icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

cvikla12
13. feb 2017

@68iva neboj nádcha by vplyv mať nemala ja som po ovu tak ochorela že som musela brat antibiotiká samozrejme také aby boli vhodné v tehu. Držím palčeky

68iva
13. feb 2017

@lela123 možno to bude tým že bol foteny cca 4-5 minút po testovaní...

miriamn76
13. feb 2017

@68iva nieco tam je skus ho odfotit uplne suchy

68iva
13. feb 2017

@cvikla12 Dúfam no 🙂 ďakujem krásne 🙂

cvikla12
13. feb 2017

@68iva držím palčeky

sticker
nivea777
13. feb 2017

@slniecko26 noo este sa mi nestalo,ze by horucka bola sposobena nevolnostou ale naopak to moze byt.. teplota je v podstate boj organizmu proti nejakemu bacilovi alebo to je nejaky zapal v tele.. nevolnost mozes mat z tehu,ak si zahlienena a steka ti to dole alebo ti moze byt zle z virozy..

68iva
13. feb 2017

@miriamn76 skúsim z ranného moču, keďže tento bo robony už poobede 🙂 snáď ho bude lepšie vidieť 🙂

68iva
13. feb 2017

@cvikla12 Ďakujem ;)

slniecko26
13. feb 2017

@nivea777 nemam nadchu a nic take. Tak je to mozno nejaka viroza ☹ len sa bojim aby neublizila babenku

lela123
13. feb 2017

@slniecko26 ja som tak mala jeden deň na začiatku tehotenstva, ešte som ani nevedela, že som tehotná a to bolo spôsobené samotným tehotenstvom. Ale uvidíš, ako to bude postupovať.

kaki221
13. feb 2017

Dnes ráno robený,ale zatiaľ sneho biely😉...zvedavosť mi nedala,tak som testla😃

luta13
13. feb 2017

@bodkamaga mas normalnu MS, ci inu ako obvykle?...Nemas len spinenie, zeby sa Ti drobcek uhniezdoval?...Kedze na teste dusik....No uvidis za zopar dni, ci MS prebiehala normalne...No ak test dobre ukazuje, mohlo ist aj o biochemicke tehu, alebo test zle ukazoval /...Alebo nebudes mat normalnu MS a tehutest budes mat stale pozitivny...Sleduj si to, pripadne este testni zas po skonceni MS 😉...Drzim Ti palceky...Ak mas ten test teraz u seba, hod mi sem foto, nech kuknem dusika...😉

miirka25
13. feb 2017

@luta13 ahoj.. ty si tu taka zbehnuta. V piatok mi test vysiel ze 1-2 tyzden. No dnes som mala hnedy vytok.. aj vlozku mi treba.. mam sa bat? Je dost silny. Doktorka ma objednala az o tyzden.. bolia ma iba krize.. viac nic.. dakujem

karmela
13. feb 2017

@68iva niečo tam vidím 😊

luta13
13. feb 2017

@kaki221 skusala som kuk zblizka, zatial nic "hmatatelne" na zvyraznenie, ani dusik, no testuj zas o 2 dni a hod foto, som zvedava, ci daco uvidim 😉...A drzim Ti znova palceky...Boh Ta zehnaj! 😀...A tentokrat nech // tmavnu tak, ako maju 😉...Kedy mas mat MS?

karmela
13. feb 2017

@kaki221 no ja tam chvíľami niečo vidím potom nie..si nedockava ako ja 😛 Koľko si dpo?

68iva
13. feb 2017

@karmela aspoň mi nesibe už s toho 🙂 ďakujem 🙂

karmela
13. feb 2017

@kaki221 myslím tým toto len nech to nieje falošne ci kanalik,držím prsty

luta13
13. feb 2017

@miirka25 no hnedy myslim nie je zavadou...Skor by bolo horsie, keby isla z Teba cervena krv...No ak mas nejaky blby pocit, zbehni si radsej na pohotovost, ine Ti neporadim...Spinenie do hneda som mala aj ja pri prvom synovi, bolo to asi riadne "zahniezdovanie sa" embryjka do maternice...No trvalo necely den 😉...@karmela, co Ty na to? - aky mas nazor na to, co pisala miirka25?

luta13
13. feb 2017

@karmela takto nejak som aj ja tento testik videla zblizka, len sa mi to zda velmi slabe na upravu, tak som to zatial neriesila 🙂...No vyzera to na //, ale za 2 dni by to malo byt silnejsie, ak je to tehu 😉

miirka25
13. feb 2017

@luta13 no bola som na wc teraz a tece zo mna hnede.. ako keby MS.. normalne to vyteka.. strasne sa bojim ze je po tych // ciarkach 😢😢😢 a ze mi ide MS..

luta13
13. feb 2017

@karmela spominala som Ta tu vyssie, len sa mi to nezvyraznilo 😖...prispevok pre miirku25...kuk,...Dakujem 😉

karmela
13. feb 2017

@luta13 ja by som radšej zbehla k Dr keby som tehu a začnem špiniť..😘

luta13
13. feb 2017

@miirka25 No nemam s tymto skusenost, Bohuzial, zo mna to nevytekalo vtedy, len som vlastne spinila nahnedo ☹...No neviem, uvidis, co bude zajtra, ci to bude pokracovat...Neviem, co robit!...Musia Ti tu poradit ine baby, ktore s tymto skusenosti maju 🙂...Drzim Ti palceky, ak si tehu, nech je vsetko, ako byt ma...Zbehni radsej na pohotovost este teraz, ak mas moznost 😉

dadulka271
13. feb 2017

Ahojte čo myslíte je to asi len zlý test že menzes dnes mešká 8den

sibalka21
13. feb 2017

@dadulka271 Ja osobne tam vidim kanalik.... Ak ti meska 8 dni, musela by si mat uz riadne ciarky ak by si bola tehotna...

kaki221
13. feb 2017

@karmela som veľmi nedočkavá,a toho pocitu sa nie a nie zbaviť😁....dnes som len 9dpo a ms mám dostať až 20teho...viem,že je ešte skoro testovať,ale stále ma to láka😁

kaki221
13. feb 2017

@luta13 ďakujem moja💜😘...som rada,že si tu a dávaš nám všetkým silu...

karmela
13. feb 2017

@kaki221 ja asi len 6dpo a uz sa neviem dočkať 10-11dpo takze ta chápem v tomto..držím ti palce nech si nájdeš //..

kaki221
13. feb 2017

@karmela ďakujem😉...proste nemôžem odolať...hovorím si,že testnem až v stredu,ale ako sa poznám,tak neviem či vydržím😁aj keď viem,že je to zbytočné...aj tebe držím palce aby boli na testíku //....ako dlho sa snažíte?