icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
15. feb 2017

@trblietava super moja ale sa pohynas ďalej a snažiť sa možte ked budeš sledovaná aj sonom Dr ti povie podľa foliku a veľkosti kedy sa snažiť dáte to držím ti silno palčeky a verím že všetko dobre dopadne a bude co chvíľa babo na ceste

luta13
15. feb 2017

@trblietava ahoj, no moja veru zostava Ti len cakat, no neboj vsetko Ti rychlo utecie 😉...Drzim palceky, aby si vsetky vysledky mala v uplnom poriadku a mohla sa potom zas s muzikom snazit o babätko...Verim, ze coskoro budes pridavat testiky s //...Boh s Tebou vo vsetkom 😘

trblietava
15. feb 2017

@jjuulliisskkaa ahoj 🙂 tak moj problem je ze mi meskala ms dost dlho a tehu test strajkoval alebo robil falosnych duchov asi... ms prisla a tak som sa rozhodla ze to chcem riesit s doktorkou kedze sa s manzelom snazime 9.mesiac o babatko a zatial sa nezadarilo, a ty? A preco 2.mesiac chodis?

karmela
15. feb 2017

@luta13 náš anjel 😘 Nie votrelec

trblietava
15. feb 2017

@karmela dakujem pekne 🙂 😘 urcite pride coskoro 👶 a ty ako a tvoja testovacia mania? 😀 hm?

trblietava
15. feb 2017

@luta13 dakujem pekne 😉 😘 ano uz onedlho sem hodim testik s // 😀 zo zaciatku bude len duch ale vy ho vypatrate a potom uz 👶 tesim sa uz

karmela
15. feb 2017

@trblietava Ach radšej to tu nebudem rozpisovať lebo niektoré ženy by ma nahlásili zavrieť na 10r psycho...Testujem jak vymetena ale zatial nič viditeľne 😐

karmela
15. feb 2017

@trblietava jasne uvidíme ducha a postupne silnejúce čiarky 😉

jjuulliisskkaa
15. feb 2017

@trblietava my sa snazime cca 6-7 mesiacov, lekar ma chce 3mes sledovat, aby sa mu potvrdilo ze nemam ovulku (aj cykly mam rozne dlhe 30-40dni). Aj hormonalny profil mi urobi, no nechce mi dat lieky zbytocne, chce najprv sledovat, potom laparku a potom lieciky. Mam vela drobnych vajicok, jedno dominantne, no stale dost male :( asi nedorastaju

trblietava
15. feb 2017

@karmela urcite nie si jedina 😉 ale jedina co sa takto priznala 😀 a uz si po ovu? Ci robis uz tehu testiky? Neboj nic coskoro sa dockame 🙂

karmela
15. feb 2017

@trblietava no 8-9dpo dnes a uz mi prepína riadne 🙈

karmela
15. feb 2017

@jjuulliisskkaa tak ti držím palčeky aby sa prišlo na príčinu a bola odstránená nech tehujkujes v najbližšej dobe 😉

trblietava
15. feb 2017

@jjuulliisskkaa ach to aj take moze byt? No ja som v tomto smere laik ale tolko roznych poruch som uz pocula, ktore boli pricinami ze zena neotehu ze to je hrozne...ale hlavu hore ja sa riadim tym ze to na co myslime to dostaneme takze sa zameraj urcite na to ake to bude krasne ked budes tehu 🙂 viem, je to tazke sama tym prechadzam.Ale este sme len na zaciatku podla mna, niektore pary sa snazia aj dlhsie. Pises ze lekar ta bude sledpvat aby sa mu potvrdilo ze nemas ovulku? Nemeriala si si BT? Alebo ovu testiky, pripadne nesledujes si hlien?nemusi byt meskanim hned zapricinene ze neprebehla ovu nie? Ci ako ste na to prisli?

trblietava
15. feb 2017

@jjuulliisskkaa ci to koli tomu vajicku?

trblietava
15. feb 2017

@karmela tak to chapem 😀 ale ty ako vidim mas krasnu dcerku uz, takze vysetrenia mas asi za sebou vsak? Ako dlho uz chcete babo?

nikusiak9
15. feb 2017

@karmela, tu mas foto uschnuteho ale bude to kanalik kedze som skusala este jeden a tam nic

milos32nika21
15. feb 2017

@karmela no ja dnes posledna tabletka dupastonu ado 3 dni by som mala dostat ms tak budem stastna ak mi pride bez vyvolavacky...inofolic som vysadila a teraz beriem gynex ovu nebola ani tento mmesiac podla testov...a ty ako?

miriamn76
15. feb 2017

@milos32nika21 ano som konecne sa zadarilo no este neni nic vyhrane stale sa modlim aby bolo vsetko v poriadku. Dakujem pekne☺

milos32nika21
15. feb 2017

@miriamn76 ale urcite bude ...musime mysliet pozitivne....aj si nieco brala?

miriamn76
15. feb 2017

@milos32nika21 teraz uz iba alchemiku a kyselinu listovu. No kupila som si gel na podporu otehotnenia a hned druhy mesiac sa zadarilo☺neviem teda ci tym gelom ale myslim ze ano ked doteraz nic

eliska1986
15. feb 2017

Tato skupinka j mocnachylna na babatka.Juuj strasne moc si prajem drobceka🙂papam matersku kasicku,kyselinku listovu,matwrsku kasicku,dokonca sa an modlim a nic.Hmmm uz to len nechat ozaj na nahodu a na toho nasho tam hore🙂

karmela
15. feb 2017

@nikusiak9 no tak mi sme natom podobne ti poviem 🙈 Mne jeden test z rana tiež zaduchoval a poobede lady max nič..Takze hop alebo trop ty kokso to fakt tie testy sú záhadne asi všetky 🙄😳👀😁 tak držím palce nech tam zajtra nájdeš viditeľnejšie čiarky na teste..Ale pekne viditeľne ti ostalo na teste

karmela
15. feb 2017

@trblietava no mám za sebou HP výsledky boli vraj super aj foliky rastu uz je to len o šťastí..A ďakujem áno mám nezbednu slečnu moje všetko 😍 A tebe želám nech máš uz čím skôr svoje všetko na svete aby sa ti motalo popod nohy šťastne 😉

karmela
15. feb 2017

@milos32nika21 držím ti palčeky aby ms došla normálne len dhupaston berieš po ovu cca? Ja snim nemám skúsenosti len viem co niektoré kocky písali že potláča ovulaciu..Ale vlastnú skúsenosť stym nemám

karmela
15. feb 2017

@eliska1986 neboj všetky sa dočkáme a budeme tehulkovat 😉

simbatko
15. feb 2017

Ahojte Zienky..idem sa vas opytat nieco mimo temy Tehotenstva.Prosim vas pekne zajtra idem k zubarke idem mi vymienat liecivu vlozku za plombu.BudeTo boliet ciii?Dakujem za odpovede..;)

karmela
15. feb 2017

@simbatko no ja sa bojím všetkého u zubára ale nieje to nevydržateľna bolesť a ked sa bojíš popros ju nech ti umŕtvi buď injekciou alebo teraz uz majú aj take sprejiky 😉 Držím palčeky

judit_ka
15. feb 2017

Ahojte babulky, mam sice 13 dni do menstruacie ale test mi ukazuje toto, vidite to tam aj vy, ci som slepuch :D pooomocc

karmela
15. feb 2017

@judit_ka jeeeej na tom strednom pekne vidieť ružové na tom spodnom niečo vidieť ale veľmi slabé no 13 dni do ms tak to je paráda

judit_ka
15. feb 2017

@karmela to je ta ista co ta prva len som ju stmavnila aby to lepsie slo vidiet