icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patkaamirko
11. feb 2017

@karmela Áno však tá zátka mi odišla, ale nie celá, mala som dosť kŕče, tak som mala potrebu sa dať skontrolovať, krčok mám zavretý vraj, ale spinim..Asi z toho vyšetrenia..Ale som sa zľakla, lebo krv až tak, že mi to premocilo gatky a rifle..Pondelok mi budú volať a povedia kedy mám ísť do nemocnice na nejaké vyšetrenia a zrejme aj na Sono

patkaamirko
11. feb 2017

@iva0905 Ďakujem 😘

patkaamirko
11. feb 2017

@meli8412 Ahoj, Niee moč to nebol určite, mám pevne posvove svaly 😃
Toto bolo priesvitné ako voda.Ale trosilinku len, a potom už nie odvtedy.S unikaním moču nemám problém... 🙂

patkaamirko
11. feb 2017

@ejuska2586 Ahoj, ale trocha zátky mi ušlo, mala som kŕče Tak som šla do nemocky, Ale dúfam že bude všetko poriadku, budú mi robiť nejaké vyšetrenia tak som sama veľmi zvedavá, alo dopadnú.A možno bude aj Sono, aspoň to Dr. V nemocnici povedala, že mi budú robiť... 🙂

luta13
11. feb 2017

@ikonica Ach Boze!...Teraz citam az Tvoju spravu z poobedia, je to hrozne smutne a velmi mi je to luto, uprimnu sustrast, aj ked to bolo zatial len malilicke babätko a bilo mu chvilku srdiecko, ale malo vsetko, co vidiet na fotkach bezne v tomto tt....Velmi smutne, no zaroven krasne si to napisala, neviem si vsak predstavit Tvoj zial, ja som to nikdy nezazila, no neviem, ci by som to zvladla, som na tieto zalezitosti neskutocne citliva, a vzdy placem, aj ked sa nejedna o znamu osobu, proste nedokazem pripustit, ze take malicke, nevinne babätka, ktore este nestihli ani nazriet na svetlo, takto odchadzaju odkial prisli - do Neba!...No verim, ze Tvoj anjelik sa uz teraz na Teba pozera zhora a bude Ta strazit po zvysok Tvojho zivota...Velmi Ti prajem skore dusevne zotavenie a co najskor aby si si nasla na testiku // a prezila znova tehulkovanie, ale tentokrat cele v zdravi a v celkovej pohode...Boh s Tebou a Boh Ta opät zehnaj!!!...Stale tomu nemozem uverit a je mi z toho velmi smutno 😢😒😢

sticker
luta13
11. feb 2017

@cervenaruza123 No skoda, ze si ho vyhodila...Testuj zas za 2 dni, alebo ako budes chciet, je to na Tebe 😉...Drzim palceky ❤

karmela
11. feb 2017

@kotatko1232 ďakujem ti aj ja ti držím palce a verím že sa Vám zadarilo uz 😊 Dala som páči sa mi,lebo aj ja to Ejuške zo srdca želám nech je zdravá usmievavá maminka onedlho zo zdravým drobcom v náručí a tebe taktiež 😊

meli8412
11. feb 2017

@patkaamirko To som si tiež myslela, že nemám problém s močom, ale počas tehu je všetko možné a od vtedy nič... 😀 Aj u mňa to bola ako voda 🙂
Drž sa a magnézium si dávaj.

luta13
11. feb 2017

@darinkazv Myslim na Teba na utorok, neboj vsetko dopadne na jednicku 😉!...Tes sa na babätko, ze ho uvidis :Baby:...A potom nam nezabudni napisat, ako ste dopadli 😘

patkaamirko
11. feb 2017

@meli8412 Jaaj..Ale nie moc to neni to viem na isto 😃 zase udržať ho viem keď chcem 😃😃

patkaamirko
11. feb 2017

@meli8412 Dávam si aj 3 denne už občas aj 4

meli8412
11. feb 2017

@patkaamirko AJ ja som vedela udržať. Išla som cikať a keď som vyšla z toalety a náhle som citila ze zo mňa tečie... Drž sa.

patkaamirko
11. feb 2017

@meli8412 To sa ti fakt stávalo ? Ďakujem 🙂

meli8412
11. feb 2017

@patkaamirko Žiaľ áno, a kvoli tomu som šla aj 2-3x na pohotovosť, citila som sa ako šišina. Ale radšej 100x zbytočne ako 1x neskoro 🙂

luta13
11. feb 2017

@patkaamirko Myslim na Teba a verim, ze vsetko je v poriadku 🙏💃...Pohladkaj za mna brusenko krasne a babiku v nom 😘

patkaamirko
11. feb 2017

@meli8412 Veru presne tak.A som milo prekvapena ako má rýchlo vybavili..Za pol hodku aj s príchodom 👏👏 akože waw.A naozaj sa postarali o mňa najviac ako sa dalo..

patkaamirko
11. feb 2017

@luta13 Dakujem moja, pohladkala som a povedlaa že od Teba 🤗😍😍😍

luta13
12. feb 2017

@patkaamirko Dakujem...No nas maly je cely zahlieneny, odsat mi nejde ani prd a tuto noc bol uz 3x hore, 2x mliecko odmietol a teraz 3-tikrat si dal...No prvykrat ked sa zobudil som mu isla odsat sopliky, no stale plakal a napinalo ho, nakoniec trosicku vyvracal a potom od unavy z placu zaspal zas...Myslim, ze ho chudacika velmi tazi brusko, ma tam tie hlieny vsetky, ktore uz 2 dni prehlta...Vcera z nich mal aj v stolici...No snad bude dobre uz...Ono, keby sa vyracal hned poriadne, mal by pokoj, ale co ked on vzdy ked zacne kaslat a napina ho, tak vsetko, co mu vylezie do krku zo zaludka, tak prehltne...A tak sa az triasol, co nevedel, co mu je...No bude zas dobre, musime cakat...Su aj horsie veci na Zemi, ako jedno posrate zahlienenie 😉...Tak dobru nocku vam prajem a krasnu nedelu 😘🌜🌷

ikonica
12. feb 2017

@luta13 …som na pohotovosti.... Potrat sa spustil spontanne doma v sprche... Vsetko odislo... Len som silno krvacala tak sme sli radsej na pohotovost... No a mam za sebou reviziu maternice leebo nieco tam malo ostalo... Tak som sa tej anesteze predsa nevyhla... Idem sa pokusit spat....

ikonica
12. feb 2017

@luta13 a dakujem za slova podpory ❤

ejuska2586
12. feb 2017

@kotatko1232 Bofaj by. Ved uvidime. Spravim vsetko preto, aby sme mali nas uzlicek stastia.

ejuska2586
12. feb 2017

@ikonica Moja, aspon to maz za sebou a vies, ze je vsetko vonku. Drz sa. Myslim na Teba. Keby si sa potrebovala porozpravat, kludne pis.

ikonica
12. feb 2017

@ejuska2586 dakujem... Myslela som si, ze to zvladnem prejst sama, ale krvi bolo vela, nevedela som posudit, co je este normalne a co uz nie, tak sme radsej sli na pohotovost... Uz bude dobre... Teraz tuzim po sprche a nieco zjest... Ale najskor bude vizita....

karmela
12. feb 2017

Ďakujem niektorej babulke za srdiečko veľmi má potešilo 😘

nella15228
12. feb 2017

Dobre ranko mam otázku mali ste žilnate prsia ako príznak tehotenstva alebo môže ist aj o nejaky zápal? Všimla som si to posledné tri dni. Zajtra skúsim test

karmela
12. feb 2017

@nella15228 ahojky ja som to mala pri tehu ale aj pred ms to mávam tak tažko povedať držím palce

karmela
12. feb 2017

@ikonica zlato drž Sa veľa sil ti prajem ❤

nella15228
12. feb 2017

@karmela
No mam nepravidelnú raz mam tak a raz tak no ale tento krat to uz je trocha dlhšie naprv som to tiez pripisovala ms ale nakoľko nechodí a mam tak isto pobolievanie v podbrušku tak ci to nemoze byt aj niečo ine. Zajtra skúsim ten test a ak tak zbehnem k dr.

ejuska2586
12. feb 2017

@ikonica Zvladnes to. Musis. A hlavne sa snaz verit, ze najblizsie bude uz vsetko v poriadku. Aj ked teraz je to asi tazke. Drzim palce, nech si cim skor v poriadku.

ikonica
12. feb 2017