Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko moja nemyslí na to že to bola zátka možno fakt iba výtok tie sú hocijaké v tehu
@patkaamirko zátka sa neobnovi...Plodová voda sa dopĺňa a obnovuje a čo sa týka serklaze robí sa len za určitých okolností,myslím že pri odídeni zatky by nič nevyriešila,skôr by mohla uškodiť
@patkaamirko fuuuu tak to neviem ale skúsim ti zistiť lebo teraz uz má jedna 25r a druhý 17r snáď si budú pamätať
@butterfly333 tak neviem asi ide aj o diagnózu alebo čo
@patkaamirko moja aj mna pri oboch tehu zašivali a to už v 19tt. A potom bolo všetko v poriadku. Aj ked som musela lezat cele tehu som nemohla z postele no pre deti som to vydržala pri oboch. Držím palce aby to bolo v poriadku.
@nivea777 však Hej ale po odchode zátky sa krcok otvára...
@olylili tak to neviem no ja som uz 5x potratila.
@olylili Moja toto vytok nebol..Bol to hlien.. dost pevný.
@butterfly333 Ach moja Ďakujem, no to si musím ešte počkať do 19tt 🙁 Mávam vytok ale toto nebol vytok určite.A zase výtoku až tak veľa nemám.Väčšinou len tsky fľak mokrý na gatkach, čo som si myslela že je to plodova voda..Neviem..Bolo to lepkavé 😖😖
@patkaamirko bože neviem všade čo čítam pisu len o začínajúcom pôrode a otváranie krčka ženy pociťujú že je to bodava bolesť neviem ti vôbec poradiť čo ako
@patkaamirko verim moja ze bude všetko v poriadku držím moooc palce. Neviem či by si nemala ist radšej k dr. Byvaš tu na Svk?
Žienky možte mi poradiť vysvetliť.Mam teraz menzes taky všeliaky,nasadila som si alchemilku čajiķ-tak popijam,včera mi prišla materska kašičķa tak som študovala davkovanie-uživa sa po skončeni menštruacie.Tak a teraz som jeleň mam si nasadiť po skončen8 menzesu kašičku a alchemilku čajik prestať piť.Či?ako mám tomu rozumieť?Ďskujem za rady🙂
@patkaamirko keby si už bola fakt v tom 19-20tt ty si len v 13-14 tak sa to možno kludovym režimom dá do poriadku
@eliska1986 ja som si sem tam aj alchemilku urobila
@butterfly333 nie prave to že byvam v uk :(
@patkaamirko ahaa tak to neviem ako to tam funguje. No ja som mala dobreho gyn a hned ma poslal do nemocnice na zašitie.
@patkaamirko nestresuj.viem ze to tazke lebo si uz o babo prisla ale mysli pozitivne.zatka by mala byt z primesou krvy taka ako do ruzova.ak si vcera mala styk moze byt ze je to z toho.vytoky pocas teho mozes mat vseliake.hlienova zatka moze odist aj dva mesiace pred porodom,najhlavnejsie je aby si nemaa bolesti,neotvarala sa alebo aby nevytekala plodovava voda.vytoky neries pokial ta dole neboli.len bud v klude.skus si najst nieco aby si nato nemyslela lebo clovek si vela namysla po zlych skusenostiach.a to neni dobre na psychiku.
@butterfly333 mna zasivali pri poslednom lebo stvrty sa narodil skor.ale velmy to nepomahalo.dlho som si polezala v nemocnici
@olylili ved toto :( modlím sa ..bože vždy keď si myslím že je všetko ok q že sa nič nemôže stať, tak sa vždy niečo pokasle. ..
Ale je pravda že pri malom som mala tu zatku bielu..Toto bolo také viac priesvitné ale tiež takej konzistencii
@ala82 ja som ležala v nemocke pri oboch skoro cele tehu.
@ala82 zátka nemusí byť len s krvou..Ani pri malom som nemala zatku a krvou..len čistú bielu som mala..Toto bol hlienovite nie vytok..uvidíme čo sa bude diať.. Možno sa voľačo bude a možno nič. pôjdem si asi dať pozret krcok.. musim si voľačo vymysliet,inak ma na pohotovosti nepozru
Inak Ďakujem za srdiečko čo som dostala 😘😇 si zlatá,darkyna 🙂
@patkaamirko neboj vsetko bude ok.
@soncita22 zaujimave predvsazatia🙂Držim ti palce.Aj ja som si taketo nieco založila🙂
@ala82 Napriek tomuto tomu ešte stále verím 🙂
@patkaamirko rada sa stalo ❤
@patkaamirko podľa mna potom to nebola tá zátka, ak si dobre spomínam ty si mala nejaký hematóm na začiatku tehotenstva, možno nejaký zvyšok sa uvolnil
@looola Ako to myslíš ? Čo sa malo akože uvoľniť ? 🤔
@looola Na Sone by to videla Dr. že ?

@olylili lebo mna vzdy okolo 19tt zašivali pri oboch tehu. Ja som sa vždy otvarala tak ma zašili už okolo 19tt.