icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
9. feb 2017

@olylili segedín 😉

olylili
9. feb 2017

@luta13 hmmm mňam šalátik by som si aj ja dala ten by som jedla stále 😀

olylili
9. feb 2017

@karmela no vidíš dlho sme nemali 😝

luta13
9. feb 2017

@trblietava No testy ma veru nenapadli vtedy, predsalen doba je teraz "pokocilejsia" a pred 9 rokmi to bolo asi skor tabu este trosku, ze tehulkovanie a pisanie si o tom vsetkom detaily, ci uz o vytokoch atd. verejne na nejakom fore...Ale myslim, ze kedze som vtedy nebola ani na FB, ani nikde na sieti, tak prave preto ta moja "neinformovanost" a ani zeby som to nejak riesila vazne - vtedy som volala Dr., ten dal termin na kontrolu atd...No pri druhom tehu pred 2 rokmi som tu bola na MK stale daco sa riesilo,ci uz testy, ci priznaky, nechutenstvo, co jest, co nejest, plynatost a vselico mozne 😉...No Teba silno obdivujem, mas sakra vydrz netestovat a neist k Dr., ja by som bola uz davno asi na krvi na Tvojiom mieste, kedze minuly MS si nemala skoro ziadny a teraz zas nic...Ja si stale myslim, ze Ty si tehulka a ak nahodou ano, tak uz budes aj koncit prvy trimester, kym pojdes na vysetrenie 🙂...No kiezby to tak bolo prajem Ti to zo ❤...A pekny den Ti prajem taktiez 😘...A ANO, ZAZRAKY SA SKUTOCNE DEJU, LEN TREBA NA NE VERIT!!!...A PROSIT BOHA, AK V NEHO VERIS 😉

luta13
9. feb 2017

@karmela segedin som v zivote neskusala, no musim skusit...Problem je, ze tu knedlu nekupim v obchode a svoju si robit neviem, lebo sa bojim, ze ju poserem, tak som ju radsej este nikdy neskusala uvarit 😂

luta13
9. feb 2017

@kristinatina86 DAKUJEM Ti za krasne slova, kezby si mala pravdu...No cakam na Tvoju fotecku s brusenkom do IP 😉 a prajem vam krasny dnik 😘

korytkaja
9. feb 2017

@kristinatina86 uvidis budes prekvapena ako rychlo rastie 🙂 je to naozaj zazrak 🙂 a ked si predstavis co taky spuntikovia uz vsetko maju ❤ su to zazraky ❤ Ja som si zas myslela stale ze dievca 🙂 ale teraz postupom casu ma to opusta a nie zeby som si myslela ze chlapec, skor nechcem byt fixovana na to ze si budem mysliet jendo a bude to druhe 🙂 Ale nemam preferovane ziadne pohlavie, je mi to jendo 🙂 Len nech rastie a je zdrave, to si prajeme asi kazda 🙂 🙂 Ale kebyze si mozem vybrat vyberem si asi dievca 🙂

karmela
9. feb 2017

@luta13 zlato ani ja som kedysi nevedela variť a knedľa waaaa tiež nie..Ale dnes robím aj tu uz mi kysne 😛 A segin sa uz vari..Si sikula to by si zvládla 😉

@olylili ani my sme dlho nemali preto ho robím 😁 Aj mala ho má rada

miriamn76
9. feb 2017

@luta13 knedlu urobit je uplne jednoduche☺neboj tiez som ju nevedela

luta13
9. feb 2017

@zuzuliena1 Tak vyloz nozky a relaxuj...Som rada, ze drobuliatko je v poriadku 😉...Pohladkaj za mna brusen🤰😘ko

kristinatina86
9. feb 2017

@luta13 ked sa mi podarí vecer odfotiť, poslem 😉 krasny den aj vam 😍

miriamn76
9. feb 2017

@olylili ja mam zo vcera rizoto a srdce na smotane s knedlou☺

karmela
9. feb 2017

@miriamn76 ten doobedňajší krasne zosilnel mojko 😉 Cez deň máš asi silnejší moc ako prvý ranný 😉😘

luta13
9. feb 2017

@kristinatina86
@korytkaja babulenky, je nacase vybrat zo skrin tehu-nohavice, nie chodit z rozopatymi riflami a potom ich zas zapat, nech maju vase pokladiky miesto na santenie v brusku 😇😇

kristinatina86
9. feb 2017

@karmela Mnam, segedín milujem, teraz si mi chute narobila. Teraz som skoro stale hladna, každé dve hodiny musim nieco zjesť a ked sa nenajem, zostane mi zle. Ked to takto ďalej pojde, budem ako bomba 😀

karmela
9. feb 2017

@kristinatina86 ale neboj nebudeš práveže je zdravé papať viac krát za deň 😉

luta13
9. feb 2017

@karmela
@miriamn76 no musim sa na ten segedin teda odhodlat, potom sem hodim fotku, ak mi to vyjde...No kedy to bude, veru netusim 😂😂😂

sticker
luta13
9. feb 2017

@kristinatina86 Dakujeme, budem cakat na fotku, no ved neponahla to 😉

kristinatina86
9. feb 2017

@korytkaja ja ked si kazdy tyzden čítam, co sa s bábätkom deje, tak sa nestiham diviť, naozaj je to zázrak života ❤ aj ja v kútiku srdca túžim po dievčatku, ale nieco mi hovori, ze to bude chlapec, tak sa nechame obidve prekvapiť 🙂 v konečnom dôsledku je to naozaj jedno, len nech je vsetko v poriadku a babo je zdravé 🙂

korytkaja
9. feb 2017

@luta13 myslim ze tehu by mne boli asi este velke 🙂 ale buduci tyzden pojdem asi na nakup 🙂

karmela
9. feb 2017

@luta13 zlato moja knedľa vyzerá ako postihnutá väčšinou ale hlavne že sa dá zjesť 😂😂😂😂

olylili
9. feb 2017

@miriamn76 mám rada srdce na smotane len teraz mi je zle keď mám krájať mäso 😀

slniecko26
9. feb 2017

Ahojte dievcata zajtra idem k lekarke tak som si urobila este jeden testik aby som sa ukludnila ze je zatial vsetko v poriadku. Dufam ze to naozaj bude vsetko v poriadku!!! Neviem ci nieco lekarka na sone uvidi. Dnes by som mala byt 5tt+0.

nivea777
9. feb 2017

@slniecko26 uvidí vačok,srdiečko ešte asi nie

slniecko26
9. feb 2017

@nivea777 budem sa tesit ak sa tam nieco ukaze a uvidim, ze zatial je vsetko v poriadku 🙏

karmela
9. feb 2017

@slniecko26 uz verím že bude všetko v poriadku -celé tehu krásny testik 😉

luta13
9. feb 2017

@karmela postihnuta knedla 😂

sticker
luta13
9. feb 2017

@slniecko26 nadherny testik, uz silnejsi asi ani nemoze byt...Krasa!!!...No zajtra si uzi informacie od Dr., verim, ze budes usmiata od ucha k uchu od radosti a nezabudni na nas, potom podaj info, nech sa skerime s Tebou 😉🤰😀

miriamn76
9. feb 2017

@olylili ja som ho pomlela😀

miriamn76
9. feb 2017

@slniecko26 wau tak to uz su riadne kolaje😀tento krat uz to bude az do uspesneho konca