icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

maja129
10. feb 2017

@slniecko26 bolelo ma dosť podbruško ked som ho nebrala, ked som ho začala brať tak už pomenej a hlavne psychicky taka som kľudna

olylili
10. feb 2017

Ďakujem dievčatá za rady😉

matka295
10. feb 2017

Baby moje. Dnes som bola u gyndy a robí mi HP. Zatiaľ mal len výsledky progesterónu 2,44 je to veľmi nízke keďže škála normy sa začína od 10,62 ... Gybda vravela že mi na to dá utrogestan. Máte niekto skúsenosť s takým problémom? Výsledky ostatných hormónov budú v pondelok.

luta13
10. feb 2017

@soncita22 Krasne ciele mas!...No kupu veciciek, ci zariadovanie detskej izby, alebo pozeranie kocikov, by som nechala az na zaciatok druheho trimestra - hovori sa, ze ak zena skor kupuje, ako treba, nemusi tehulkovanie vyjst podla predstav atd...No ja som pri prvom kupovala vecicky az po ukoncenom prvom trimestri, ktory sa povazuje za rizikovy, no jasne, ze to nemusi byt Tvoj pripad - ani moj nebol 😉...Ja len vo vseobecnosti, ako som sa na to pozerala ja 😉...No zaciatkom druheho trimestra som uz nakupovala malicke dupacky, ponozticky, bodynka, plysacika univerzalnej ruzovo-modrej farby (bol to mysiak), kedze som este nevedela pohlavie babätka atd...No az potom, skor nie 😀...No je to len Tvoje rozhodnutie...Skor by som sa teraz zamerala na ovulku, ovutestiky a plodenie nechala volne plynut - samozrejme mala lasku s muzom cez plodne obdobie a prosila Boha, nech ma uz konecne pozehna a da mi do lona zdrave dietatko...No planiky mas ozaj nadherne, mas inspiraciu takto si to aj citat, ked otvoris tento diarik zazracny...Verim, ze coskoro do neho nalepis tehutestiky, ktore budu krasne tmavnut a budes si zapisovat, co si kupila ("naskreckovala") pre babätko, ktore Ta uz bude hriat pod srdieckom ❤...Prajem Ti to, nech sa Ti snik splni co najskor 😉...Boh Ta zehnaj! 🙂🙏

luta13
10. feb 2017

@trblietava Krasne si mi napisala po polnoci, Dakujem! 😘...No nebudem to tu rozpisovat vsetko zas, ale verim, ze budes tehulka a ze budes stastna...Jedine co Ti budem stale dookola opakovat je len prosba do Neba so slovami BOH TA ZEHNAJ! 😀...Prajem Ti krasny dnik...A ano, co ma prist, pride a coskoro 🙏😘

karmela
10. feb 2017

@matka295 moja nemám stym skúsenosť len ti želám aby tabletky pomohli a bola si čím skôr tehu

ala82
10. feb 2017

@patkaamirko nieje zaco.ani neviem kolko ich islo 😊

luta13
10. feb 2017

@soncita22 Ahoj, no skusala som fotku poprerabat, no asi tu nikto nic neuvidi, no ja som asi ozaj blbec a vidim slabuckeho minidusika...Jednoznacne testuj zas o 2 dni, nie skor 😉...Drzim palceky, no dufam s Tebou, ze tam daco bude...Nechcem tu kazdej z vas trepat, ze ste tehulky, je to len moj nazor 😉...Pekny dnik prajem 😘
@karmela kuk, ci nevidis nic?

meli8412
10. feb 2017

@luta13 Moja, si taká drobrá duša, že všade by si videla 2 čiarky, ale na tomto fak mini-pindi dušíka aj ja vidím, ale musí samozrejme počkať, aby bolo vidieť aj bez prerábania. Držíme palce

luta13
10. feb 2017

@slniecko26 Slniecko moje usmiate 🌞, snad si uz teraz stastna, ze je vsetko ako byt ma...Verim, ze nabuduce uz uvidis aj drobceka svojho krasneho...Zatial sa setri a uzivaj tehulkovanie...A tes sa na dalsie sono 🤰😘

karmela
10. feb 2017

@luta13 viem co myslíš vidím obrys len svetlý co si upravila..Tak snáď to nebude kanalik ale ta ozajstná druha pici mini dušička 😊

luta13
10. feb 2017

@meli8412 Dakujem...No som rada, ze nie som slepa...Ja som robila v jednej firme kontrolorku kvality a aj na pase...A potom 3 roky doma na MD...Ked som sa vratila, hned prvy tyzden ma volali ku kazovym kusom, ktore boli vratene nasej firme, ze su kazove!...Ze mam to ja popozerat, zevraj mam vyborne oci, tak som im tam hned nasla vizualne zopar chybiciek 😉...Takze dakujem Bohu, ze oci mi zatial sluzia dobre.!..A popritom verim na zazraky a na dusikov tiez 😉

trblietava
10. feb 2017

@luta13 dakujem ti 😘 aj tebe prajem krasny den plny dobrej nalady 🙂 verim ze raz budem tehulka ale kedy to je vo hbiezdach zatial 😀 asi sa uz ms rozbieha pomaly tak som zvedava co z toho zas bude 😀

luta13
10. feb 2017

@karmela skusala som menit farby, tiene no volnym okom ju tam vidim, ked sa prizriem, lenze chcela som ju nejako zvyraznit, no neslo mi to uz lepsie...Ale ked bude najblizsi testik silnejsi, tak to pojde lepsie s tou upravou 🙂

karmela
10. feb 2017

@trblietava určite budeš tehuľka tento rok to vijde všetkým cakatelkam že sa z nás stanu šťastne a vysmiate tehulky

karmela
10. feb 2017

@luta13 ja viem zlatko ty si dobrá dušička co tu s nami zdieľa všetkých duchov na teste ci podporuje tehulky ci čakateľky 😘 Tak o 3-4r ta budeme povzbudzovať zase aj my na tvoje tretie-dievčatko 😊

trblietava
10. feb 2017

@karmela dakujem 😘 ty si dalsia uzasna osobka ❤ urcite to tento rok dame vsetky snazilky 😇 pekne ho odstarovala miriam 😉

luta13
10. feb 2017

@trblietava no o rozbiehajucom sa MS radsej pomlc, uz sa Ti raz rozbiehal a nic z toho 😉...No uvidis, co bude...Drzim palceky 😀

luta13
10. feb 2017

@karmela Dakujem...No Misko sa uz doliecuje a Sebastianko je dnes zahlieneny az az...No vsetko my zvladneme...V noci pekne spinkal, obcas zakaslal, inak pohodka...😉

trblietava
10. feb 2017

@luta13 ved prave 😂 sa rozbieha od 7.2 a bolesti stale...ale dnes rano to uz vyzeralo na ms a idem na wc a nic tak neviem ci to uz prebieha ms ci co...neviem bo v kazdom pripade ked ma prist ze nie som tehu nech pride normalna a nech ma tak nenatahuje 😈

luta13
10. feb 2017

@miriamn76 Citam Tvoju diskusiu s majou129 a teda kasli na ludi...Co tam po nich, ze budu cumiet na Teba s kocikom, nech zavidia, aka si mladica a este aj sikovna, dobra matka a babka zaroven 😉 😉 😉

luta13
10. feb 2017

@matka295 Drzim Ti silno palceky, nech si co najskor uplne v poriadku a nech mozes spokojne potom tehulkovat - posielam ❤ 😉

lela123
10. feb 2017

@luta13 nevieš ako patkaamirko?

matka295
10. feb 2017

@karmela ďakujem ti moja ❤

kotatko1232
10. feb 2017

@luta13 ja tam vidim

matka295
10. feb 2017

@luta13 ďakujem moja ❤ veľmi mi to pomáha že tu mám vo vás podporu. 🙏 a ďakujem za❤

miirka25
10. feb 2017

Tak mam prekvapenie vas 🙂

ivankalaco
10. feb 2017

miirka25 Gratulujem ❤ ja som taký mala 6.2. 🙂

miriamn76
10. feb 2017

@luta13 ved ja na nich kaslem😀

kotatko1232
10. feb 2017

Babulky ako je to mozne ovulku som uz mala 6.2 a dnes na papieri som mala trosku ako keby natahovacieho hlienu...ale uz som mala po ovulke biely vodnaty