Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@slniecko26 noo este sa mi nestalo,ze by horucka bola sposobena nevolnostou ale naopak to moze byt.. teplota je v podstate boj organizmu proti nejakemu bacilovi alebo to je nejaky zapal v tele.. nevolnost mozes mat z tehu,ak si zahlienena a steka ti to dole alebo ti moze byt zle z virozy..
@nivea777 nemam nadchu a nic take. Tak je to mozno nejaka viroza ☹ len sa bojim aby neublizila babenku
@slniecko26 ja som tak mala jeden deň na začiatku tehotenstva, ešte som ani nevedela, že som tehotná a to bolo spôsobené samotným tehotenstvom. Ale uvidíš, ako to bude postupovať.
@bodkamaga mas normalnu MS, ci inu ako obvykle?...Nemas len spinenie, zeby sa Ti drobcek uhniezdoval?...Kedze na teste dusik....No uvidis za zopar dni, ci MS prebiehala normalne...No ak test dobre ukazuje, mohlo ist aj o biochemicke tehu, alebo test zle ukazoval /...Alebo nebudes mat normalnu MS a tehutest budes mat stale pozitivny...Sleduj si to, pripadne este testni zas po skonceni MS 😉...Drzim Ti palceky...Ak mas ten test teraz u seba, hod mi sem foto, nech kuknem dusika...😉
@miirka25 no hnedy myslim nie je zavadou...Skor by bolo horsie, keby isla z Teba cervena krv...No ak mas nejaky blby pocit, zbehni si radsej na pohotovost, ine Ti neporadim...Spinenie do hneda som mala aj ja pri prvom synovi, bolo to asi riadne "zahniezdovanie sa" embryjka do maternice...No trvalo necely den 😉...@karmela, co Ty na to? - aky mas nazor na to, co pisala miirka25?
@miirka25 No nemam s tymto skusenost, Bohuzial, zo mna to nevytekalo vtedy, len som vlastne spinila nahnedo ☹...No neviem, uvidis, co bude zajtra, ci to bude pokracovat...Neviem, co robit!...Musia Ti tu poradit ine baby, ktore s tymto skusenosti maju 🙂...Drzim Ti palceky, ak si tehu, nech je vsetko, ako byt ma...Zbehni radsej na pohotovost este teraz, ak mas moznost 😉
@dadulka271 Ja osobne tam vidim kanalik.... Ak ti meska 8 dni, musela by si mat uz riadne ciarky ak by si bola tehotna...

@68iva neboj nádcha by vplyv mať nemala ja som po ovu tak ochorela že som musela brat antibiotiká samozrejme také aby boli vhodné v tehu. Držím palčeky