icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

trblietava
8. feb 2017

@luta13 to nevadi 😂 ani ja velmi ale karmela pekne vysvetlila 🙂

eliska1986
8. feb 2017

@sasenka6 ja tam vidim slabuckeho dusika.už ti meska?

korytkaja
8. feb 2017

@patkaamirko
@luta13
@kristinatina86
Baby dopadlo vsetko na vybornu 🙂 sme vacsi. Posunulo sa nam to o doooost. Kedze u mna sa na vypocet podla mrsky nedalo spoluehat dalo sa to cakat. Tak podla ms som 10+5tt a podla sona 12+4tt 🙂 fotecky pridam vecer. Teraz este cestujem len som chcela dat vediet 🙂 som neopisatelne stastna baby ❤

barborabl
8. feb 2017

@sasenka6 ja vidím niečo drZim palce

luta13
8. feb 2017

@soncita22 ahoj, skusala som to teraz zas upravovat, aby som dusika zvyraznila, no nejde mi to...Ale ked pozriem na testik, mari sa mi tam dusik...Jednoznacne testuj zas o 2 dni rano...Drzim palceky 😉

sasenka6
8. feb 2017

@eliska1986 ms mám dostať az zajtra 😒 ale beriem utrogestan tak neviem

eliska1986
8. feb 2017

žienky ako je to s tou materskou kašičkou?ako sa uživa?dnes prišla aj mne🙂+ake vitaminky si ešte davate?

eliska1986
8. feb 2017

@sasenka6 držim palce vizera to nadejne

sasenka6
8. feb 2017

@karmela teda 9. Deň po KET som sa pomýlila hihi mám ísť na krv v pondelok na 14. Deň ale bojím sa lebo sa mi to zdá veľmi slabe . Ten prvý kazetový včera 8. Deň a ten spodný kazetový dnes ráno 9. Deň . Ďakujem moc si zlata 🙂

sasenka6
8. feb 2017

@trblietava
Ďakujem si veľmi zlata . Po dvoch rokoch uz ani prestavam
Dufat ze to vyjde 😒

miirka25
8. feb 2017

@patkaamirko a tiez si mala na zaciatku taku slabu /?

karmela
8. feb 2017

@trblietava ja kys.listovu 800,vitamín E agnucaston ale asi uz len tých 18dni a zajtra začnem vceliu materskú kasicku..tak ked sa nerozbehne správ testik ráno 😉

butterfly333
8. feb 2017

@eliska1986 maš tu čistu? Ja som to brala ráno na lačno 1lyžičku a večer pred spaním jednu.

karmela
8. feb 2017

@eliska1986 tak ja sama neviem čítam návody na stránke niekde píšu na úpravu cyklu a inak na otehotnenie asi som zahamana v tomto

karmela
8. feb 2017

@sasenka6 ale mne sa zdá že silnie pomaličky tak verím že bude aj naďalej

karmela
8. feb 2017

@eliska1986 beriem este kys.listovu 800,vitamín E a zajtra začnem kasickou

trblietava
8. feb 2017

@karmela ok tak uz som sa zmierila ze prisla ms a teraz toto 😀 no dobre keby nahodou tak spravim a hodim foto..a ta kyselina 800 beries na den 1 tabletku?aj o tej materskej kasicke som pocula chvaly dufam a verim ze ti zaberie 😍

patkaamirko
8. feb 2017

@korytkaja Ahoj no vidíš 🙂 ako kraaasne to dopadlo, veľmi sa teším,ja som bola podla sona sona včera 12+5tt a podľa ms som 14+nejaké dni. ..A hod už aj fotku 😃😍😍😍😍😍

patkaamirko
8. feb 2017

@miirka25 Ja mala estw slabšiu,ale niekoľko dní pred ms

trblietava
8. feb 2017

@sasenka6 neprestavaj verit to je pre nas snazilky to najdolezitejsie...aj ked viem ze je to tazke ale pozitivne myslenie je to co teraz potrebujes 😉

karmela
8. feb 2017

@trblietava tak ked si mala len spinenie a nič tak môže to stále znamenať že sa zadarilo..Áno 1tab.denne beriem kys.listovu všetko po jednej 😉

karmela
8. feb 2017

@korytkaja tak pekne si tehulkujte naďalej v zdraví a pohode 😉

miirka25
8. feb 2017

@patkaamirko ja som mala minuly tyzden tiez slabu snad na vsetkych testoch ale nijak nesilnia. Mala som od soboty aj chripku teplotu max 37.6 tak ci to moze byt aj z toho????

sofija18
8. feb 2017

@karmela Ano mozes 🙂 jasne, mne pisali ze dojde 7.2. ale dosla az dnes, ale vsak nic sa nedeje 🙂 pekne aj lyzicka tam je 🙂 moj muz že: jéééj co to je? Ja ze: ochutnaj: tak sim mu dala.....keby si videla tie jeho psie oci 😀 😀 že fuuuuuuuuuuuj 😀 😀 ze laska, to fakt ides jest? Vsak to je pokazene!! Ja som si skoro cvrkla od smiechu 😀 ja ze: ano, lebo to moze pomoct,...on: tak ja to budem tiez 😀 😀 kokos...nie ze z toho budu trojčatá 😀 😀 ano budeme, budeme...a pomoze uvidis 😀 objednala som si 2 pixle, tak este aby som jednu neposuvala 😀

sofija18
8. feb 2017

@eliska1986
@karmela ja užívam teraz ten Inofolic, ale zacal mi menzes, tak matersku kasičku začnem, ked mi skonci. Kyselinu listovu nepapam, lebo ja musim mat kazdy den spenat v akejkolvek forme 😀 😀 ale vacsinou si s listov robim salat...tak mam v nom. A inak nic. Som zvedava co z toho bude 🙂 každopádne nám ženy držím paluchy 😀

karmela
8. feb 2017

@sofija18 zlatko budeme verím že o chvíľu tehulky a dobehneme @miriamn76 😊Jeeeej muža máš zlatého že bude papať aj on môj nechce že si mám jesť sama ked splodil jedno dieta tak splodí aj druhé..Môj je iný oriesok 🙈 Takze možno aj mne dôjde až v piatok nevadí hlavne nech dôjde..Tak držíme si silno paluchy navzájom 😉

trblietava
8. feb 2017

@karmela no ved prave 🙂 som zvedavaa velmi, ale mam take predmrchovske stavy, bolesti...no ale verit este verim stale kym sa nerozbehne 🙂

karmela
8. feb 2017

@sofija18 tak tu druhu pixlu verím že posunies a zaúčinkuje uz ta prvá ochvilku 😉

karmela
8. feb 2017

@trblietava treba veriť moja no bolesti v podbrušku sú v tehu veľmi veľmi podobne ako na ms len stym že nedôjde uz 9mes 😊

sofija18
8. feb 2017

@karmela No aj moj je oriešok nebojky 😀 som zvedava dokedy mu to vydrzi 😀 😀 😀 my mame chvalabohu aspon po zdravotnej stranke vsetko v poriadku, len sa to tam nejak nechce ujat no....ale verím ze budeme aj my rodičia 😀 a ty dvojnásobná mamička 😀 :-*