icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jadani
12. feb 2017

Ahojte;)Čo na to hovoríte?Pred časom som sem tiež dávala testy,boli negatívne.Teraz je však čiarka viditeľná.Neviem,kedy bola ovulácia,zmenila som stravu a cyklus je iný ako doteraz.Dala som aj do negatívu.

karmela
12. feb 2017

@nella15228 tak určite Skus testik 😉

jadani
12. feb 2017
karmela
12. feb 2017

@jadani no ja tam vidím začínajúcu druhu ciarocku tak nech silnie😉Máš pred ms ci mešká?

jadani
12. feb 2017

@karmela som pred MS. len kvôli tej strave a úbytku váhy neviem povedať koľko dní...Od posledného špinenia (nemala som MS zrejme kvôli váhe) je to 20 dní.ďakujem🙂

karmela
12. feb 2017

@jadani a zvyčajne mávaš aký dlhy cyklus? Tak uz len Papaj normálne zdravo žiadne dietky uz

jadani
12. feb 2017

@karmela veľmi rôzne - 26 - 34 (niekedy aj dlhšie) - aj preto som šla do toho mesačného detoxu (mačingová). je to zdravé - samé ovocie, zelenina a bielkoviny🙂 a beriem femibion🙂

lela123
12. feb 2017

@jadani ja tu diétu nikdy nevydržím. 😀👏To obdivujem. Ja sa tiež teraz ináč stravujem, cvičím. Dnes mám post, bol spln. A ku tomu testu, niečo tam vidím, ale je to také zvláštne. Ale prajem aby to boli dve

cvikla12
12. feb 2017

@jadani je tam tiež vidím ducha. Držím palčeky nech silnie.

jadani
12. feb 2017

@lela123 ja som to mala ľahšie, lebo šiel so mnou do toho aj manžel🙂a je to vždy ľahšie, keď ste v tom obaja🙂 a super je, že nemáš porcie obmedzené, ješ, kým vládzeš. ale žiaden cukor (len med), žiadna pšeničná múka....ale musím povedať, že sa cítim po tom detoxe oveľa lepšie, aj som schudla. keď čiaročka bude silnieť, bude to tiež jedne z dôvodov.:D

jadani
12. feb 2017

@cvikla12 ja by som si to tiež priala, aby silnela🙂 ďakujem

lela123
12. feb 2017

@jadani veď to, že mne to už nešlo dole krkom, takže som bola furt hladná 😀

jadani
12. feb 2017

@lela123 aha :D ja som sa prejedla cvikly, tú som už nemohla🙂 ale inak mi to chutilo🙂

matusskaaaaa
12. feb 2017

@lela123 ahojko, no zo mna si tie tehu testy robia riadnu srandu. Neviem, co si o tom mysliet.
Cerveny horny test z 10.2. je ten, z ktoreho mi zmizla druha /, ktoru ste tu jasne videli viacere (par stran vo fore dozadu je foto).
Dnesny, spodny, mi ukazal druhu slabulilinku / pre zmenu po limite. Vsetky su odfotene uschnute.
Som 35DC, ovulka netusim kedy bola. Co z tohoto bude, netusim. Ani nemam odvahu pisat takto // dve ciarky vedla seba

miriamn76
12. feb 2017

@matusskaaaaa na tom uplne spodnom je ciarka sice slabunka ale je☺

patkaamirko
12. feb 2017

@nella15228 Ahoj Áno ja som tak mala, všimla som.si to najlepšie po sprche..Aj teraz mam nehorázne zilnate 🙄

nivea777
12. feb 2017

@matusskaaaaa ja som jedna z tých zlých čo ženy moc nepotešia, ak sa ti čiarka objavila až po limite,tak to neber do úvahy,na každom teste je napísané dokedy sa môže odcitavat z neho..Mohla si mať posunutú ovu a preto ms neprišla ale samozrejme to môže byť aj tehu len tí pomaly stúpa hcg

cvikla12
12. feb 2017

@jadani ja už mám krásne kolajnice😉 aj digitálny test bol pozitívny zajtra idem ku gynekologičke

patkaamirko
12. feb 2017

@luta13 Ďakujeme moja aj Vám krásnu nedeľu prajeme, my sme si pospinkali, vstala sme asi pred 20 minútami a maly ešte spí 😉
Nooo chudacik maličký....Prajem skoré uzdravenie, viem aké to je keď je náš malý chorý, trpím s ním :(
Nepomohlo by ani tak že keby vidíš, že ho napina, že by si ho vzala do rúk a troška ho naklonila? ☺
Je volaky vírus, aj tuná sú nejako chorí zo skupiny na fb baby vravia že sú detičky choré...
Tak moja pozdrav maličkého, posielam mu ❤ nech mu je už lepšie 🙂

cvikla12
12. feb 2017

@matusskaaaaa na tom úplne spodnom je čiarka. Celkom dobre ju tam je vidno 😍

lela123
12. feb 2017

@matusskaaaaa teraz mi ti príde ako kanaliky, ale možno sa mýlim 😒

jadani
12. feb 2017

@cvikla12 gratulujem🙂 držte sa...

olylili
12. feb 2017

@matusskaaaaa tiež nič nevidím testni o pár dní

cvikla12
12. feb 2017

@jadani ďakujem veľmi pekne 😉

patkaamirko
12. feb 2017

@jadani Ahoj,ja vidím druhu / 🙂
Nech len pekne silnie, držím palce 😉

karmela
12. feb 2017

@matusskaaaaa aj ja vidím na to spodnom a rozdiel v testoch môžeš mat preto lebo prvý bol pravdepodobne baby top a ďalšie pepino...

karmela
12. feb 2017

@nivea777 kuk poriadne na tom spodnom nevidíš slabú druhu čiarku ked si otvoris foto?

karmela
12. feb 2017

@matusskaaaaa kuk uz vidíš druhu čiarku ? 😊

simonkazga
12. feb 2017

@matusskaaaaa na tom spodnom nieco vidim 😎 Drzim palce 😉

nivea777
12. feb 2017

@karmela práveže vidím druhú čiarku,ale píše že sa tá ciarka sa zobrazila až po limite...