icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
13. feb 2017

@kaki221 ja som mala 9 dpo nieco co som.nevidela😀 @karmela a @luta13 ano a 11dpo uz bola pekna druha ciarka. Drzim paluchy

karmela
13. feb 2017

@kaki221 tak u nás sa nedá povedať o intenzívnom snazeni keďže jednu 7,5r slečnu mám doma 😍 Teraz vo februári je to 8mes.No uvidíme co to dá..V tom testovaní ta chápem ja uz dobreze nie hneď po láske by som testovala..🙈 Tiež si vravím že nebudem testovať a vždy má pália prsty ako des..Ďakujem tak snáď to bude štastný február na tehu pre nás čakateľky

karmela
13. feb 2017

@miriamn76 no a uz si naša tehuľka 😘

miriamn76
13. feb 2017

@karmela no veru konecne☺

kaki221
13. feb 2017

@miriamn76 tiež tam nič nevidím,ale ešte nie je nič stratené pokiaľ nepríde ms 😁...Ďakujem za povzbudenie,a prajem krásne tehuľkovanie😘

kaki221
13. feb 2017

@karmela to sme potom na tom obe rovnako😃..tiež sa tak dlho snažíme a prajem všetkým čitateľkám aby našli na teste vytúžené // 💜😘

miriamn76
13. feb 2017

@kaki221 dakujem☺

sagittka
13. feb 2017

Zienky, mavam 33dnovy cyklus. Dnes je 29den a tehu test negativny. Ovulacny test ale pozitivny teda ciarka dost tmava, mohlo by znamenat aj ze ovu test zachytio tehu ale tehu test este nie? Ovulaciu som urcite uz mala minulty tyzden, podla hlienu ale ciarka na ovu teste bola vtedy slabsia ako teraz tato. Nemate skusenost? Vdaka

lulila20
13. feb 2017

Dievcata vidite nieco??
8-9dpo

miriamn76
13. feb 2017

@sagittka mne sa zda aj na tehu nieco skus o dva dni aj ked viem ze vydrzat je tazke ja som testila kazdy den😀

sibalka21
13. feb 2017

@lulila20 Je to dost skoro na testovanie... Ja nic nevidim

soncita22
13. feb 2017

@lulila20 Sice nie som expert,ale ja tam nieco vidim...😉 Drzim ti palceky nech su tam coskoro jasne dve //! 😊😍

lulila20
13. feb 2017

@soncita22 dakujem pekne

sticker
lulila20
13. feb 2017

@sibalka21
@sibalka21 ano je to skoro ale skusila som ..😅

sagittka
13. feb 2017

@miriamn76 no ved toto 🙂 snazime sa o druhe a citala som ze aj tebe to vyslo tak gratulujem a drzim palceky do uspesneho konca.
Najhorsie toto cakanie pred mrchou 🙂

meli8412
13. feb 2017

@sagittka Skús z ranneho moču

miriamn76
13. feb 2017

@sagittka ano vyslo aj ked vyhrane este z daleka nemame dakujem. No to cakanie velmi dobre poznam☺

soncita22
13. feb 2017

Ahojte babenky moje,teraz som si robila testik (ano viem,ze naj je robit rano,ale nevydrzala som to)...tento cyklus nebude "ten pravy"...nic tam nevidim a viem ze ani vy nic nebudete vidiet...som optimista,lenneviem,ci v tomto pripade....ved viete....😩😭

sagittka
13. feb 2017

@meli8412 tehu test som robila z ranneho a ovu test nejak okolo 10h rano

nikusiak9
13. feb 2017
sagittka
13. feb 2017

@nikusiak9 vdaka, len ja nemam ani toho ducha ani naznak na tehu teste a som cca 10dpo. Tak uvidime.

nikusiak9
13. feb 2017

@sagittka, ved aj am sa zjavil duch na tehotenskom az 12DPO

meli8412
13. feb 2017

@nikusiak9 ja som mala takéto prirovnanie. Už som mala viditeľného ducha a ovu bol negatívny.

sagittka
13. feb 2017

@nikusiak9 ano, ale ked nemala ducha na tom tehi teste nemala ani pozitivny ovu test. Ale vdaka za ten obrazok 👍 😉

nikusiak9
13. feb 2017

@sagittka dnes som citala v snazilkach jednu babu robila test 8, 10, 12dpo vsetky negativne bez duchov a 14dpo mala ducha takze nadej sa nestraca

megica33
14. feb 2017

@patkaamirko citam tvoje prispevky o porode v UK a veru tak ajo to opisujes to moja kamoska nezazila...trapili ju dlhe 3 dnia to mala vkuse kontrakcie...na epiduralku musela cakat lebo bol poradovnik a nikoho netrapilo ze uz nevladze ani chodit od vycerpsnosti. Jej manzel bol ochotny aj zaplatit ale kazdy kaslal nato. Nakoniec to ukoncili sekciou co u nas by uz urobili po max 24 hodinach. Nie je vsetko o peknej izbe a peknej porodnej sale. A je rozdiel ci rodinich obcanka alebo "pristahovalec". Tu si vzdy doma....je jedno ci rodis tu alebo na druhom konci sveta vzdy ide nakoniec o zdravie babatka a mamičky. Tak netreba podcenovat slovenske porodnice a strašit mamičky ze ako zle su natom ze musia rodit na SK 🙂 vsade sa najde pre a proti...som rads ze sa tesis z porodu v UK no zato nemusis tu mamičkam pisat ako hrozne je na slovensku a stresovat ich tym 🙂

galaktic
14. feb 2017

Baby pomoc, ms už mešká a testy mám biele ako stena, skúšala som dve značky a oba biele, ja tomu nerozumiem, bolia ma prsia a to sa mne nikdy pred ms nestalo tak neviem čo si mám o tom myslieť 😢

miriamn76
14. feb 2017

@galaktic kolko ti meska?

galaktic
14. feb 2017

@miriamn76 zatiaľ deň, minimálne duch alebo slabá čiarka by tam už mala byť nie?

nikusiak9
14. feb 2017

@galaktic ale ktory dpo si?