Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cvikla12 Dakujem 🙂 Ja tiez na teba a tvoju malu bublinku, nech je vsetko v poriadku
@matusskaaaaa ďakujem si zlatá

@ala82 8-9tt? tak to drobci chceli zostat tajni pekne dlho 👍
zazraky sa deju. cisto teoreticky, ak by to bolo velmi ranne tehu a toto moje krvacanie tehotenska menstruacia, s hcg 8 by na ultrazvuku aj tak nic nebolo vidiet. sanca asi jedna k milionu v mojom pripade 😀 len ta nizka sliznica mi do toho nezapada. na hcg pojdem znovu v piatok
@matusskaaaaa ahoj hcg 8 som mala ked sa mi zacal samovolny potrat. Aj krvacas?
@soncita22 aktivne vykrucam krk, aby som obrazok videla zo vsetkych uhlov 😀
vidim tam nejaky tienik, uplne snehobiele to podla mna nie je. skusila si ho podsvietit? mne niektore testy ukazali ciarocku zretelnejsie, ked som ich pozrela proti svetlu
@slniecko26 ano, taka velmi mierna MS
@matusskaaaaa hcg 8este nic nemusi znamenat.nemusi to byt tehotenstvo.kolko krat si bola na krv ze si lekar misli ze je to mimomaternicove? Pri takej hodnote neni na ultrazvuku vobec nic vidno.
@matusskaaaaa teorii je vela.bud to je zacinajuce tehu,slabe krvacanie moze znamenat aj ze sa uhniezduje babo takze teoreticky si mohla otehotniet neskor.alebo sa ti spusta ms ane bolo babo dobre uchytene
@ala82 dnes (38DC), prvy krat. lekar si mysli mimomaternicove alebo skory potrat. uvidime podla toho, ako sa vyvinie hcg
@matusskaaaaa ved to je este skoro na potvrdenie tehu.drzim palce nech je vsetko ok.este nemusis zufat.aj spinenie nemusi nic znamenat v obdoby ms je to normalne.daj vediet ako si dopadla.vysledky budes vediet kedy
@matusskaaaaa a neboj.podla mna to nebude mimomaternicove.lekarou treba brat z nadhladom.oni radi strasia.len to je na psychiku.neviem naco take hovoria ked to nemaju potvrdene.
@matusskaaaaa ja som tiez zacala spinit v den ako som mala mat ms trvalo to tri dni
Babyyy vidite tu nieco ??? Dnes 9dpo teraz vecer robeny
Je to lady max tak ten snad neduchuje

@matusskaaaaa ja som mala 14 takze preto sa pytam.mne sa pri poslednych dvoch tehotenstvo potvrdilo az v 8-9tt.a pri poslednom to vyzeralo len na zapal maternice a vajecnikou kedze hodnata 14sa za tehotenstvo nepovazuje.aspon tak to povedala sestricka.tiez ma strasili.este nezufaj.treba verit ze to neni mimomaternicove.uvidis mozno bude prekvapko.aj krvacas?kedy ides na kontrolu alebo kontrolne hcg.