Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
❤
@miriamn76 neskusala si este test ci je tmavsi?
@kotatko1232 skusala no moj fon dobre nefoti a teraz som v robote
@miriamn76 a je tmavsia??🙂
@kotatko1232 ano
@ikonica Moja je mi ľúto... Veľmi Ti držím palce, aby ti to rýchlo ubehlo, a dala nám sem pozitívny tehu testík a už s úspešným koncom.Myslím na Teba ❤
Ja momentálne som tiež v nemocnici a čakám na izbe až dačo somnou budú robiť 🙄 Zatiaľ mi len dali košeľu, a zmerali tlak...
@patkaamirko bože a čo sa deje dúfam že všetko ok
@patkaamirko kvoli comu si tam? Co sa stalo? Zas ten vytok?
@ikonica Mrzi ma to. Viem, co prezivas. Ale musis verit, ze vsetko bude dobre. Ja tiez verim. Mam to za sebou 2x, teraz riesime vysetrenia, zatial mam vsetko ok. Tak verim, ze to bola len blba nahoda a najblizsie to uz zvladnem do uspesneho konca. A tebe prajem aby si co najskor, ako budes moct, otehotnela a v stasti donosila. Drz sa. Preboli to. Ale nikdy nezabudnes na svojho anjelika.
@patkaamirko Ahoj. Co sa stalo? Dufam, ze ste v poriadku.
@ejuska2586 Ahooj ako??
@patkaamirko ach jaj tak sa len držte a nech je všetko v poriadku🙏
@ejuska2586 ano verim, ze sa nam to obom podari... citam teraz pribehy bab, ktore si tym presli a pomaha mi to... hlavne ak potom vidim, ze dalsie tehu malo stastny koniec 🙂
@patkaamirko Čo sa stalo? Odišla ti zátka? Mala si temesvary test poz?
@matka295
@patkaamirko dakujem baby...
patka drzim palce nech ste v poriadku!
Žienky potrebujem poradiť mala ste niektorá cystu na vajecniku a praskla vám mám bolesti na tej strane kde je tá cysta teraz keď ležím má to až tak neboli dr.povedal že praskne počas menštruácie ale tá mi neprišla 6dni mešká je mi trochu aj zle čítala som že keď praskne to nieje sranda prosím poraďte mám ísť radšej na pohotovosť keď má už tak moc neboli ďakujem
@patkaamirko silno drzim palce nech je vsetko ok nech to neni nic vazne.dufam ze to neni plodova voda
@olylili ďakujeme 🙂
@ikonica Ďakujem moja 😘
@patkaamirko hned ako budes nieco vediet tak napis dufam ze budete v poriadku
@ala82 neviem ešte nič, nerobili mi testy, ale pozerali krcok vraj je zavrety, ale tu kačicu zo mňa vybrala krvavú..
@miriamn76 Ďakujem moja, no zatiaľ viem len to že mám krcok zavretý...Uvidím ešte čo mi povedia..
@patkaamirko normalne to z tebou prezivam.a co nato povedali.preco ti nerobili test na plodovu vodu.mozno to neni voda,babo ti moze tiskat na moc.mechur alebo ci nemas zapal.z toho mozu bit aj bolesti dole a aj vytok
@meli8412 Ahoj aký je to test? Mne este zatila nič nepovedali, len mo pozreli krcok a vraj je zavrety...

@ikonica ďakujem budem sem priebežne písať ako pokračuje tehu. A aj vám praje úspešne budúce tehu.