icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

cvikla12
11. feb 2017

@ikonica ďakujem budem sem priebežne písať ako pokračuje tehu. A aj vám praje úspešne budúce tehu.

ikonica
11. feb 2017

@miriamn76 a drzim nam obom palce, nech take daco uz nemusime zazit.. teraz hlavne tebe, lebo ako vidim, tak si si konecne nasla dusika.... silno drzim paluchy, nech to pekne pokracuje, silneje, rastie, vyvija sa a potom sa v pohodke narodi zdrave a krasne 🙂

miriamn76
11. feb 2017

@ikonica treba sa z toho vyplakat a aj ked uz nikdy na to malicke nezabudnes treba mysliet pozitivne. Co sa stalo sa nezmeni a verim tomu a vsetky ti tu budeme drzat paluchy aby bolo z dusika ktoreho sem cosloro das krasne zdrave babo ❤

miriamn76
11. feb 2017

@ikonica dakujem moja no strach je tam obrovsky

ikonica
11. feb 2017

kotatko1232
11. feb 2017

@miriamn76 neskusala si este test ci je tmavsi?

miriamn76
11. feb 2017

@kotatko1232 skusala no moj fon dobre nefoti a teraz som v robote

kotatko1232
11. feb 2017

@miriamn76 a je tmavsia??🙂

miriamn76
11. feb 2017
matka295
11. feb 2017

@ikonica to mi je veľmi ľúto 😑 držím ti palce a prajem veľa síl 🍀

patkaamirko
11. feb 2017

@ikonica Moja je mi ľúto... Veľmi Ti držím palce, aby ti to rýchlo ubehlo, a dala nám sem pozitívny tehu testík a už s úspešným koncom.Myslím na Teba ❤
Ja momentálne som tiež v nemocnici a čakám na izbe až dačo somnou budú robiť 🙄 Zatiaľ mi len dali košeľu, a zmerali tlak...

olylili
11. feb 2017

@patkaamirko bože a čo sa deje dúfam že všetko ok

miriamn76
11. feb 2017

@patkaamirko kvoli comu si tam? Co sa stalo? Zas ten vytok?

ejuska2586
11. feb 2017

@ikonica Mrzi ma to. Viem, co prezivas. Ale musis verit, ze vsetko bude dobre. Ja tiez verim. Mam to za sebou 2x, teraz riesime vysetrenia, zatial mam vsetko ok. Tak verim, ze to bola len blba nahoda a najblizsie to uz zvladnem do uspesneho konca. A tebe prajem aby si co najskor, ako budes moct, otehotnela a v stasti donosila. Drz sa. Preboli to. Ale nikdy nezabudnes na svojho anjelika.

ejuska2586
11. feb 2017

@patkaamirko Ahoj. Co sa stalo? Dufam, ze ste v poriadku.

kotatko1232
11. feb 2017

@ejuska2586 Ahooj ako??

patkaamirko
11. feb 2017

@olylili
@miriamn76
Ahojte, no koli tej zatke a myslím že dnes zomna vyšla trošičku plodova voda 😲 l tomu cikam kazdych 10 sekúnd..Proste vyjdem z wc už utekám naspäť.Nevydržím ani vedľa v obchode a dnes om.musela dva krát vystupit z autobusu koli cikaniu.

olylili
11. feb 2017

@patkaamirko ach jaj tak sa len držte a nech je všetko v poriadku🙏

ikonica
11. feb 2017

@ejuska2586 ano verim, ze sa nam to obom podari... citam teraz pribehy bab, ktore si tym presli a pomaha mi to... hlavne ak potom vidim, ze dalsie tehu malo stastny koniec 🙂

meli8412
11. feb 2017

@patkaamirko Čo sa stalo? Odišla ti zátka? Mala si temesvary test poz?

ikonica
11. feb 2017

@matka295
@patkaamirko dakujem baby...

patka drzim palce nech ste v poriadku!

dadulka271
11. feb 2017

Žienky potrebujem poradiť mala ste niektorá cystu na vajecniku a praskla vám mám bolesti na tej strane kde je tá cysta teraz keď ležím má to až tak neboli dr.povedal že praskne počas menštruácie ale tá mi neprišla 6dni mešká je mi trochu aj zle čítala som že keď praskne to nieje sranda prosím poraďte mám ísť radšej na pohotovosť keď má už tak moc neboli ďakujem

ala82
11. feb 2017

@patkaamirko silno drzim palce nech je vsetko ok nech to neni nic vazne.dufam ze to neni plodova voda

patkaamirko
11. feb 2017

@olylili ďakujeme 🙂

patkaamirko
11. feb 2017

@ikonica Ďakujem moja 😘

miriamn76
11. feb 2017

@patkaamirko hned ako budes nieco vediet tak napis dufam ze budete v poriadku

patkaamirko
11. feb 2017

@ala82 neviem ešte nič, nerobili mi testy, ale pozerali krcok vraj je zavrety, ale tu kačicu zo mňa vybrala krvavú..

patkaamirko
11. feb 2017

@miriamn76 Ďakujem moja, no zatiaľ viem len to že mám krcok zavretý...Uvidím ešte čo mi povedia..

ala82
11. feb 2017

@patkaamirko normalne to z tebou prezivam.a co nato povedali.preco ti nerobili test na plodovu vodu.mozno to neni voda,babo ti moze tiskat na moc.mechur alebo ci nemas zapal.z toho mozu bit aj bolesti dole a aj vytok

patkaamirko
11. feb 2017

@meli8412 Ahoj aký je to test? Mne este zatila nič nepovedali, len mo pozreli krcok a vraj je zavrety...