Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 To ano🙂 ale este 6dni.do vtedy moze klesnut..
Dakujem niektorej z vas za 2 srdiecka...Alebo som ich dostala od 2 roznych babuliek tu?...Tak, ci onak, Vdaka! 😘
@kotatko1232 a testik si nerobila zasa?😁
@alilka ahoj.nie ale vies ako ma to taha...prave sedim v Buse a idem na pohovor do jedneho hotela za recepcnu😉
ale ja si myslim ze to je skoro som iba cca 10 dpo. a ty ako??
@luta13 tebe aj 100💓 by bolo malo poslat ved ty si nasa dobra dusa ktora nas ukludnuje a vidi aj to co mi nie 😆
@kotatko1232 ale veď 2dni do zadu si písala že si už mala dusíka tak Testuj 😁 ja som taká zvedavá 😂😂 ja normalka som 6 alebo 7dpo..bt ráno 37..Ale krcok sa mi vidí viac v zadu ako včera a akoby začínal makknut .😊 Takže o niedlho môžem cakat ms 😁 ak ju dostanem chcem skúsiť inofolic ale som v tom dosť nerozhodna. Veľa bab písali že mali po ňom rozhadzany cyklus tak neviem..Ja mám aspoň ten na čas..😁 dráhy pije folondrol..😊
@alilka Moja kasli na Inofolic. Ved mas v pohode cyklus nie? .
@myskahryzka cyklus áno,tam je skoro presný..Ale mám pocit že by som mala niečo nasadiť aby sa dostavil žiaduci efekt 😂😂
@alilka Ved skus Gynex napr, ked sa chces nejako pricinit 😀 O tom Inofolicu tu necitam uz prisamvacku nic dobre.
Ahojte kočky :D odborníčky...chcela som sa Vás spýtať, mávam dlhé cykly, dnes je 46DC .... dnes ráno som si robila test a objavil sa celkom pekný dušík. Ale po pár minutách sa ako keby začal posúvať k prvej čiarke, prešiel cez ňu a za ňou sa rozmazal. Po tejto túre 🙂 sa znovu objavil na svojom mieste o niečo slabší duch (ten sa už aj horšie fotil ale je tam). Prikladám fotky 🙂 prvá je pred a druhá o pár minút neskôr,po presune :D :D Stalo sa Vám niečo podobné?
@226veronika jasné je to tam dovolila som si ti ju upraviť dúfam že sa nenahneváš

@miirka25 Je mi to velmi luto 😢 a som smutna s Tebou...Prajem Ti vela sily pozbierat sa a ist dalej...A co najskor nech si najdes na testiku // a budes pokracovat uz len v zdravom tehulkovani az do porodu 🙂...Posielam ❤ na povzbudenie...