Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Mám strach dnes som sa zobudila úplne v pohode na druhé cikanie plný papier hnedého vytoku co sa to deje ??? Mali ste to letím hneď na gyndu .
@zuzuliena1 hlavne kľud,nič to nemusí znamenať.
@nina4
@luta13
@adria88
@zuzicka122
baby tak skúsila som test dnes ráno a negatívny, už tomu vôbec nerozumiem. :/ 🙂
@luta13 ten je nádherný 😍 krasne babatenko si mala a super, ze si si presadila svoje a splnilo sa ti to, po com si tak túžila 😘
@nivea777 snažím sa byť co najkludnejsia no srdce mám az v krku pobolieva ma podbrusko ako by mala prísť ms začínam panikarit uz som na gynde uz len čakám na dr bože mám strach veď doteraz všetko úplne v poriadku a teraz zrazu bez varovania
@zuzicka122
@nina4 Dakujem vam babenky, ano maly bol uplny anjelik 😇 ...A druhy maly tiez 😇...No na tejto fotke je druhy maly, ked mal 3 tyzdne 👶❤
@foxinecka888 to je blbost, hod nam sem fotku, ved si mala krasne // predtym, je to nejaky vadny test dnes 😲
@korytkaja jasne, napis. Ja idem na poradňu takto o tyzden, uz sa neviem dočkať, ale zároveň mi to strasne rýchlo preslo od tej prvej 🙂 ja uz mam take mini brusko, niekedy vacsie, niekedy menšie, teraz som aj dost nafúknutá a vecer, ked sa najem, tak uz je to take brusino 😀
@kristinatina86 veru, aj druhykrat som musela moju tuzbu silno oplakat a presviedcat mm, aby povolil a zacal konecne plodit!!!...Tak sprosto som to napisala, no bolo to tak, kedze "drzal ako hluchy dvere" 😂...Ti chlapi su neskutocni 🙄
@kristinatina86 hod mi tehulkovsku fotecku do IP, budem sa tesit s Tebou 😉😘
@foxinecka888 oba su dnesne? ci len ten spodny?
@zuzuliena1 dr ťa pozrie,ja som to mala tiež a dopadlo to dobre celkom
@luta13 ten na lavo je dnes rano, a ten na pravo je ten zo vcerajska
@kristinatina86 Budem na teba mysliet 🙂 ty sa tiez ozvi aky ste uz velky potom 🙂 tesim sa 🙂 no ja som na tom s bruskom podobne, ale niektore dievcata maju o dost vacsie, ja patrim k tym co ho az take nemaju, aspon mne to tak pride 🙂 ale rifle ma tlacia moje, nosim rozopnute uz :D A tiez tak ako ty ze vecer mam pocit ze je ovela vacsie :D Inak aj mas niejaky vnutorny pocit ci to bude dievca alebo chlapec? 🙂
@zuzuliena1 ja som to nemala nikdy...No let na gyndu, za to nic nedas a budes mat istotu, co to bolo 🙂...Drzim palceky, nech ste s drobcekom v poriadku 🙂
@nina4 zlatino moje to je ta najkrajsia sprava :-* Ja sa s tebou tak velmi tesim juuj az mam slzy na krajicku :-* 🙂
@nivea777 a co ti povedal ? No dúfam že to bude v poriadku však do teraz žiadne problémy a zrazu :'(
@foxinecka888 tieto testy sú tak veľmi nespoľahlivé :( skús radšej iny
@nivea777 to máš pravdu, iba tieto som mala doma. Ale myslím si že keď ráno bol negatívny tak to je jednoznačné. ďakujem 😉
@zuzuliena1 drzim palce ❤ verim ze je vsetko ok.
@luta13 ďakujem moja verim ze je všetko v poriadku 🙂 uz sedím v kabinke tak som trochu kludnejsia ale mám veľký strach
@zuzuliena1 tiež mi to začalo v 13tt..Ale nepoviem ti čo..Dopadlo to dobre,dostala som duphaston a ležala som s nohami hore..Neboj sa,išla si hneď ku dr dopadne to dobre..Držím palce,daj potom vedieť
@foxinecka888 no nevidim nic, mozno len dusika, ale len na vrchnej strane ciarky...Nenechala si ho moc kratko v moci namacany?...Skus este jeden test zajtra rano, tento mi pripada ako omyl...No neviem, urcite Ti napisu aj skusenejsie, ze co moze byt vo veci....Najlepsie je testovat obden...No boli tu uz baby, ktore mali rano testy o nicom a podvecer ked testovali, mali krasne //...Ja sa v tomto nevyznam, mne sa to nestalo, zeby mi bledla, ci zmizla uplne ciarka - zahada velka 🙂...Moc som Ta asi nepotesila, no neviem Ti ine poradit 😕
@nivea777 ďakujem za podporu určite dam vedieť verim ze všetko bude v poriadku
@luta13 ja si vážim názor všetkých báb sama sa v tom nevyznám takže aj pre mňa záhada 🙂 ale nič sa nedeje. Bol to planý poplach :D
@zuzuliena1 Neboj moja, vsetko bude v najlepsom poriadku, ver babätku, ze je tam, kde ma byt...Posielam Ti ❤...Boh s vami 🙏😘

@foxinecka888 drzim palce 😎 budu tam urcite
@luta13 Dakujem moc, fotka maleho je rozkosnaaaa 👶