Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@valika1210 ano je ale ved ti ms nemeska tak preto duuusik..vyskusas to lepsie odfotit? 🙂 trebars o nieco z dalsia...okusok
@majka_3 uz to asi nema vyznam...presne sa mi toto stalo minuly mesiac najprv pozitivny a potom dalsie negativne a nakoniec o 3 dni dosla mrcha.....budem dufam ze nepride ale ak pride tak budem vediet presne na com som 🙂 🙂
Ahojte no kde to viazne nikto nikde?Co máte nové?Ja po ms zajdem k doktorke,boli ma podbrusku v strede taka tupá bolest od kedy som ju dostala.Nech ma pozrie,ci som ok.Taku ms som od pôrodu nemala neviem ci nebudem mat zápal,mozno aj preto prišla na 23 den uz nie 26 ako obvikle stále mávam.
@valika1210 jasne netreba to silit ked tam budu dve bude to super...a drzim palce aby ta mrsina neprisla 🙂 a uz ziadna uprava testov 🙂 ved ak su tam dve casom zosilnie.... 🙂
@karmela ja som mala tiez minulu mrchu taku inuu ako obvikle...a aj dlhsie trvala....ale lauritka mi pisala ze nebyvaju zakazdym rovnake mrchy takze ak bolest preje kym sknci ms tak si myslim ze to bude ok 😉
jejooo to si potom len nenamýšľam 🙂 skúsim ešte v piatok čo bude lebo krv mám až 4. dec tak nech som pripravená na všetko...
@kika8259 je tam aj druha ciarka o paru dni bude silnejšia 🙂
@valika1210 no potom daj vediet ako si natom,držím stále palceky 😉 este nemáš mrchu tak nic nieje stratené 🙂
@majka_3 no ja ju mam bolestivú teraz od vcera,a predtým som nemala vôbec.No,ale uvidíme mozno prejde.Do piatku by som ju mala mat a potom sa budeme s drahým mojkat uz 😀
@karmela ahoooj 🙂 nie nie mrcha ani nedosla ani necitim ze by mala dojst....no este stale ma cas do piatku..no stale myslim na tie pozitivne testiky....ked na dvoch boli aspon teda slabucke a na ostatnych ani naznak....:-/ no neviem....
@kika8259 vraj aj slabucka ciarka je znak tehotenstva,ale neviem no tu su kocky čo majú taku situáciu.Aj ja som mala ale mrcha dorazila.
@valika1210 držím ti stále palce,nech mešká a potom vijdu dve // 🙂 ja Som dnes mojmu drahemu celé doobedu hucala,ze tie testy ma tak navnadili na druhe babo,ze sa uz aj budeme snažiť po Ms.Tak uvidíme či?? 😀
@kika8259 inak, aj ja som si prave vcera robila test :D a mala som to presne ako ty take slabucke. tak dufam, ze to tam je
@lujzicka212 to ešte neviem či som , do konca týždňa to asi zistím ( mrchu mám mať v nedeľu)

Baby toto nerobte, Z vlastnej skúsenosti viem, že takéto hľadanie duchov nikam nevedie. A z vlastnej skúsenosti tiež viem, že ak sa chce, tak aj na tom maximálne negatívnom teste v reále sa dá takýmto upravovaním "privolať" viditeľný duch, pretože program jednoducho vytiahne do popredia kanálik.
Držím vám všetkým palce, tiež som si tým prešla... a preto vravím, nestresujte sa zbytočne ešte viac takýmito úpravami testov. Človek sa zbytočne "namotá" na niečo, čo nie je.