Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 moja ja som to už brala no mne nepomohlo.
Ahojte. Dnes alebo zajtra mam dostat menzes. Kedze nemam priznaky ako obvykle pred nim, rano som si len tak spravila test. Bol negativny, aj ked sa mi az tak nepozdaval. Viem, ze je aj tak skoro na robenie testu, takze som neocakavala ziadne jasne vysledky. Po dvoch hodinach som si len tak ten test zase pozrela a teraz tam bola jasna aj ked slaba ciarka, neviem ci je to este duch ci nie, proste to vidno, aj ked nie je silna. Viem, ze po takom case moze byt test skresleny, ale nikdy predtym sa mi to nestalo, vzdy bol aj po niekolkych hodinach test jasne negativny. Nijak sme sa o babatko nesnazili, cize som teraz trochu nervozna, co si o tom mysliet. Moze ten duch nieco znamenat, ci nemusim stresovat?
@cervenaruza123 ukáž ten test
@cervenaruza123 hod foto
@olylili Pozeram, ze uz to tam ani nevidno a na fotke uz vobec nie. Mozno sa mi to len zdalo pod inym svetlom. Nie je uplne cisty (co mi na spokojnosti nepridava, ale co uz), ale musim sa riadne pozriet, aby som videla toho "ducha" 😀. Taze asi to nic nebude. Ak nepride menzes, tak testnem v pondelok a uvidime.
@soncita22 po namoceni do H2O, vidim stale rovnake minidusiky, takze voda asi nepomaha nicomu, neviem, ci este slabsie nie su teraz testiky...😉...Pichanie v podbrusku byva uhniezdovanie, alebo roztahovanie maternice...Mna tak obcas pichlo, az som sa zlakla, co sa deje...Neskor to prejde, neviem ale presne kedy 🙂
@cervenaruza123 skupiny dať sem foto neboj kuknem 😉
@cervenaruza123 teraz az citam Tvoj prispevok...Aj ked si to uz vopred odpisala, zeby na teste mohli byt nejaki duchovia teraz, aj tak sem pridaj jeho fotku, nech Ti na to pozrieme...A "nehadz flintu do zita", kym nie je MS, stale je sanca, ze si tehulka...No tak sup sem s testikom na "vyvolavanie duchov" 😉
@cervenaruza123 cakame na testik ruzicka cervena 😉...🌹🌹🌹
@barborapavlikova Drzim palceky na najblizsi cyklus, nech si na testiku najdes vytuzene //...Boh Ta zenaj! 😀
@luta13 Na ktory dpo by uz mohol byt nejaky duch??
ahojte nemyslela som si,ze budem niekedy pisat tuto spravu... na poslednej poradni som miesto tehuknizky dostala pozvanku na kyret... babenko sa nevyvija ako ma, nenasiel ani srdiecko, povedal ze na 99% nic z toho.. hned sa pytal, ci som neprekonala nejaku virozu.. ja, ze som zdrava ako ryba a keby mi nemeskal menzes a neboleli ma prsia, tak ani neviem, ze som tehotna... vraj sa to zastavilo asi v 9 tt.. ukazal mi obrazok a fakt babenka vypadaju aj podla vasich obrazkov inac... spustilo sa mi dnes neco ako kramy, tajne dufam, ze sa maternica vycisti sama a ja nebudem musiet na zakrok... mal by byt v najblizsich dnoch... v pondelok idem este na kontrolne sono a potom sa uvidi... este, ze o tom vedelo len zopar ludi, nechcela by som teraz kazdemu vysvetlovat, ze mimi uz nie je... ani moja mama to nevie... casom jej to mozno poviem.. ked sa znova zadari.... lekar odporuca pockat tri cykly.... ufff to je pre mna strasne dlho na to, ze sme na to prve cakali 10 mesiacov.... ale tak ak to musi byt, tak pockame.... teraz si len zelam nech to vsetko dobre dopadne a ja som cim skor ready na dalsie snazenie..... asi si dam trosku pauzu od MK, alebo mozno ani nie, lebo vzdy ma potesi, ked si niekto najde noveho dusika.... ked sa dam dokopy, znova budem hladat dusikov s vami.... vsetkym vam zelam len to najlepsie, nech si najdete // a potom nech uz nam sem davate len dobre spravy o kazdom dalsom tyzdni a mesiaci vasho tehulkovania a potom nam dufam ukazete aj vysledok vasho tehulkovania... krasne a zdrave babenka vam vsetkym prajem 😉
@kotatko1232 na 10dpo 😊
@luta13 Jaj, ja som ho uz vyhodila 😀. Ale fakt na nom uz nic nebolo vidno, absolutne nic ked som naposledy pozerala, ani tolko, ako predtym, ked som tu pisala druhykrat, preto siel do kosa. Nakoniec, aj keby som bola tehotna, je este skoro na test, este by nemusel nic ukazat. Urobim aj zajtra rano a ked bude zase nejasny, tak hodim foto.
@miriamn76 velmi som plakala a este aj budem, ale mam vnutorny pokoj, pocit , ze vsetko to bude dobre a to mi brani v tom, aby som sa zabanovala, aby som sa opustila.... idem dalej... maternica sa vycisti sama ci s pomocou lekarov, posilnim ju alchemilkou a ako citam posledne debaty, tak mozno aj materskou kasickou a ideme na to.... nevzdam to 🙂 coskoro tu pridam dalsieho testoveho dusika 🙂

Ahojte kočky,po dlhej dobe sa ozývam. Posledne čo som dávala foto testu- nič Z toho.nevadi ideme ďalej. Kúpila som inofolic A folandrol A fičíme 😄 začala som jesť aj včeliu materskú kasicku - no A vždy ráno ma Z toho naťahuje 😄 snažím sa všetky "klapky" zatvoriť A nejako to dať,ale aj tak.mali ste to aj vy tak? Chcela som to naordinovat manželovi, ale asi by ma niekam poslal 😄 jasné že treba si zvyknúť na tu (ne)chut.vsetko pre naše vytúžené detičky zvládneme. Inak pekne sa tu rozrastame, len tak ďalej <3