listom.Pokiaľ zle, budú mi volať...No keď mi budú volať už budem vediet že neni dobre.Má porazí...A ešte toľko čakať.Asi dva tri týždne ? neviem presne...
@luta13 Tento je negativny 😒

@soncita22 bohužiaľ nič nevidím hoci som ho stmavila nevidím ciarocku 🙄Ked si kúpila akciu testikov tak Skus prvý ranný namocit 😉