icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

slniecko26
9. feb 2017

@karmela
@luta13 dakujem Vam!!!! Urcite Vam dam vediet ako som dopadla. Dufam ze Vam napisem same dobre spravy 🙏

luta13
9. feb 2017

@korytkaja myslim, ze tehu gate Ti budu ako uliate...Ja ked som nezapala rifle pri prvom tehu, tak som hned isla kupovat tehu mencestraky, kedze to bolo v decembri - 3 mesiac tehu 😉 a na tom nadsitom bavlnenom pase na brusko bola guma na stiahnutie na pase, takze cele tehu mi boli super...Teda do jari...Potom som uz riesila jarne a letne, kedze mi bolo teplo cele tehu ako v pekle 🙂

slniecko26
9. feb 2017

@miriamn76 dakujem a verim ze tento krat to bude aj u teba krasne tehotenstvo az do uspesneho konca 🤰 🙏

luta13
9. feb 2017

@slniecko26 Nezabudni "slniecko nase" na usmev 🌞😘

luta13
9. feb 2017

@miriamn76 dostala som IP od Karmely...WAU, krasne silnie ❤🤰😘...tesim sa ako male decko s Tebou!

karmela
9. feb 2017

@luta13 no jedna knedľa je uz hotová a fakt je postihnutá 😂Ja len take viem hoci sa snažím 😛 Taká veľká mi vyšla vyzerá ako chlieb 😂 A je hnedá lebo ja robím zo 100% špaldovej muky no kuk na ten postih chudacka 🙈 Baby nesmejte sa varím chutne snáď no chuti mojej rodine aj známym len nevyzerá naj

korytkaja
9. feb 2017

@kristinatina86 presne zdravie je najdolezitejsie 🙂 verim ze obe nase babatka budu zdrave ako repa 🙂 bývalo ti inak zle ? 🙂

korytkaja
9. feb 2017

@luta13 no popozeram teda 🙂 moje brusko je zatial taketo aj jed polovica z neho je fald 😀 a je to fotene vecer tak viac nafuknute.

karmela
9. feb 2017

@korytkaja máš krasne tehu brusinko a kde máš akože fald? Ja mám teraz take a niesom tehu 🙈

korytkaja
9. feb 2017

@karmela ono to na fotke nevidno ale realne je hore len tuk miminko je nizsie 🙂 a dakujem ❤

patkaamirko
9. feb 2017

@korytkaja To verím.Nás až doma napadlo všetko čo sme sa chceli opýtať a tak..Ale boli sme tiež takí šťastni že sme úplne zabudli na všetko 🤗 Pekne narástol drobcek, juj to je také krásne 😇
Niee oni tuná ani nerobia dlho, nemajú to radi,vraj to škodí bábätku 😏 Tak vzdy len rýchlo pokukaju či bije srdiečko, sem tam ukážu keď sa dá ručičky nožičky nostek a už to vypínajú 🙁 taká rýchlovka..
Ale tešíme sa na to 4D čo pôjdeme.. 🙂

miriamn76
9. feb 2017

@luta13 dakujem moja uvidime ci to bude bojovnik a udrzi sa 😘😘

patkaamirko
9. feb 2017

@korytkaja Ved máš krásne brušenko 😇
To skôr ja mam fald..No naozaj..Tak trošicku len 😃😃😃
Pekne ti rastie, teším sa 🙂

patkaamirko
9. feb 2017

@luta13 Ahoj, ja som skúšala a dopadla na prd 😂😂😂😂😂😂😂😂

korytkaja
9. feb 2017

@patkaamirko ďakujeme Pati 🙂 ano ano utz by sa ani nemal dlho, však doktori vedia najlepšie koľko si môžu dovoliť 🙂 ja preto ani tym anglesoundom sa nechystam moc pocuvať, neviem teda presne na akom principe to funguje, ale je to asi nieco podobne. Skor len tak sem tam skontrolovat srdiecko, To kým pojdete na 4D tak uz bude zas o kusok vacsie mimi budes sa pekne kochat 😍

patkaamirko
9. feb 2017

@miriamn76 Ahoj moja, neboj sa,uvidíš je dobre a drobček sa tam pekne vývyja.. Možno je to naozaj normálne, neviem..Ved ja som tiež krvacala aj toto tehu, čerstvú krv dom mala, aj so zrazeninkou..A bábo je spokojné 🙂 veľa ľudí mi vraví že možno som mala mat dve a že druhé odumrelo.m 🤔
Radšej chod k Dr. Ten ti lepšie povie, vyšetrí ťa a veru podľa mna ti dá duphaston alebo si kúp femibion.. Drzim Ti palčeky, všetky čo mám 😉

miriamn76
9. feb 2017

@patkaamirko uz som bola nedal mi nic ze pokial nevie ci to je tehu tak mi nic neda. Mam dojst o tyzden

patkaamirko
9. feb 2017

@korytkaja Rozhodli sme sa že pôjdeme prvý týždeň marcový 🙂 to budem nejaký 17tt ( asi v prebiehajúcom 17tt ) ❤
Áno to bude zase väčšie, a teším sa už keď nám tam povedia pohlavie, asi to psychicky nezvládnem a pôjdem v ten deň nakupovať vecičky 😂😂😂😂😂😘
Áno ja som tiež už pár dní nepočúvala srdečko radšej, aj keď muž včera veľmi chcel...

patkaamirko
9. feb 2017

@miriamn76 Aha.......
Tak si kúp aspoň femibion.Ved tŕň nie je na predpis či ?

maja129
9. feb 2017

@miriamn76 ti mohol aspon krv vziať na hcg, jedine, žeby si si ju dala sama vziať v laboratoriu ale platí sa za to a to už by si vedela na čom si, resp. si môžem sama kupiť ascorutin, tým nič nepokazíš

miriamn76
9. feb 2017

@patkaamirko nie nie je kuknem ho v lekarni

miriamn76
9. feb 2017

@maja129 ja som vedela ze tam pojdem zbytocne ze nic neurobi. Ked som mu pri beznej prehliadke povedala ze kolko sa snazime o mimi tak lem.mykol plecami ze ked som tri krat otehotnela tak problem otehotniet nemam

maja129
9. feb 2017

@miriamn76 To čo je za prístup lekára? ja ked som to povedala mojej, že sa snažíme, tak hned na další cyklus na hormonálny profil či je všetko v poriadku, ultr. v čase ovulky....

nivea777
9. feb 2017

@miriamn76 ja by som mala mať doma duphaston ale pokiaľ by ti to prišlo tak už aj pôjdeš k nemu :( najskôr pondelok by ti to prišlo.. nemám ho síce veľa,asi na 3-4 dni

nina4
9. feb 2017

@foxinecka888 no to nič pockaj zo týždeň a skús ak nepride MS znovu 😉

nina4
9. feb 2017

@miriam111111 jeej mojenko 😘.No zatiaľ sa tešime opatrne 2.3.ideme na potvrdenie na sono a potom začne ten tehu kolobeh s poradňami 😊 ale zacinaju uz tehu nevolnosti spoteneho cloveka ucitim na na dialku a potom ma naťahuje ak mača 😊 ale si vravim to je dobre ason je bublinka ok 😄

miirka25
9. feb 2017

baby, MS mi mešká už 7 dní, testy mi ukazujú iba duchov, kedy myslíte, že je správny čas ísť k lekárovi? Kamoške sa stalo, že išla takto skoro a prišla o bábo, keď jej robil vnútorné sono. Rozmýšľam, že počkám do konca mesiaca.

nivea777
9. feb 2017

@miirka25 určite neprišla o bábo kvôli sonu.testy by ti mali silnieť,tak si porovnaj obdeň robené testy..Ak tam rozdiel nie je tak pravdepodobne nie si tehotná a máš len nejakú "poruchu" a najlepšie k dr je ísť tak v 8tt

miriamn76
9. feb 2017

@nivea777 a mozem to brat len tak ked mi lekar nedal?

kotatko1232
9. feb 2017

@miriamn76 ja si myslim ze ano mozes.pri tych liekoch by sa ti malo babenko udrzat..lebo za ten cas MS nedostanes ak nahodou nieco..
Ale verim tomu ze pojdes na Sono a bude mat mala Bublinka...