Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kaki221 tak u nás sa nedá povedať o intenzívnom snazeni keďže jednu 7,5r slečnu mám doma 😍 Teraz vo februári je to 8mes.No uvidíme co to dá..V tom testovaní ta chápem ja uz dobreze nie hneď po láske by som testovala..🙈 Tiež si vravím že nebudem testovať a vždy má pália prsty ako des..Ďakujem tak snáď to bude štastný február na tehu pre nás čakateľky
Zienky, mavam 33dnovy cyklus. Dnes je 29den a tehu test negativny. Ovulacny test ale pozitivny teda ciarka dost tmava, mohlo by znamenat aj ze ovu test zachytio tehu ale tehu test este nie? Ovulaciu som urcite uz mala minulty tyzden, podla hlienu ale ciarka na ovu teste bola vtedy slabsia ako teraz tato. Nemate skusenost? Vdaka
Ahojte babenky moje,teraz som si robila testik (ano viem,ze naj je robit rano,ale nevydrzala som to)...tento cyklus nebude "ten pravy"...nic tam nevidim a viem ze ani vy nic nebudete vidiet...som optimista,lenneviem,ci v tomto pripade....ved viete....😩😭
@patkaamirko citam tvoje prispevky o porode v UK a veru tak ajo to opisujes to moja kamoska nezazila...trapili ju dlhe 3 dnia to mala vkuse kontrakcie...na epiduralku musela cakat lebo bol poradovnik a nikoho netrapilo ze uz nevladze ani chodit od vycerpsnosti. Jej manzel bol ochotny aj zaplatit ale kazdy kaslal nato. Nakoniec to ukoncili sekciou co u nas by uz urobili po max 24 hodinach. Nie je vsetko o peknej izbe a peknej porodnej sale. A je rozdiel ci rodinich obcanka alebo "pristahovalec". Tu si vzdy doma....je jedno ci rodis tu alebo na druhom konci sveta vzdy ide nakoniec o zdravie babatka a mamičky. Tak netreba podcenovat slovenske porodnice a strašit mamičky ze ako zle su natom ze musia rodit na SK 🙂 vsade sa najde pre a proti...som rads ze sa tesis z porodu v UK no zato nemusis tu mamičkam pisat ako hrozne je na slovensku a stresovat ich tym 🙂
Baby pomoc, ms už mešká a testy mám biele ako stena, skúšala som dve značky a oba biele, ja tomu nerozumiem, bolia ma prsia a to sa mne nikdy pred ms nestalo tak neviem čo si mám o tom myslieť 😢

@kaki221 ja som mala 9 dpo nieco co som.nevidela😀 @karmela a @luta13 ano a 11dpo uz bola pekna druha ciarka. Drzim paluchy