Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@foxinecka888 "este nehadz flintu do zita!"...Kym nepride MS, stale mas sancu a nadej, ako pisem, skus testovat bud dnes poobede, alebo zajtra rano...Myslim na Teba a drzim Ti palceky...Boh Ta zehnaj! 🙂
@miriamn76 Vyzera rovnako ako vcerajsi, nevidim velky rozdiel, no to je tym, ze testujes kazdy den...Jednoznacne je to super a myslim, ze MS uz veru tento rok Tebe nepride...Ruzovy vytok je bezny zo zaciatku tehu, ja som ho tiez mala pri prvom synovi presne v den, ked som mala mat MS, ktora uz neprisla...
Tu som nasla na nete teraz vyjadrenie porodnej asistentky na tuto otazku: "Pokiaľ ste bola vyšetrená a vyšetrením sa nenašla žiadna patológia, tak je to fyziologické a tohoto špinenia sa obávať nemusíte. Občas, hlavne v prvom trimestri sa stáva, že sa v čase ovulácie, alebo normálne v čase, kedy by ste mala dostať menzes a môže takéto špinenie objaviť. je to spôsobené aj tým, že sa embryo vnára hlbšie do kyprej sliznice maternice, čím narušuje cievy a niekedy to zakrváca a dostane sa to von. obvykle sa to hneď vstrebe, ale nie je vylúčené ani slabé špinenie. Doprajte si oddych a relaxáciu, veľmi sa nenamáhajte a malo by to byť všetko v poriadku."
@foxinecka888 a akú značku si použila? ja tento konkrétne nepoznám, tak neviem... ale pepino sú vraj najspoľahlivejšie 😉
@korytkaja Chystam sa na to moja, ale az za takych 4-5 rokov...Nemozem neskusit nemat svoje vysnivane dievcatko 💃...No ak by som tretikrat otehotnela, dam sa potom uz asi sterilizovat, pretoze dalsie dieta by moja maternica uz asi nezvladla a moj muz nie je "psychicky" stavany na vela deti, on je taky rojko stale 😂...Aj to tretie bude riadna fuska, ho ukecat...V tomto zavidim inym zenam, ktore maju viac ako 2 deti, lebo maju aj muzov na to stavanych, ze neriesia, kolko deti, ale Dakuju Bohu za kazde jedno dieta a nerozmyslaju egoisticky a vypocitavo, ale proste to beru tak, ako to pride!
@miriamn76 ja som mala ružový výtok 5dní po očakávanej menštr., tehotenstvo som mala potvrdené od lekárky z krvi, vravela mi, že na začiatku je to normálne, že je maternica veľmi prekrvená a drobec ked sa uhnezduje tak praskne nejaká ta žilka, ktorá sposobí krvácanie-špinenie, taktiež je to aj pri rozťahovaní maternice, praskajú cievky-preto niektoré ženy špinia v tehotenstve
@korytkaja To ano, on by ich nedal za nic na svete a miluje ich celym srdcom...Vsetku lasku, co ma v srdci dava im dvom, no a mne sa potom uz skoro nikdy neujde, ale zvykla som si na to 😉...Zivot ide dalej, dolezite su pre mna deti a zdravie mojej rodiny...Na inom mi tolko nezalezi...Ano starsi ma teraz 8,5r. malicky za 3 dni bude mat 16 mes...Tretie by som chcela opät so 6, ci 7-rocnym rozdielom...Ma to svoje velke vyhody...Starsi syn mi teraz kedykolvek povaruje malickeho, aj sa spolu jasia, hraju, nahanaju a hraju na schovku 😉...A aj pocas druheho tehu som si krasne oddychla, kedze starsi si vie vela veci porobit sam a vzdy ma nechal pospat, ked ma silno lamalo na spanie 😀 atd...Keby som mala mat viac deti a po sebe, napr.s rozdielom 2 roky, tak by som musela mat ineho muza = to je realna matematicka uloha a vyriesena jednou vetou 😂
@luta13 jeeeeej to je uzasny pribeh a prenadherne babatko 😍 ty si dokaz toho ze zazraky sa deju 🙂 aj tvoj maly je zazrak ked sa tak podarilo, a tvoj muz podareny ze to musel predychat bol to isto velky sok 😂 sranda ze ta vtedy testy nenapadli v tej dobe take veci ako dnes neboli mozne ako my si tu napr davame fotky na mk 😀 nooo ja som test zatial nerobila lebo este asi pockam ci sa fakt nerozbehne kedze zatial sa jej nechce prist 😀 uvidime 😉
@luta13 a dalsia vyhoda mat vacsi rozdiel medzi detickami je, ze sa budes cítit velmi velmi dlho mladucka 🙂 to k detom je ina laska ako ku partnerovi 🙂 Nase ma od hlavicky po zadocek 6 cm a uz teraz s manzelom hovorime ze sme az na druhom mieste :D Ze uz ho nemilujem najviac na svete a ani on mna :D Tak to ma byt 🙂
Dievčatá od témy ale čo dnes varíte 🥕🍕
@olylili ja dnes nic 😂...Vcera som vysmazila kuracie kusky a predvcerom k tomu "v predstihu" spravila majonezovy salat...Trosku nezdrave, ale raz za cas neuskodi...Taku som mala chut na majonezu a rezniky...No mam 2 dni s varenim pokoj...Potom budem robit tekvicovo-smotanovu polievku, ci omacku - co vyjde, to bude, lebo tekvicka caka na mna v chladnicke...A za tym neviem, asi nejake bravcove fasirky a varene zemiaciky na petrzlene a masle 😉
Tak ze je všetko v poriadku mám kludovy režim mohlo to byť spôsobené zvýšenou aktivitou ale ze nie je toho moc a nie je tam čerstvá krv bábätko je v poriadku aj mi zakyvala maličká moja
@luta13 tie slzy teda stali za to 😉 krásnych chlapčekov mas, naozaj krasne babatenka a urcite aj princezná bude, bol by v tom čert, keby to nevyjde do tretice tak ako prajes 😘
@korytkaja dakujem, aj ja na teba budem myslieť 😘 sama som zvedava ako sme narástli za tri tyzdne 🙂 teraz inak aj ja sedím v praci s rozopnutymi riflami, aby ma netlačili 😀 a zo začiatku som mala taky vnútorný pocit, ze chlapec to bude, ale potom muž uvidel prvú fotku toho mini-pidi bábätka a prvé, co povedal, ze ved to je baba 😀 neviem ako na to prisiel, ale odvtedy bábätko oslovuje a prihovára sa ženským rodom. Ty mas nejakého tusaka, co to bude?

@korytkaja Dakujem, ano su krasni obaja, kazdy je vsak iny, kazdy ma inej farby oci a aj tvar hlaviciek maju iny 😉, no pritom su si velmi podobni 🙂