Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nivea777 ahoj dnes mi je uz dobre. Neviem co som to vcera mala o 20:00 som lahla do postele aj so zvysenou horuckou a spala som do rana. Dufam ze to nijako neublizilo babenku a nic zle sa nestalo.
@miriamn76 minuly mizerny rok 2016 sme mali nehodu... sla som v aute z pohrebu babky s mojim otcom a mamou... jeden s prepacenim chuj nam nedal prednost a pekne nam rozsupal cely predok auta a este tocil nieco o znizenej rychlosti debil.. keby sme sli rychlo ako on hovori, tak sme na prednom skle asi.... ale on si nie a nie priznat, ze sa nachadzal tam kde nemal co robit.... hlavn, ze sme prezili.. ironia osudu - ides z pohrebu a naburaju do teba... cele zle...
@slniecko26 ja som tiez byvala soplava,kaslala som a v pohode zatial vsetko...
Inak "dekoracia na dvore" potesila 😀

@nivea777 ja len to ako mi bolo strasne zle a nic som poriadne nejedla iba vodu som snazila aspon pit tak preto sa tak bojim ci je vsetko o.k. Dakujem ti za odpoved.
@slniecko26 dnes Ti je uz lepsie trosku, ci? ...Veru aj ta voda pomoze, vzdy lepsie ako nic...Ked nejes, aspon pit musis proti dehydratacii, to je aj moja zasada, ze ak nejem, tak pit musim 😉
@slniecko26 pozri,ked sa ma babatku nieco stat/ resp. je chore a nevyvija sa dobre tak mozes byt zdrava ako rybicka a babo proste odide.. ak je babatko zdrave,silne tak mu ziadne sopliky a kasel neublizia.. ublizit moze velmi vysoka teplota,ktoru si ty nemala takze sa neboj a uzivaj si tehu.. mne staci ze vypijem nieco studene a uz kaslem,dam si sirup ktory mozu aj tehotne a zijem dalej..na zaciatku tehu som mala sople ako moriak a kaslala som velmi,vylezala som to a bolo..
@luta13 ahoj ano dnes je uz dobre. Vobec neviem co to mohlo vcera byt tak zle mi bolo od zaludku aj ma asi 5x prehnalo. Vypila som asi 2l vody. Dnes mi je uz lepsie. Dufam ze bude vsetko dobre s babenkom!!!

@kaki221 testuj radsej inou znackou.. mamatesty aj gravitesty robia falosnych duchov