Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@19nikuska86 ja zas drzim palceky Tebe, nech si najdes co najskor vytuzene // na testiku...Boh Ta zehnaj! 😀🙏😘
@cvikla12 :( maličké.... moja držím ti veľmi palce, tentokrát to dopadne úspešne..uvidíš 🙂 :*
@luta13 Ahoj, možno som slepá, ale ja nič nevidím....
@patkaamirko Ahoj mamina, tie fotky su krasne vsetky, no najkrajsia je ta usmiata - veru tusim sa usmieva 😉 ...Co sa tyka pohlavia, to nebudem tipovat asi, lebo ja stale budem Tvojej princeznicke v brusku hovorit, ze je to babika, tak snad dobre tipujem aspon mojimi komentami, tak silno Ti ju prajem!!!...Viem, co je to tuzit silno po dievcatku a ako rychlo sa moze tvrdenie, ze je to dievcatko zmenit na chlapceka 😒...No vies, ze musis ratat aj s druhou moznostou, keby sa Dr.nahodou zmylil, tak ako u mna po 6.mesiacoch...Musis byt aj na to pripravena 😉...No uzivaj nadalej vsetko, drobculiatko je nadherne a Ty si konecne spokojna a usmiata, kedze vsetko je v uplnom poriadku s vami obomi 😘
@suesue1983 potom sa nam ohlas, ako ste dopadli na poradni 😉
@kacenaaa Ahoj, drzim Ti palceky na zajtrajsiu poradnu a urcite sa nam potom hlas 🙂...Biely mliecny vytok?...No ja som ho mala cele tehu 😀...Stale verim, ze si tehu, ja si nemozem pomoct s mojim pocitom 🙏...Tie ovutesty ma silno o tom presviedcaju 😉...No cakame na zajtrajsok, stale je to velmi napiiinaveee.........
@patkaamirko ďakujem😘 aj veríme že toto tehu bude úspešne.
@patkaamirko mas nadherne brusenko 🤰

@maciatko950 "trepadlo" je krasny chlapcek 😉

@luta13 Ahoj..Vieš čo aj ti poviem ako sa cítim... Niekde v kútiku tuším, že to je dievčatko,no radšej sa priklanam k chlapcekovi,O to to bude krajšie keď nám povedia že je to baba 🙂
Áno ano som riadne spokojná, ešte testy nech dopadnú dobre a bude všetko ok 🙂 😘 Ďakujem aj mne sa najviac páči tá usmiata..Drahemu tiež 🤗
@luta13 Dakujeeeem 🤗😍
@cvikla12 👏💪💪👌✊✊✊✊ silno držím päste
@kotatko1232 Ahoj. Ja som uz vcera mala dostat mrsku, no zatial nic. Doki ma vcera pozrel a povedal, ze uz sa olupuje maternica, tak kazdou chvilkou to pride. Uz len cakat.
@patkaamirko Ahoj. Yo zvladnes. A vysledky budu isto na vybornu. Ine si ani nemozes pripustat. Ja to beriem tak, ze ak aj nieco najdu u nas, daju mi lieky a vsetko bude ok.
@patkaamirko ďakujem si zlatá 😘
@patkaamirko jasne hned dam vediet mam ho ale az o 4 dovtedy sa asi zblaznim. V noci nocne mory som mala. So ako na ihlach. A este k tomu tie tehotenske nalady, mojho manzela strasne obdivujem :D A to zistenie pohlavia budes mat v ktorom tt ?🙂

@ariana195195 Gratulujem k tehuknizke a z vitaminov myslim Ti staci ta kyselina listova+ zelezo...To zelezo je asi najdolezitejsie - moj nazor 😉...Uzivaj nadalej tehulkovanie 😘