icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

megica33
14. feb 2017

@patkaamirko tato skupinka je o testikoch a mamickach ktore sa tesia ked otehotneju 🙂 nepotrebuju pocuvat vystrasujuce pripady ako to moze zle dopadnut...komplikacie mozu nastat aj v UK ... na slovensku rodi x mamiciek a rodila som uz aj ja a budem rodit o chvilu dalsie a som spokojna...a mala som aj spominany nastrih ktory je podla teba tyranie a ponizivanie žien. Ponizovanie? Radsej maju nechat roztrhat zenu az po konečnik? Nie dakujem...radsej dva stehy a nastrih ako popraskana az po uši a nasledne sitie v narkoze. Kazdy rodi tam kde ma moznost a rad by sa nastavil nato ze je to ta najlepsia volba tak nekazme nikomu jeho predstsvy a hlavne tato diskusia je o niecom uplne inom. Tu maju dostat priestor mamičky ktore sa snazia otehotniet a dodavat im pozitivnu energiu a nie zle skusenosti 🙂

eliska1986
14. feb 2017

@miriamn76 wau!!!dlho Ta citam.gratulujem a drzim palce nech je vsetko v poriadku.Krasne tehulkovanie prajem🙂

miriamn76
14. feb 2017

@eliska1986 dakujem pekne☺

ikonica
14. feb 2017

@miriamn76 jeeeej nadhera moc ti drzim paluchy nech to pekne pokracuje

sticker
patkaamirko
14. feb 2017

@megica33 Pozri, ja už fakt neviem, o čo ti ide 🙂 Nikttúto tému už nerozoberal, vymenili sme si zopár skúsenosti z pár mamičkami, a to je všetko.Nikde nie je napísané, že sa musí žena sama roztrhat až po zadok, keď sa o hrádzu dobre stará a zaleží aj na tom, aké je veľké bábätko.Ja som nemusela a bola som nastrihnuta až po zadok, vnútorné a aj vonkajsie sitie.Mesiac som nesedela na zadku a to doslova! Revala som pri každom pohybe a prečo ? Koli nastrihu, ktorý som mala len z rutiny a vôbec nemusel byť, keďže malý bol maličký a chuducky.Nakoniec si myslím že prirodzene trocha natrhnutie sa hojí lepšie a prirodzenejšie.Je to vec názoru ale toto je už na inú diskusiu, nechce sa mi to už riešiť, pekný deň prajem.

miriamn76
14. feb 2017

@ikonica dakujem☺

sagittka
14. feb 2017

@luta13
@ariana195195
Baby zlate a kde na tom tehu teste vidite dusika sak ja som si sla oci vyocit a potom som si povedala ze si nahovaram a kaslala som na to. Spoliehala som sa na ovu test, ze ak aj tehu test este nezachyti tak ovu by uz nemal slabnut ci? Takze pre to si myslim ze z toho nic nebude.

karmela
14. feb 2017

@sagittka z ovu testom musíš sledovať prvým ranným cez deň môžeš mat viac lhcka..Mal by ti postupne silnieť ked budeš testovať každé ráno dpo..Niektoré kocky majú pozitívny ovu test až v deň ms a uz aj tehu to ukáže alebo môže byt kľudne slabší-negatívny ovu test a na tehu uz duch..Držím palce kedy neocakavas ms?

karmela
14. feb 2017

@sagittka oni asi videli toto len fakt neviem kde ma byt na správnom mieste ta čiarka

sagittka
14. feb 2017

@karmela tma byt trochu blizsie, skoda ze som zakryla tie oznacenia ale urcitr tam nic nebolo, volnym okol by som to videla, ved som na to cumela z kazdeho mozneho aj nemozneho uhla 😀
Mam dlhsie cykly tak 33-34dnove. MS by som mala mat v sobotu ale nechodi mi samozrejme presne. Ale myslim ze kedze dnes som 30ty den cyklu tak uz som cakal aspon slabeho ducha na tehu teste.
Testnem asi az sobotu este ak dovtedy nepride. Dakujem 😉

karmela
14. feb 2017

@sagittka no nikdy nevieš ci sa neobjaví este v najbližších dňoch dušik na teste😉 Ktorý bude silnieť tak držím palce

eliska1986
14. feb 2017

Žienky vidiet tam nieco alebo je to rozpite.Pripadne viete to upravit?

cvikla12
14. feb 2017

@eliska1986 čiarku je tam vidno ale máš to zle odfotene.

miriamn76
14. feb 2017

@eliska1986 rozmazana foto skus odfotit lepsie

eliska1986
14. feb 2017

@cvikla12 myslis ze vidis druhu ciarku?

cvikla12
14. feb 2017

@eliska1986 asi áno len je to zle odfotene

meli8412
14. feb 2017

@eliska1986 veľmi nekvalitná fotka, jednu vidím, druhú zatiaľ nie. Skús lepšiu fotku dať.

cvikla12
14. feb 2017

@eliska1986 skús znovu odfotit.

eliska1986
14. feb 2017

Druhe foto

kaki221
14. feb 2017

@miriamn76 parádne koľajnice 😉😃

karmela
14. feb 2017

@eliska1986 zle spravený test alebo chybný test si myslím lebo ledva vidieť aj tu kontrolnú čiarku ktorá musí byt jasne viditeľná..

cvikla12
14. feb 2017

@eliska1986 aj ja si myslím že je asi zle spravený test.

adria88
14. feb 2017

@eliska1986 súhlasím s babami @karmela @cvikla12 skús druhý, ak máš.. držím palce 🙂

matusskaaaaa
14. feb 2017

Srdecna gratulka vsetkym buducim maminkam 🙂 😘

matusskaaaaa
14. feb 2017

Nechcem byt negativna a vsetkym strasne moc prajem vytuzene ciarocky, ale vytesujte sa naplno radsej az po potvrdeni tehu doktorom.
Par dni po meskajucej mrske mi tu "haluzili" tehu testy, raz // v limite a potom jedna zmizla, potom duchovia v limite, duchovia po limite.. No a zacala som spinit a spustilo sa slabe krvacanie. Dr dnes na ultrazvuku nic v maternici nevidel, sliznica nizko, hcg v krvi 8. Podozrenie na mimomaternicove tehu, alebo mam za sebou mikro abort... Budu to sledovat dalej, co so mnou. Asi ma nervy zozeru do dalsieho odberu krvi 😖

cvikla12
14. feb 2017

@matusskaaaaa to mi je strašne ľúto. Ja som bola v pondelok a bolo tam vidno malú bublinku. A sliznicu pripravenú na tehu

matusskaaaaa
14. feb 2017

@cvikla12 to je strasne super, uprimne sa tesim s tebou 😇 informuj, ako to ide priebezne 🙂
som sice od rana temna, ale svet nekonci. priroda to zariadila tak, ze vyhra najsilnejsi a respektujem to. len sa modliiiim, aby to nebolo mimomaternicove. radsej ten skory potrat. boze, v zivote by ma nebolo napadlo, ze nieco take napisem 😔
najlepsi balzam na dusu je moje male trojrocne, co sa tu okolo mna mota 👦

ala82
14. feb 2017

@matusskaaaaa a v ktorom tyzdni by si mala byt podla poslednej ms

cvikla12
14. feb 2017

@matusskaaaaa tak keď máš pri sebe svoje dieťatko to je veľká podpora. Myslím na teba

matusskaaaaa
14. feb 2017

@ala82 zaciatok 6tt, divna hodnota hcg? ci pre ine sa pytas?