Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko No do polovice tehulkovania Ti zostava este 5tt..😉, No to Ti ubehne velmi rychlo...Velmi Ti prajem, aby Ti vysiel porod do vody, bola to moja velka tuzba, po tom, co som videla desiatky porodov do vody na YouTube a chcela som to ako male dieta hracku...Lenze ta hnusna plodovka mi odtiekla predcasne a uz to neslo, ako Ty pises...Takze drzim potom palceky, nech je voda v Tvojom brusku az do doby, kym nebudes otvorena na 10prstov, potom nech si odtecie kam chce uz...Dolezite je, aby si si uzila krasny porod bez nastrihu a ak Ti to vyjde, potom mi budes pisat IP, ako to cele prebiehalo 😉...Budem to citat ako krasne rozpravanie zeny, ktora si splnila svoj sen a je najstastnejsia vo svojom zivote, ze mohla prezit tento zazrak zrodenia, ktoreho sucastou bude vypudenie svojho babätka priamo do Tvojej naruce 😉
@miriamn76 Miriam!...Teraz som si nasla Tvoje testiky oznacene mojim menom...No zasnem moja, to je nieco uzasne a ukazkove!!!...Velmi Ti gratulujem, konecne si sa dockala zazraku a verim, ze Boh stoji pri vas a bude vas dvoch ochranovat az do porodu a budes konecne stastna zo splnenia svojho snicka o druhom babätku 😉...Neskutocne Ti to prajem a posielam Ti ❤...Objimam Ta na dialku mamina! 🤰😘
@luta13 ahoj,tak som slubila,ze sa ozvem.mame po poradni,vsetko je ok,mame za sebou skriningove sono a vsetko pekne sedi,TP 27.8. drobcek krasne narastol.fotocku mam vo svojom albume. 😉 Aj ocinko bol na sone a ocka mu pri pohlade na pohybujuceho drobceka ziarili,ako ked dieta uvidi svoju vytuzenu hracku. 😉
@matusskaaaaa Teraz citam, co si dnes pisala...Je mi to vemi luto, ze si podla vsetkeho prisla o babätko...Drzim palce, nech zistia preco to vsetko takto dopadlo a prajem Ti co najskor na testikoch zas // a tentokrat tehu zdrave az do porodu 😉...Boh Ta zehnaj! 🙏😘
@darinkazv Tesim sa neskutocne s vami a stale nemozem uverit, ze vam to takto krasne vyslo v case svadby vsetko 😉...No uzivaj tehulkovanie nadalej, ked budes vediet pohlavie, daj potom vediet...Prajem stale chlapceka 👶 - to by bol tatko hrdy na svojho prvorodeneho syna!!!...Verim, ze je to prave chlapcek...Tfuj, tfuj, tfuj...Tak dakujem za informacie a pohladkaj maleho princa za mna 😇😘
Co ste vsetky v posteli a oslavujete Valentina??? 😂❤...Nic sa tu nedeje 😒...No dobru noc vam prajem mile "Valentinky"...Tie, co ste uz tehulky, pohladkajte za mna vase bruska, lebo urcite ste zalubene do nich viac ako do svojich poloviciek 😉 😉 😉
@evinqua krasne testiky gratulujem.😘
@butterfly333 ahoj Bt pred Ms klesa ze??alebo
@kotatko1232 ano. Prečo sa pytaš?kedy ju čakaš?
@butterfly333 i a tak ma to zaujima dnes som mala 37,3 a ms o 6dni
@kotatko1232 ved to maš super teplotku.

@cvikla12 ďakujem 17+5🙂